tiistai 8. toukokuuta 2012

Hannuilua


Moikka! Olen ihan todella hyvällä tuulella ja sitä ei voi pilata mikään! Ulkona on mitä mahtavin sää ollut jo pari päivää, Hannu toimii kuin ajatus ja muutenkin elämä rullaa. Pari koulujuttua on kylläkin vielä tekemättä, mutta on mulla vielä pari vuotta aikaa ne tehdä :D

Eilen käytiin siis Roosan kanssa maastoilemassa ja minä menin Hannulla ja Roosa kiipesi Ilmarin selkään. Käytiin vajaa tunnin lenkki ja mentiin ihan rauhassa kävellen ja ravaillen. Lenkin loppusuoralla Ilmari tosin lähti Roosalta totaalisesti käsistä, mutta pysähtyi muutaman sataa metriä juostuaan. Saipahan Roosa kokea millaista on istua oikean ravurin kyydissä ;)

Tänään menin sitten tallille ja suunnitelmissa oli estetreeniä. Kannettiin serkkuni kanssa muutama lisäeste kentälle ja saatiin jopa rakennettua viiden esteen rata. Sitten käytiin laittamassa Hannu kuntoon ja suunnattiin kentälle. Otin lyhyet alkuverkat ja aloin verkkaamaan tuolla sinisellä pystyllä, joka oli alkuun ristikko.


Hannu oli superkiva alusta asti! Laukka rullasi hyvin ja se oli tahdikasta ja ylöspäin laukkaavaa. Pidätteet tuli myös heti takaisin ja se liikkui pohkeesta eteenpäin. Jopa kääntäminen onnistui! Verkkahypyt meni hienosti ja tulin sitten perään tuota linjaa. Epäilin aluksi mitenhän se sujuu, mutta ihan turhaan. Hanski hoiti homman ihan ilman minkäännäköistä ongelmaa.

Sitten tulin tuota sarjaa niin, että ensin menin oikeassa kierroksessa oranssin okserin mutkan kautta (vihreää pystyä kohti) ja siitä sarjalle. En ollut uskoa, että Hannu hyppäsi sarjan aivan superhienosti!! Askel sopi täydellisesti ja Hannukin taisi olla aika ylpeä suorituksestaan. Kyllä se on hieno kopsu :)

Loppuun tulin vielä muutamaa rataa ja nostettiin esteitä vähän. Hannu alkoi pikkuhiljaa jo väsymään eikä olisi enää jaksanut nostaa laukkaa. Laukka pyöri kuitenkin oikein hyvin ja radat onnistui yli odotusten. Muutaman kerran se pudotti ja pari kertaa kielsi, mutta tuo oli oikeasti paremmin kuin hyvin. Ollaan me vasta sen verran vähän noita esteitä harjoitellut, että en olisi ollenkaan ihmetellyt jos esim. Hannu olisi ottanut joka esteen välissä raviin tai kiellellyt enemmän, varsinkin kun oli uusia esteitä seassa. Mutta niistähän se vaan innostui, ja kaikki meni nappiin!

Lopuksi sitten ravailin vielä muutaman ympyrän molempiin suuntiin ja kävelin maastossa pitkät loppukäynnit. Kasteltiin sitten poju ihan kunnolla ja laittelin linimentit etusiin, sen verran rankkaa kuitenkin oli. Sitten Hannu pääsi vielä ulkoilemaan Ilmarin kanssa. En voi kyllä muuta sanoa, kuin että olen aivan supertyytyväinen tämänpäivän treeniin. Eihän tuosta voi olla muuta kuin ylpeä ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti