perjantai 18. toukokuuta 2012

Mukava, hikinen ja hieno kisapäivä!

Huhhuh, taas on kiirettä pidellyt. Olen useaankin otteeseen ehtinyt koneelle, mutta koskaan en ole saanut aikaiseksi aloittaa tätä postausta. No kuitenkin, eilen käytiin pyörähtämässä kisoissa Savonlinnassa Vuohimäessä Elinan, Jensyn, Peten ja pollukoitten kanssa. Mentiin Jennin kanssa kymmenen aikaan tallille ja laiteltiin hepat kuljetus kuntoon. Sitten Winski ja Sissi traikkuun ja hikinen matka Savonlinnaa kohti alkoi.


Oli todella kuuma päivä! Aurinko paistoi melkein koko ajan ja ilma oli erittäin hiostava. Perillä sitten otettiin molemmat taas ensin ulos ja kun Elina oli saanut vähän traikkua siivottua, laitettiin Sissi sinne takaisin, Winskille kamat päälle ja Elina suuntasi sillä metrin verkkaan. Sillä aikaa kävimme Jennin kanssa kuvailemassa ja otettiin aurinkoa siinä samalla. Elinan rata oli oikein hyvä, 0 virhepistettä, hieno aika ja 3. sija! Ei olisi Elinan ja Winskin 3. yhteinen rata paremmin sujua! :)

 

Palkintojen jaon jälkeen Elina meni sitten verkkaamaan Winskiä 110 cm varten ja me Jennin kanssa mentiin laittamaan Sissi pikaisesti kuntoon, jotta näkisimme Elinan radan. Saimmekin Kiisselin nopeasti valmiiksi ja äkkiä jännittämään. Rata oli oikein tasainen ja hyvä, yksi harmittava pudotus tuli, mutta Winski oli hieno! Sitten hevosten vaihto, Wincentti traikkuun ja Sissillä verkkaamaan. Ehdittiin juuri laittaa poju valmiiksi ja sitten taas katsomaan Elinan rataa. Sissi oli ollut verkassa kamalan kuuma, eikä Elina ollut muuta kuin ottanut muutaman hypyn ja loppuajan kävellyt. Radalla Sissi olikin onneksi jo melkein oma rauhallinen itsensä, ja nopean radan tuloksena Elina oli luokan kakkonen!

Viimeisenä oli vielä 120 cm Sissillä ja sekin meni oikein hienosti, yksi pudotus, mutta kaikki olivat ratsastajaa myöten tyytyväisiä koko kisapäivään. Kun oltiin saatu traikku taas siivottua, pistettiin pollet sisälle ja lähdettiin Varkauteen. Tallilla sitten hoidettiin Jennin kanssa hepat valmiiksi ja vietiin ulkoilemaan.Kotimatkalla pyörähdettiin hoitamassa Jennin vuokraheppa Dina. Kuvailin samalla Leko Tallin heppoja, ja voi että siellä oli niiin söpöjä pikkuponeja! Ei mikään hevonen voi olla noin pieni :') Tallilta huristeltiinkin sitten kotiin ja illalla olin vielä Lauran kanssa. Pyörähdettiin kaupungissa ja yhdellä mattolaiturilla räpsimässä kuvia.

Tänään mennään Lauran kanssa ensin Hannuilemaan, ja jos poika on kunnolla, saatetaan ottaa vähän estetreeniä. Sitten on suunnitelmissa käydä pizzalla ja sen jälkeen Lauralla on VURrilla estetunti, jota menen kuvailemaan. Illalla käydään vielä tekemässä iltatalli ja sitten vasta pääsenkin kotiin. No, mitäs mä vapaapäivänä muuta tekisinkään, kun juoksisin tallilla :) Sunnuntaina saatte vastauspostauksen, joten vielä on aikaa laittaa kysymyksiä kysymyspostaukseen!

8 kommenttia

 1. Hienoja estekuvia ja voi ku söpöjä pikkuponeja ! :)

  VastaaPoista
 2. Haastoin teidät; http://jaskanjakiterinpaivakirja.blogspot.com/2012/05/3-versatile-blogger-award.html (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin jo tuon haasteen tehnyt, katso pari aiempaa postausta :) Mutta kiitos haasteesta!

   Poista
 3. voi että tuolla Elinalla on hienot hevoset! Ja hienoja kuvia:)

  VastaaPoista