maanantai 4. kesäkuuta 2012

Vesisadetta ja villejä heppoja

Hellurei ja hellät tunteet vaan! On ollut taas meikäläisen arki yhtä juoksua ja en ole taas kerennyt vaan istua ja kirjoittaa. No, kyllä se kohta (toivottavasti) tasoittuu. Eilen vietettiin Lauran ja Jennin kanssa koulujen loppua Lauran luona ja oli hauskaa! Huhhuh, kyllä ne tytöt pistää minutkin välillä ihan sekaisin :D

Eilen käytiin Jennin kanssa Sissillä ja Winskillä maastoilemassa, kunhan oltiin selvitty kaikista päättäreistä ja ylppäreistä sun muista. Vettä satoi kaatamalla, mutta me  true-heppatytöt ahkerasti lähdettiin vingurtamaan urheilla roottoreillamme tallille. Tallilla sitten läpimärkinä otettiin heppaset sisälle ja pistettiin rivakasti kuntoon. Sissille heitettiin loimi päälle kun toinen oli ihan märkä, ulkona satoi vettä ja luvassa oli muutenkin lyhyt ja rauhallinen lenkki. Sitten vaan Jenni Sissin selkään ja minä Winskin.


Olisipa ollutkin kokonaisuudessaan ihan tylsä maastolenkki, jos ei  Winski olisi keksinyt heti alkuun jotain pientä mielenvirkistystä.. Kun olin päässyt ukkelin selkään ja jalustimet jalkaan niin eikö herra päätä sitten pompata ihan arvaamatta yläpystyä. Olin aivan äimänkäkenä että mitä ihmettä. Winski ei ihan sateesta tykännyt ja oli siksi aika virkku ja kaiken lisäksi muut sai jäädä sisälle kun meidän piti lähteä vielä lenkille. No, lenkki meni sitten ihan mainiosti ja läpimärkinä taas tallilla tehtiin tallihommat ja ajeltiin Lauran luokse. 


Tänään oli vuorossa koulutreeni Sissin kanssa ja suunnattiin Kimmon kentälle treenailemaan. Laura ja Jenni oli mukana kameramiehinä ja ajelivat sinne mopolla. Sissi oli alkuun ihan kamala, en osaa selittää mutta ei hyvältä tuntunut. Vähän ajan päästä alkoi sitten toimimaan ja Laura auttoi sitten vähän kun minua parempi ratsastaja on. Loppuun Sissi sitten keksi ottaa jostain ihan turhaa pöllövirtaa ja loppukin meni vähän niin ja näin.. No, aina ei voi onnistua. Tallilla taas tehtiin tallihommat sekä muutama extrajuttu ja lähdettiin sitten kotiin. 
KAMALA KÖNÖTYS! hyi 

Nyt olen ihanasti saanut istua koko illan kotona ilman kiirettä minnekkään. Tein myös uuden bannerin ja nyt sitten kommentoimaan mitä tykkäätte!

8 kommenttia