perjantai 1. kesäkuuta 2012

VideopostausSaittekin nyt eiliseltä Hannuilulta videopostauksen, joten sitä en sitten sen enempää selittele. Tänään on se päivä, kun virallisesti olen rämpinyt ensimmäisen vuoden lukiossa sekä ammattikoulussa, näköjään ihan hyvin menestyen. Stipendi kourassa sieltä kevätjuhlasta sitten lähdettiinkin ja sepä napsahtikin hyvästä koulumenestyksestä. Todistuskin näytti oikein hyvältä; yksi ykkönen, viisi kakkosta ja loput kolmosia ja lukion puolelta sitten kaksi kasia, yksi ysi ja yksi kymppi! Nyt siis hyvillä mielin lomalle.

Laura teki mulle eilen taas aivan ihanat kynnet<3

Tänään olin koko päivän Untoa vahtimassa ja eilen käytiin Elinan kanssa maneesilla kun Elina hyppi Sissillä. Ensi viikonloppuna onkin jännät paikat, mutten vieläkään paljasta sen tarkemmin ;) Ensi viikonlopusta tulossa huippu, sen verran voin luvata! Eipä mulla nyt sen kummoisempaa, kommenttia tulemaan näin kesäloman kunniaksi! :)


Ps, jos joku ihana osaa/haluaa/ehtii, niin olis tosi kiva jos viitsisi tehdä mulle uuden bannerin! Mitään kummempia ohjeita en osaa sanoa, kuin että siinä pitää lukea "My life as Aino" ja se voisi olla kivan kesäinen sekä tähän ulkoasuun sopiva! Laittakaa sitten valmiit bannerit sähköpostiin os. aino.huupponen@hotmail.com. Aino kiittää jo etukäteen :)

8 kommenttia

 1. Mä voin yrittää tehdä sulle banneria ja kiva videopostaus :)

  VastaaPoista
 2. Haastoin sut mun blogissa :) http://pienenponinelamaa.blogspot.fi/2012/06/paaattariit-haaste.html

  VastaaPoista
 3. hei toi video oli oikeesti jeesi, vaikka ei kuvajaa mukaan päässykkää (SORIIII).... :D mut kerranki ei kuvaajan kädet tärissy ;)

  VastaaPoista
 4. ootko menossa hannulla niihin kimmon tallin harjoituskisoihin? :::D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo, Hannulla ei oo rokotukset voimassa niin ei päästä :( Muuten olisin mennyt :D

   Poista