perjantai 25. toukokuuta 2012

Haaste!

Sainkin tässä yhden haasteen juuri sopivasti Lotalta, kiitos!

Sääntöinä on kiittää haastaajaa, vastata hänen keksimiinsä 11 kysymykseen ja keksiä uudet 11 kysymystä seuraavalle 11 blogille.

Kysymykset

1. Miksi kirjoitat blogia?
- Koska olen alkanut tykkäämään kirjoittamisesta ja varsinkin omien asioiden laittamisesta "järjestykseen" tänne blogiin, jotta voin täältä käydä katsomassa esim. mitä olen Hannun kanssa milloinkin tehnyt. Myös omaa kehitystä on kiva seurata täältä käsin ja jotenkin blogia kirjoittamalla saan laitettua ajatuksiani järjestykseen.

2. Mikä on mielenkiintoisin hevosblogi, jota seuraat?
- Seuraan todella monia heppablogeja, mutta jos on vaan yksi sanottava, niin kyllähän se on se Tiian ja Voiton blogi. Tekstit on kivasti kirjoitettu, yksityiskohtaisesti, mielenkiintoisesti ja sujuvasti, sekä kuvia on paljon. Ulkoasu on myös sellainen, että se ei heti sieltä hypi silmille.

3. Oletko mainostanut blogiasi, miten olet saanut lukijoita?
- Joskus laittelen hevostalli.netin palstoille missä etsitään blogeja luettavaksi, mutta en enää kovin usein. Muutamat ovat eksyneet tänne youtuben kautta.

4. Mitä aiot tehdä tulevana kesänä?
- Paljon töitä, heppailua ja kavereita ♥

5. Mikä on mielipiteesi ex-ravureista?
- No, ei mulla ole todellakaan mitään niitä vastaan, Hannu on oikein hyvä esimerkki ex-ravureista. Kovalla työllä niistäkin saa kivoja harrastepolleja, joistakin on myös kisakentille. Hevoset, niinkuin ex-ravuritkin, ovat kaikki yksilöitä. Jos joku heppa ei pärjää ravurina, siitä voi tulla oikeasti ihan hyvä ratsu, kovalla työllä. Eli kyllä ne ex-ravuritkin on hevosia, toiset huonommin koulutettuja ratsuiksi, toiset paremin.


6. Parhaat puolesi ratsastajana?
- Olen huolellinen ja osaan ratsastaa määrätietoisesti. En anna helposti periksi, tai luovuta, koska se usein kertoo hevoselle että se saa tehdä mielensä mukaan, josta ei koskaan seuraa hyvää.

7. Huonoimmat puolesi ratsastajana?
- Istunnastani en tykkää ollenkaan ja en jaksa juuri koskaan edes keskittyä parantamaan sitä. En siis osaa keskittyä moneen asiaan kerrallaan. Toinen juttu on se, että jään tosi usein vaan hiimailemaan, enkä vaadi hevoselta kaikkea.

8. Minkä asian haluaisit oppia seuraavaksi hevosten kanssa?
-
Hmm, haluaisin oppia hyppäämään paremmin, koska istuntani menee esteillä ihan kamalaksi. Tällä hetkellä mulla on ollut hiukan hyppytaukoa, johtuen siitä, että Laran lähdön jälkeen ei ole oikein ollut mitään hevosta kellä hypätä. Hannun kanssa homma menee siihen, että opetan Hannulle asiat, joten en voi muuhun keskittyä. Sissi on liian kuuma minulle ja liian pienikin, ja Winskillä en ole ehtinyt vielä kunnolla ratsastamaan. Enköhän syksyllä pääse taas estetreeneihin, toivottavasti :)


9. Voisitko kuvitella työskenteleväsi hevosalalla tulevaisuudessa?
- Voisin.

10. Millainen olisi unelmahevosesi?
-
Heh, tähän on helpoin vastata. Lyhyesti ja ytimekkäästi; Lara. Iso, kiltti, luonteikas ja osaava. Lisää voitte lukea tuolta Laran omalta välilehdeltä :)

11. Paras kokemuksesi hevosten kanssa kesällä?
- Näitä on liikaa! Mutta yhden jos pitäisi sanoa, niin kyllä se taitaa olla se minun ja Laran ensimmäinen yhteinen hyppykerta.

Kyllä olen sen näkönenkin, etten muuta osannut kuin pysyä kyydissä :D
En nyt jaksa haastaa ketään tai keksiä uusia kysymyksiä. Tänään illalla teen sitten postausta eilisestä tunnista Vurrilla, siihen asti adioos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti