sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Bloggaajailta Ylöjärven Hööksillä

Oottekin varmaan huomanneet jotain pientä vihiä miten vietettiin meidän lauantaipäivää. Nyt saattekin kuulla lisää tuosta superhauskasta ja viihtyisästä päivästä, sillä oltiin tosiaan viettämässä lauantai-iltaa Ylöjärven Hööksillä meille bloggaajille järjestetyssä illanvietossa. Ohjelmassa oli luvassa tutustumista uuteen Hööksin kevät- ja kesämallistoon, tutustua liikkeeseen ja sen tuotteisiin, viettää aikaa muiden bloggaajien seurassa sekä tarjolla oli pientä naposteltavaa. Ihan superhyvältä kyllä kuulosti heti kun tilaisuudesta sain kuulla!

c: Annika M / photoma.galleria.fi

Me lähdettiin Lauran (ARJEN NINJAILUA) kanssa täältä Varkaudesta ajelemaan kohti Tamperetta puoli yhden aikaan iltapäivällä sillä paikanpäällä piti olla neljältä. Matka menikin yllättävän nopeasti, pysähdyttiin kerran ostamaan subit ja kuvailtiin videoita. Videopostausta on tulossa reissusta vielä erikseen myöhemmin, joten ei sen enempää siitä! Perille Hööksille päästiin yllättäen jopa ihan aikataulussa ja kello taisi olla pari minuuttia yli neljän kun kurvattiin pihaan. 


Ennen meitä paikalle olivat ehtineet Essi (Dancing on four legs) sekä Annika (Hevoskuvauksen jäljillä) ja odoteltiin heidän kanssa pihalla jonkun aikaa ennenkun muut tytöt tulivat paikan päälle ja päästiin aloittamaan. Meidän neljän lisäksi paikalla oli myös Aada (Aadan hevoselämää), Kaktu (Kaktu ja Futura), Maisa (Hän pakastaan, sai Sotilaan), Petra (Petran blogi) sekä järjestävä bloggaajamme, jota ilman koko tämä ihana kokemus olisi jäänyt kokematta, Siiri (Siiri Kaskinen)! :)

c: Annika M / photoma.galleria.fi

Tapahtuma alkoi hyvin mielenkiintoisella puheella Hööksin toiminnasta, tuotannosta ja toimintatavoista. Saimme kuulla paljon tietoa ja infoa mm. tuotteista, tuoteryhmistä, Hööksin tuotemerkeistä ja tuotannosta. Vaikka en itse ole kovinkaan kiinnostunut esimerkiksi ratsastusvaatemuodista, ei missään vaiheessa käynyt aika pitkäksi! Oli niin mukava keskustella yhdessä aiheesta ja kysyä aina mitä mieleen juolahti. Saatiin tosi mukavat jutustelut aikaiseksi ja henkilökunta oli aivan ihanan positiivista ja he olivat kyllä ihan täysillä mukana tässä jutussa! Kokonaisuudessaan tähän käytettiin aikaa pari tuntia ja siinä ajassa saatiin todella paljon uutta tietoa Hööksistä yrityksenä ja mulle ainakin tuli tosi paljon sellaista uutta tietoa, mitä en ole tullut edes ajatelleeksi. 


Oli tosi kiva juttuhetki, kun ei tosiaankaan juttu loppunut missään vaiheessa kesken ja koko ajan tuli uutta tietoa. Mun on yleensä tosi vaikea keskittyä kuuntelemaan, jos aihe ei ole kiinnostava tai muuten vaan asia ei minua kiinnosta. Olikin ihana yllättyä positiivesti, ettei missään vaiheessa mun mielenkiinto lopahtanut tai etten olisi jaksanut kuunnella, vaan koko ajan tuli niin hyvin tietoa ja asiaa, että helposti jaksoi tuon kaksituntisen seistä paikallaan ja kuunnella. 


Infopaketin jälkeen siirryttiin syömään ihanat croissantit ja juttelemaan niitä näitä liittyen bloggaamiseen ja hevosiin yleensä. Juteltiin hyvät tovit siinä yhdessä istuskellen ja toisiimme vähän enemmän tutustuen. Kohta lähdettiinkin kiertelemään ympäri liikettä kuvailun ja tuotteiden ihailun merkeissä. Jatkettiin juttelua kaikkien tyttöjen kanssa ja ai että miten oli ihana tutustua noin mahtaviin tyyppeihin! Aika meni ihan hurjan nopeasti ja juttua olisi riittänyt vaikka millä mitalla! Aika oli kulunut ihan uskomattoman nopeasti ja suunniteltu kolmen tunnin aika oli venähtänyt ihan huomaamatta neljään. Kahdeksan aikaan katsottiin kelloa ja jouduttiin toteamaan, että joudutaan lähteä kotimatkalle että ehditään saman päivän puolella vielä kotiin asti. 


Vaikka ilta jouduttiinkin vähän lopettamaan kesken eikä ehditty jatkaa illanviettoa sen enempää, niin tuo tapahtuma onnistunut täysin! Hööksin henkilökunta oli todella hyvin järjestänyt tän homman ja olivat ihanasti mukana. Porukka oli aivan huippu ja oon tosi kiitollinen että sain olla tuolla mukana! Ehdottomasti pitää jatkaa vielä tuolla porukalla ja tavata uudelleen :) Erittäin suuret kiitokset kaikille teille ihanille tyypeille, etenkin Hööksin porukalle sekä kaiken tämän mahdollistaneelle Siirille!! 

Saatiin jokainen myös jotain pientä kotiinviemisiä, mutta mun tulijaisista lisää myöhemmin! Tein ihan superhienot löydöt niin mulle kuin Kallellekin, enkä malttaisi odottaa että pääsen niitä kunnolla testailemaan ja sitten esittelemään teille! 

3 kommenttia

 1. Olipas kiva ja iloinen postaus. :) Harmi, ettö Tampere on niin kaukana, näin vielä autottomana on tosi hankala lähteä mihinkään kauemmas yksin seikkailemaan... :D

  VastaaPoista
 2. Viesti lähti vähän kesken, mutta toisaalta (onneksi) mulla oli kisatkin samana päivänä, niin en varmaan kuitenkaan olisi ehtinyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ku tykkäsit! Ois kyllä ollu hauska jos säkin olisit ollu siellä, olis ollu kiva nähä :) Ehkä joku toinen kerta satutaan tollaseen samanlaiseen samaan aikaan!

   Poista