sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Pitkä kisapäivä ja huonoa mieltä

Tosiaan, kiirettä on taas koko viikonlopun pidellyt, mutta nyt aion kertoa hiukan enemmän kaikista touhuista.

Perjantaina käytiin maastoilemassa Hannun kanssa ja Laura olikin Ilmarin kanssa mukana. Ihan normi tunnin lenkki mentiin, pääasiassa rauhallisesti, mutta otettiin parit kiihytyksetkin. Talleilun jälkeen käväisin kotona pakkailemassa tavaroita ja suuntasin sitten Laepin kanssa tallille. Puunattiin Blondi hienoksi ja laiteltiin kaikki tavarat valmiiksi lauantain kisoja varten.


Lauantaina herätyskello soikin ihanasti klo 4.45 ja vaatteet niskaan, ABC-aseman kautta tallille. Pakattiin loput tavarat autoon ja Blondi koppiin ja suunta kohti Sorsasaloa alkoi. Perillä oltiin joskus ennen seitsämää ja otettiin Blondi ensin seisoskelemaan sellaiseen katokseen. Siinä se seisoskeli kaikessa rauhassa ja päästiin Laepin kanssa katselemaan rataa ja muuta sellaista.

Laepin ja Blondin mennessä verkkailemaan, minä löysin onnekseni jonkun katoksen, missä pystyin olla sateelta suojassa. Kerkesinkin siinä muutamat kuvat räpsimään ja kun Laep oli ratsastanut, suuntasin auttamaan lastailemaan Blondin ja pakkailemaan muutkin tavarat. Sitten Laep lähtikin takaisin Varkauteen ja minä jäin kuvailemaan 90cm. Tuntuupa nyt jälkeen päin että ihan turhaan jäin, sellaista settiä taas tuolla ht.netissä että enpä saanut niistäkään kuvista kuin huonon mielen.


Kuvaamisesta nyt puheenollen, ajattelin jatkaa hetken ihan sillä linjalla, etten julkaise enää kisakuvia kaiken kansan nähtäväksi, kun niistä en muuta saa takaisin kuin kauheat haukut huonoista kuvakulmista sun muista. Kisoihin mihin olen menossa, kuvaan vaan tuttuja ratsukoita ja laittelen kuvat heille sitten sähköpostilla. Ei mullakaan tämä into millään riitä jos meininki on tuota luokkaa.

No, onneksi Jenni, Elina ja pollet tulivat joskus puoli kahden aikaan ja jätin kameran rauhaan. Otettin ensin hepsut hetkeksi kopista ulos ja hoideltiin Sissiä, jota Winski oli melkein koko automatkan kiusannut. Raukalla oli kaula ja alahuulikin ihan syöty :( Onneksi Elina nyt hommaa siihen sellaisen väliseinän niin jättää Winski toivottavasti Sissin rauhaan.

Laitettiin sitten Jennin kanssa Winski kuntoon ja Elina lähti sillä heti verkkailemaan metrin rataa varten. Sillä aikaa laitettiin Jennin kanssa Sissi traikkuun syömään heinää ja sitten kipitettiin katsomaan muutamia metrin ratsukoita. Elina starttasi siis viimeisenä. Winski oli tosi hieno! Meno oli oikein hallittua, ja kyllä äijä tiesi mitä oli tekemässä. Yksi harmittava pudotus tuli, mutta maaliin pääsivät hienosti, eka kerta kuitenkin oli kun Elina hyppäsi Winskillä ulkona :D


Seuraavaksi olikin 110 luokka ja siinä Elina meni molemmilla. Winskillä kakkosena ja Sissillä 13., ja harmittavasti ei ehditty kumpaakaan rataa nähdä, sillä aikaa kun Elina meni Winskillä niin oltiin laittamassa Sissiä kuntoon ja kun Sissi oli radalla, oltiin hoitamassa Winskiä. Molemmat radat meni kuitenkin oikein hienosti; tuplanolla molemmilla, Winskillä 5. ja Sissillä 3.! Superhienoa :)Ennen seuraavan luoka alkua laitettin Winski koppiin syömään heinää ja mentiin katsomaan Elinan ja Sissin 120 cm rataa. Kaksi pudotusta tuli, jotka johtuivat tod. näköisesti siitä, että Sissi oli aika väsynyt. Kun saatiin traikkua hiukan siivottua ja Sissikin kuljetuskuntoon, lähdettiin takaisin Varkauteen. Tallilla hoidettiin hepsut, putsattiin kaikki varusteet ihanan kurakuorrutuksen alta puhtaiksi ja tehtiin loput hommat. Loppujen lopuksi tallilta lähdettiin sitten seitsämän jälkeen; perus 12 tunnin kisapäivä!

Tänään sainkin nukkua ihanasti pitkään ja iltapäivällä menin ratsastamaan Blondin. Kaikki ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan mutta en jaksa siitä kamalan tarkkaa selostusta tehdä. En kuitenkaan saanut mitään kontrollia hevoseen eikä tietenkään Blondi ymmärtänyt mitä siltä pyysin. Lisätään tähän vielä se, että neiti halusi vähän testatakin minua ja sekametelisoppa on valmis. Homma päätyi sitten siihen, että soitin Laepin apuun ja saatiin onneksi homma toimimaan. Loppuravit sitten sainkin ravailla ihan normaalisti ja noin kymmenen minuutin käyntien jälkeen vein Blondin suihkun kautta pihalle.


Hannu on saanut nyt olla kevyellä viikolla, mutta ensi viikko on sitten taas hieman rankempi. Luvassa kouluvääntöä, esteitä ja mahdollisesti maastoesteitä. Pakko vielä mainita, että kesäkuusta on näillä näkymin tulossa aivan huippu! Enempää en vielä paljasta, mutta kaikkea ihanaa luvassa ♥

11 kommenttia

 1. Sullahan on aina ollut tosi hienoja kuvia ! Kaikkee netissä juorutaan ja levitellään....

  VastaaPoista
 2. Jep, kyllä oli onnistuneita kuvia säästä huolimatta! En kyllä ymmärrä yhtään taas, kun joku ihana ihminen vaivautuu edes tuossa säässä kuvaamaan ja sitten kehdataankin vielä valittaa miten huonoja kuvia on, argh :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, jotkut vaan ei osaa olla tyytyväisiä mihinkään..

   Poista
 3. jatka vaan niitä kuvien laittelua ja elä mene kahtomaan niitä ht.netin kateellisia jos siitä ei saa muuta ko pahaa mieltä! Lisää kuvia vaan:)!

  VastaaPoista
 4. Ht.netistä nyt ei kannata uskoo mitään. Siellä on sellaisia ihmisiä, jotka tahallaan ja tietämättä asioista mitään alkavat juoruta. Kannattaa vaan olla välittämättä ja reagoida vasta sitten, kun alkaa mennä kunnianloukkauksen puolelle. Nehän oikein oottaa, että otat ittees ton asian ja saavat sitten juoruta "aino lopetti kuvaamisen, vaikka sanottiin sille "vaan" näin...".

  Eli älä välitä. Kyllä moni arvostaa sun kuvia (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, se on oikeastaan heidän oma häpeänsä, tämä sai kyllä itseni miettimään ja aion luultavasti jatkoa ajatellen laittaa kuvat salasanan taakse, jotta kaikelta tälläiseltä vältytään.

   Mutta kiitos! :)

   Poista
 5. Heei, saisinko kopsata ton kuvan tosta jutusta, ku siinä ratsastaa mun tallikaveri omalla kisahepallaan niin lähettäisin sen sille? :)

  VastaaPoista