tiistai 15. toukokuuta 2012

Kuvapostaus eiliseltä


Eilen kävinkin Roosan kanssa ruokatunnilla Hannun luona. Otettiin ipana ensin tarhasta ja käytiin tuossa pellolla ottamassa hieman kuvia, kun oli niin kiva sää ja alkaa olla jo kivan vihreää kaikkialla. Kuvaussessioiden jälkeen mentiin kentälle ja taas oli luvassa maastakäsin työskentelyä. Hannu oli ihan virkeänä parin vapaapäivän jälkeen, mutta hauskaa oli! Tehtiin siis samoja juttuja kuin viime viikollakin. Lopuksi käytiin vielä ottamassa parit kuvat ja Hannu sai hetken syödä vihreää. Poju hiukan nautti!

Illalla käytiin sitten Lauran kanssa tallilla ja lähdettiin Sissin kanssa Kimmon kentälle ratsastamaan. Menin noin tunnin verran koulua ja Sissi oli tosi kiva! Menin ihan perusjuttuja, siirtymisiä, ympyröitä ja halkaisijoita. Alkuun tamma oli hieman jännittynyt, eikä meinannut rentoutua, mutta loppua kohden parani mielettömän hyvin! Tallilla sitten hoideltiin Sissi ja lähdettiin vielä auttamaan Laepia muutossa.

Kohta olenkin lähdössä tallille ratsastamaan Hannun ja siitä suoraan kouluun. Loppuilta onkin ihanasti vapaa, enkä aio tehdä muuta kuin siivota ja muutaman kouluhomman. Elinan luona aion myös pistäytyä ja katsotaan josko jaksaisin tehdä huonepostauksen, jota onkin muutamaan otteeseen kyselty. Nyt tuli tämmöinen enemmän kuvapostaus, mutta vaihtelu virkistää :)


4 kommenttia