perjantai 9. elokuuta 2013

Maailman paras Nalle Puh

Viime tiistain talleilut kuvina tällä kertaa. Kiitos Emmille kuvista ja seurasta! :)


Ihan parilla sanalla, Winski oli loistava. Tehtiin muutamaa puomitehtävää ja lopuksi hetki kouluilua ja poni ei ole ikinä ollut noin hyvä. Maastossa kuvatessa se oli ihanalla tuulella, juuri oma itsensä (mitä ei yleensä ole kun mulla on kuvaaja / kaveri tallilla mukana) ja oli ihana saada kuvia niistä hetkistä. Tajusin ihan oikeasti, kuinka paljon tuo hevonen mulle merkitsee ja miten paljon mä sitä rakastan. Nyt aionkin nauttia joka ikisestä hetkestä, kun saan olla sen kanssa. Se on vaan niin käsittämättömän tärkeä mun elämässä, että meinaa ihan itku tulla aina kun katon ponia silmiin. Ajatuskin olla ilman Winnietä sattuu. 

17 kommenttia

 1. Tosi kivoja kuvia! :) Tosi harmi, että Winnie myydään ;((

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja kuvia ja tykkään tosi paljon täst sun blogista ! :)

  VastaaPoista
 3. Varsinkin noi metsäkuvat aivan mahtavia! :) hienot te! ;)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, ootte mahtava pari! Toivottavasti Winnie saisi hyvän kodin minne pääsisit sitä sitten aina katsomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Jep, mäkin toivon tosi kovasti et kävis hyvin.

   Poista
 5. Upeita kuvia! Olette kyllä Winskin kanssa tosi hienoja! Voimia sulle, ja vaikka et ikinä löytäisikään Winski kakkosta, se elää sun kanssa ikuisesti muistoissa. Vaikka en tiedä kauheastikkaan luopumisesta, olisi jo nyt puolen vuoden ylläpito ajan jälkeen kauheata luopua rakkaasta ponistani:( Voin vaan arvata kuinka suret, mutta siihenkin tottuu.. joskus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mua pelottaa aivan kamalasti kaikki sen jälkeinen aika, kun W on vaihtanut omistajaa, enkä edes halua ajatella mitä sitten tapahtuu. Mutta aikahan auttaa ja ajan kuluessa helpottaa.

   Poista
 6. Ihania kuvia ja ihanat te!:3 Kauheeta, että jouvut luopuun Winniestä..;( Voimia!

  VastaaPoista
 7. Mulla on jotenki vahva vaisto tästä asiasta.. Ei uskalla vaan vielä kirjottaa/sanoa ääneen, sitten ei toteudu ainakaan. Ja itteeniki ärsyttää ku ei voi sit kertoo. :D (Uuuuuu... ennustuksia.. jepjep.. oon vaa huomannu, että kaikki missä mulla on ollu selkee vaisto tietyistä ja tulevista tapahtumista, ne tuppaa käymään toteen. Sekä hyvät, että huonot. Nää vaa yht'äkkiä iskee mun päähän ja sit jonku ajan päästä kaikki on käyny just niin ku ne on mun ajatuksissa menny.) Huh, kun saan kuulostamaan itteni ihan mielenvikaselta... :D
  Mutta, Ootte kyllä hirmu hienoja Winskin kanssa! Nauttikaa yhdessäolosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Nyt alko ihan pelottaa.. :D Tuu sit kommentoimaan tänne pitikö paikkaansa, sitten kun on sellanen aika!


   Ja kiitos, niin me tehään <3

   Poista