torstai 19. maaliskuuta 2015

Uudet varustehankinnat

Palataanpa vielä vajaan viikon takaiseen reissuun Ylöjärven Hööksille, josta postasin oman kirjotuksen jo sunnuntaina. Jos se on mennyt ohi, sen voi halutessaan lukea tämän linkin takaa. Hööksin verkkokauppaan pääset tästä ja lähimmän Hööks-myymäläsi voit löytää täältä.


Saimme tuolla tapahtumassa kierrellä liikettä ja yhteistyön merkeissä saimme valita mieleisen tuotteen mukaan kotiin viemisiksi. Olin aiemmin jo valinnut tuotteeksi Kallelle uudet, ihanat suitset jotka tarkkasilmäiset huomasivatkin jo edellisen postauksen kuvista ;) Kyseessä on siis Claridge Housen Culmore aachensuitset, joissa on aivan ihana helmi-swarovskiotsapanta, muotoiltu niskahihna sekä 4cm leveä turpis. Ihastuin näihin aivan totaalisesti kun Laura ne mulle linkkasi ja vielä suuremman rakastumisen koin kun ne ihan livenä näin liikkeessä <3


Claridge House on Hööksin oma merkki ja tuotteet ovat tarkoin valikoidusta nahasta tehtyjä suitsia, satuloita, satulavöitä ja jalustinhihnoja. Nahka on käsitelty pehmentävillä ja hoitavilla aineilla, jotta se säilyisi notkeana ja kestäisi pitkään. Mulla ei oo koskaan ollut mitään näin laadukkaita suitsia ja tuon nahan laadun huomasi kyllä ihan heti kun tuotteen käsiini sain - nahka oli ihanan pehmeää ja notkeaa sekä nuo turpa- ja niskahihnan vuoraukset olivat niin ihanantuntuiset ja pehmeät.


Tuo muotoiltu niskahihna on myös uusi juttu mulle. Kallen kaikissa aiemmissa suitsissa on ollut ihan tavallinen niskahihna, mutta nyt oon kyllä niin hurhatanut tuohon keksintöön! Se näyttää jo omaan silmään todella mukavalta ja voin vaan uskoa miten paljon mukavammalta tuo tuntuu hevosen niskaa vasten, kuin tavallinen niskahihna. Lisäksi tuo pehmeä vuoraus tuo vielä lisää mukavuutta ja istuvuutta, kyllä nyt kelpaa!


Suitset on olleet viikon aikana vasta kahdesti ponin päässä, en millään raaskisi käyttää niitä ettei ne kulu! Kerra oon ratsastanut niillä ja liekö niistä johtui kun ruuna liikkui varsin mallikkaasti. Eilen otettiin tallilla käydessä Jennin kanssa vähän ulkoilukuvia ponista uudet suitset päässä ja näiden käyttökertojen perusteella voin sanoa ettei ollut turha hankinta. Nuo sopii Kallelle tosi hyvin ja on ihan kuin tehdyt sille, tuo otsapanta varsinkin on aivan ihana! Helmiä ja muutama swarovski keskellä tuomassa pientä blingiä. Nyt kyllä kelpaa näyttäytyä kouluaitojen sisässä! Nahkaa olen huoltanut päivittäisellä rasvauksella ja käytön jälkeen oon pyyhkinyt suitset ensin kostealla sienellä ja sitten tuikannut rasvan pintaan. Näin nahasta tulee tosi notkeaa ja kestää hyvänä pitkään.


Myös itselleni toin jotain "pientä" tuolta reissulta, nimittäin upouudet nahkasaappaat! Ostin nämä alepöydästä, joten valitettavasti näitä ei Hööksin verkkokaupasta löydy enää enkä saa tähän linkkiä niistä. Mulla ei ole ikinä ollut varaa ostaa uusia saappaita, sillä kustannan itse varustehankintani eikä saappaisiin ole koskaan ollut varaa laittaa useita satoja euroja. Löysin nämä ihanuudet sen verran hyvällä alennuksella, etten vaan voinut jättää näitä ostamatta!


Saappaita olen käyttänyt vasta kerran, myöskään näitä en raaski näillä kurakeleillä jalkaan vetää vaan ratsastan mieluummin kumppareissa. Kesää ja kuivia kelejä siis odotellessa! Ensimmäiseltä käyttökerralta ei oo kyllä mitään valitettavaa. Saappaat istuu mun jalkaan kuin tehdyt, niissä on juuri sopivan pitkä ja kapea varsi ja ne on vielä niin kauniit ulkonäöltäänkin. Mulla on joku pakkomielle, että saappaissa on oltava noi nauhat tossa eessä ja ne vaan näyttää niin ihanilta. Vähän jännitti kuinka rakoilla on kintut ekan ratsastuksen jälkeen, mutta suureksi yllätyksekseni selvisin täysi vammoitta! Ne eivät hiertäneet mistään ja tuntui kuin ei olisi kenkää jalassa ollenkaan istuvuuden takia. Aivan superlöytö siis, en voi olla kuin onnellinen näistä uusista hankinnoista!


Nyt vaan pitää jatkaa ahkerasti nahan huoltoa varsinkin käytön jälkeen, jotta saan viettää monta vuotta näiden varusteiden kanssa. Aiempaa kokemusta mulla ei oo Hööksin saappaista, mutta yhdet suitset löytyy. Ja jos nuo kestävät saman mitä edelliset ovat kestäneet, ei todennäköisesti tarvitse ihan heti olla suitsikaupoilla ;)

Millaisia tuotteita te ootte löytäneet Hööksiltä ja millaisia kokemuksia teillä on yleensä liikkeen tuotteista? :)

Loppuun vielä voitte halutessanne kattoa mun ja Lauran tollasen videopostauksen tyngän tuolta reissulta. Koittakaa kestää, tuli vähän pitkä ja pääasiassa autoilusta videoo, mutta menkööt nyt. Tässä vielä linkki videoon.

12 kommenttia

  1. Itellä on noi samat saappaat ja iha ehjät on vielä kahden vuoden ahkeran käytön jälkeen! Monet sanoo että Hööksin saappaiden vetoketjut hajoais ensimmäisenä, mut ihan hyvänä on neki pysyny :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva! :) Ihana kuulla että on kestävät!

      Poista
  2. Nätit saappaat. Ja kylläpä noi suitset sopii Kallelle hyvin! Ihan ku tehty sille! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäkin tykkään noitten saappaitten ulkonäöstä tosi paljon! Heh, mä aattelin ihan samaa kun laitoin ne Kallen päähän :D

      Poista
  3. Hööksistä on tullut ostettua kaikennäköstä. Bootseja, suojia, riimuja, suitsia, saappaat, naruja, spooksin vaatteita, ratsastushousuja. Kaikkea laidasta laitaan ja olen kyllä ollut aina tyytyväinen paitsi kaksiin housuihin jotka ei kauaa kestänyt joka päiväistä ratsastamista. Hööksissä tulee kyllä käytyä usein! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että oot löytänyt noin paljon kaikkea hyödyllistä! :) Musta on kans tosi ihanaa kun vihdoin saatiin tänne Itä-Suomeenkin Hööks, sieltä tarttuu aina jotain mukaan kun käy siellä.

      Poista
  4. Noi suitset tosiaankin sopii Kallelle aivan mielettömän hyvin! Itsekkin pitäisi ostaa joskus saappaat kun tähän asti oon mennyt vain ratsastuskengillä :D Ja tuo video.. Sille sai ihan oikeesti nauraa XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! :) Mä kanssa olin joskus ihan ehdoton ratsastuskenkien käyttäjä kun kunnon saappaisiin ei ollut varaa. Nyt oon kyllä hurahtanut saappaisiin täysin, suosittelen kyllä!

      Ja joo.. XD se on vähän läppä. Mutta kiva jos nauratti! :D

      Poista
  5. Oon ihaillut just noita samoja suitsia jo niin kauan! Harmittelen aina vaan kun niitä ei löydy xfull koossa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa höh :( Noissa on kyllä tosi paljon säätövaraa, mutten sitten tiedä että meneekö ihan megasuureen päähän..

      Poista
  6. Samat saappaat ollut itsellä käytössä jo reilut 2 vuotta eikä ole tarvinnu korjailla kertaakaan :) Putsailen niitä vain ennen kisoja ja talvitauolla vielä harvemmin ja silti on nahka edelleen notkeaa ja hyvää. Ulkonäöltään nämä ei enää kuitenkaan minua hirveästi miellytä. Muotoilu sopii paremmin esteratsastukseen, joten tahtoisin ostaa piakkoin uudet joita käytän koulua vääntäessä ja nämä kestävät luotto saappaat jäisi kokonaan este käyttöön. Mutta niinkuin sanoit niin saappaat on iso hankinta eli enköhän mene näillä niinkauan kuin sanovat sopimuksen irti! Vaikka vaikuttaa ettei se päivä olisi vielä aikoihin tulossa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kuulla, ei siis ollenkaan huono sijoitus jos noin pitkään on kestäneet sullakin! :)

      Poista