torstai 10. toukokuuta 2012

Pikaiset kuulumiset ja uusi harrastus!

Eilen käytiin Roosan kanssa ruokatunnilla Hannun luona. Otin sen heti tarhasta, vaihdoin suitset päähän ja suunnattiin kentälle. Ensin vähän juoksutin sitä irtona, mutta koko homma meni siihen ettei Hannu enää halunnut joutua kiinniotetuksi, vaan juoksi koko ajan karkuun. Onneksi se juoksi sitten Roosan luokse ja otin pennun naruun. Päivän suunnitelmissa oli siis maastakäsin työskentelyä.


Irtojuoksutuksen jälkeen taluttelin herraa hetkisen ympäri kenttää kävellen ja ravaillen. Hypättiin myös muutamaa miniestettä ja voi kun toinen oli ihan innoissaan! :) Korvat hörössä se vaan mennä puksutti ja tykkäsi hirveästi, eikä aiemmasta riekkumisesta ollut enää tietoakaan. Keksin sitten pienen temppuradan, jossa ensimmäisenä oli ravipuomit jonka jälkeen pujottelu. Pujottelun jälkeen pikkuokseri ja siitä esteelle, jossa toinen pää oli maassa ja toinen n. 60cm korkealla, ettei minun tarvinnut hypätä kamalaa loikkaa. Viimeisenä olikin pysähtyminen ns. "parkkiruutuun". Kaikki onnistui ihan yli odotusten ja Hannu pysyi hallinnassa koko ajan. Tärkeintä kuitenkin, meillä oli hauskaa!

Koittakaa saada jotain selvää...

Lopuksi vielä venyteltiin ihan kunnolla sivuille ja alas, sekä taivuttelin Hannun jalkoja. Käveltiin loppukäynnit pellolla Hannun maistellessa kesän ekoja vihreitä ruohoja. Sitten vietiin poju takaisin tarhaan ja juotettiin molemmat pollukat kunnolla.

Koulun jälkeen meninkin Lauran kanssa kaupungille. Käytiin muutamissa vaatekaupoissa ja H&M:ltä tarttuikin mukaan pinkki kesämekko. Se on niiiin söpö! Syömässä käytiin sitten mäkkärissä ennen kun suunnattiin tallille hoitelemaan Pesto. Kun Laura oli ratsastanut ja kaikki tallihommat tehty, suunnattiin Kimmolle kuvaamaan Laepin ja Blondin valmennusta. Alan nyt jatkossa käyttämään Laurasta (Blondin ylläpitäjä) nimeä Laep, koska muuten menee Laurat niin pahasti sekaisin. Toivottavasti ei haittaa ketään :)


Ollaan muuten Lauran kanssa keksitty itsellemme uusi harrastus! Olemme nimittäin alkaneet rullaluistella! Se on muuten ihan älyttömän hauskaa puuhaa ja siinä saa tosi hyvin liikuntaakin. Ollaan nyt tällä viikolla käyty pari kertaa luitselemassa ja ollaanhan me jo melko ammattilaisia ;) No ei ihan, mutta tästä se kesäkuntoon 2030 lähtee!


Ja ainiin! Muokkailin hiukan tätä ulkoasua kesäisemmäksi, kertokaa kiitos mielipiteenne! Uuden bannerin teki Tiia, kiitos superpaljon! Käykääs kaikki muuten osallistumassa jensyn blogissa olevaan arvontaan, jossa voi voittaa ratsastussukat tai fleecepintelit. (:

5 kommenttia

  1. Uus ulkoasu on tosi kiva! Jotenki kesäisen raikas. ;) Uus banneriki on hieno. :)

    VastaaPoista
  2. toi sun banneri heittää tohon tollasen photobucketin harmaan jutun, eli se ei näy vaan siihen tulee paljon tollasta tekstiä. :p en tiiä vamottaako se muilla ku mulla mutta aattelin nyt ilmottaa jos se vaikka vamottaa muillaki (8 tätä ei tarvii julkasta, jos et välttämättä haluu. :D rakkaudessa sipulisopulisi. <3

    VastaaPoista
  3. Ajattelin ilmotella, että ainakaan mulla ei näy uus banneri. :( Lukee vaan "Look who´s popular! (jnejnejne) Photobucket". Voi varmaan johtua vaan mun vanhasta koneesta. :D

    VastaaPoista