sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Puhelinkuvia

Kallen "lomaviikko" on sujunut aika hyvin suunnitelmien mukaan. Kengistä johtuen alkuviikon poni tosiaan vaan lomaili ja nyt ollaan käyty maastossa muut päivät. Ensi viikolla jatketaan vielä vähän helpommin, kunnes palaillaan normi treeniin seuraavalla viikolla. Kuitenkin, ponin kuulumisia ei siis sen enempää ole kerrottavana, joten aattelin tähän väliin tekaista jonkinlaista puhelinkuvapostausta. Näihin harvoin kukaan mitään kommentoi, mutta mä ite tykkään lukea näitä muista blogeista ja siks teen omassakin niitä. Tykkääkö kukaan muu mun lisäks katella mitä muiden puhelimista löytyy?


1. Käytiin joulukuussa kattoo Enrique Iglesiasta (<3) Helsingissä ja ennen keikan alkua eksyttiin Starbucksille herkuttelemaan. 2. Roosan kanssa pikkujoulutunnelmissa lähdössä kattoo Apulantaa. 3. Mitäs tähän lisäämään... 4. Jaa tältä näytti 10 päivää tuon edellisen kuvan ottamisen jälkeen :D 


1. Ihana Enrique! <3 2. Joo.. Hannun treenivihtko ja eräs oikeinoikein onnistunut Hannuilukerta :'D Ponihan ei tosissaan antanut kiinni tarhasta ja tällasen taideteoksen ihan itse taiteilin ruunan liikutusvihkoon. 3. Joskus on onnistanut ja on päästy Roosan kanssa Hannulla pulkkailemaan!


1. Bellalla Elinan & Venlan kanssa maastossa, oikein kelpo talvikeli! 2. Tukka läks ääääk! Larppa otti ehkä kolme senttiä ja mulla meni kuukaus että totuin niin lyhyeen tukkaan :D 3. Vikoja päiviä Nitan kanssa, hengailuu vaan. 4. Ponsseponiini valmiina lenkkeilemään. 


1. Tyttöjen kanssa vietettiin mun synttäreitä käymällä piitkästä aikaa keilailemassa! Olin reilu synttärisankari ja annoin vieraiden voittaa :) 2. Keilaamisen jälkeen käytiin syömässä, nam! 3. Heh, mäkin nautin viisaudenhampaanpoistosta.. Eiks oo komee? 4. Lara <3 Ponin kanssa lähössä treenaamaan!


1. Kissen kanssa aamurapsutteluhetki. 2. Ystävänpäivän viettelyä tyttöjen kanssa! 3. Kaalevin kanssa maastoilua kun oli vielä kivasti lunta joka paikassa ja pakkasta :( 4. Varusteurheilupäivä! Käytiin kevyesti humppailemassa maastossa. 


1. Kummityttöni Eevin ristiäisissä <3 2. Emmi ja Villi-Kalle ohjasajon merkeissä! Pitäis taas joku päivä keretä tuotakin hommaa tehdä. 3. Hannan kanssa parilla touhutostailla Kuopiossa toissa päivänä, smurffilandia.


1. Maailman parasta iltapalaa, äitin vastatekemiä pizzapullia, fazerin popcornsuklaata ja kivennäisvettä. 2. Työselfieeee. 3. Taas selfie! Pitkästä aikaa mulla tukka kiharalla, innostuin vähän. 4. Poninen tutustumassa kylmäysletkuihin.


1. Mullon koulussa tommonen koppi, jossa harjottelen MM-kisoihin. Nyt se näyttää tällä hetkellä tuolta kun oon saanut sen maalattua, ens viikolla jatkan sit sisustuksen teossa! 2. Bellan kanssa maneesilla hengailemassa kun Elina ratsasti Venlaa. 3. Unssipulla :3 4. Tää taitaa olla siltä illalta kun lähettiin sinne Kuopioon.


1. Ja sit päästäänkin tähän viikonloppuun. Oon viettänyt koko vklp tuttujen luona koiravahtina ja eilen katottiin Hannan kanssa Nälkäpeleistä ykkönen ja kakkonen, tänään katoin vielä uusimman. En malta oottaa että vika tulee kans! 2. Tänään aamulla lähdössä tallille, hieman aamu-uninen koira herätti ekan kerran mut ennen seiskaa ja ysin jälkeen ei olis millään halunnut nousta sängystä..

Semmosta mun puhelimesta löytyy näin alkuvuodesta! Nyt mä painelen tonne kuorsaavan koiruuden viereen nukkumaan ja huomenna maastoillaankin taas porukassa. Hyvät yöt kaikille! 

12 kommenttia

  1. Minusta ainakin on kiva katsoa ja lukea puhelinkuvapostauksia :) tääkin oli hyvin toteutettu ja hyvälaatuisia kuvia (ainakin mun puhelimeen verrattuna)....

    VastaaPoista
  2. Kyllä näistä postauksista tykätään ^^

    VastaaPoista
  3. Nää on kivoja postauksia! Miten tehdään pizzapullia!?:0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu! :) jaa googleta vaikka joku ohje, mut sillee et kaulitaan semmonen taikina levyks, heitetään täytteet siihen, kieritään rullalle ja leikataan semmosiks sopivan paksuiks osiks :D

      Poista
  4. Minä ainakin tykkään kattoa näitä, näissä on se hetki eri tavalla mukana kuin järkkärikuvissa. :)
    Siis multa on tainnut mennä ihan ohi; mitä lajia sä MM-kisoihin oot menossa edustamaan? :oo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo just ton takia mäkin tykkään katella näitä! :)

      Ja joo siiis oon menossa ammattitaidon MM-kisoihin Brasiliaan elokuussa, jossa siis kisaan mun lajissa visuaalinen myyntityö ja teen näyteikkunan siellä :)

      Poista
  5. Pakko sanoa, että oot ihan älyttömän kaunis ja pieni hiuskateus iski näitä kuvia katellessa..♥
    Mutta tosiaan, musta näitä kuvia on myös kiva katsella, kun pääsee vähän eri tavalla perille ihan normaalista arjestakin :)

    VastaaPoista
  6. Saako udella sun snäppiä? :) kiva postaus!

    VastaaPoista