tiistai 5. kesäkuuta 2012

Ilman satulaa Hannuilua

Hyi kamala kun ulkona on hirveä sää! Vettä sataa kuin saavista kaatamalla ja minun pitäisi suunnata tallille.. No, eilisen touhuja mun piti tulla tänne kertomaan, eikä mitään turhia jaaritteluja. Olisin kirjoittanut tmän jo eilen, mutta nettiyhteys ei tominut koko päivänä..

Aamulla siis heräsin tarpeeksi aikaisin, että ehdin siivota huoneeni ennen tallille lähtöä. Olen todella taitava saamaan sen aivan kamalaan kuntoon, joten siivouksessakin meni hetki. Kun huone viimein näytti ihan kunnolliselta, ajattelin ottaa samalla kuvat huonepostausta varten. Teen sen sitten seuraavaksi erilliseen postaukseen.


Iltapäivällä mentiin käymään Hannun luona. Otettiin se ensin sisälle ja laiteltiin valmiiksi. Laitoin kolmipalan ja ajattelin mennä pitkästä aikaa ilman satulaa. Kun oltiin valmiit suunnattiin kentälle. Alkuun käyntien jälkeen aloin ravailemaan ihan normaalisti uralla. Tein samalla pääty-ympyrää aina toiselle puolelle ja Hannu tuntui oikein kivalta. Saatiin monia hyviä pätkiä, ja herra kulki oikein hienosti. En laukannut paljoa, muutamat nostot vaan molempiin suuntiin ja se riitti.Sitten laitoin Lauran rakentamaan meille pikkuesteen toiselle pitkälle sivulle. Halusin ottaa pari hyppyä, kun viime hyppykerta meni niin huonosti. Hannu innostui ihan kamalasti esteestä! Se ihan räjähti käsiin kun koitin tulla esteelle ravissa, se vaan hyppäsi laukkaan :D Seuraavalla kerralla tultiin sitten ravissa ja Hannu oikein kiihdytti pari metriä ennen estettä sellaiseen kiitoraviin. Tämä ei haitannut ollenkaan, sillä huomasin siinä hypätessä, että Hannu katsoi itse paikat! Minun ei siis tarvinnut kuin killua kyydissä ja poju hoiti homman.


Ne meidän ravilähestymiset...

Otin loppuun vielä pari hyppyä ilman käsiä. Alkuun tuntui kamalalta päästää irti kun koitin keskittyä vaan hyppypaikkaan. No, sitten kun keskityin käsien irti pitämiseen, niin jäin jälkeen joka hypyssä.. No, Hannu on onneksi niin hieno ettei se menoa haitannut ;)


Loppukäynnit käveltiin Lauran kanssa kaksipäällä siinä kentällä ja sitten hoideltiin tallissa. Hannu pääsi vielä ulos Ilmarin kanssa, kun me lähdettiin käymään kotona. Illalla nimittäin suunnattiin vielä Kuvansiin kun Lauralla oli iltatalli ja Peston ratsastus. Siitä en jaksa selitellä enää mitään, vaan alan tekemään sitä huonepostausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti