lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kisapostaus!

Tänään oli siis harjotuskoulukisat Kimmolla ja menin niissä Sissillä. Ohjelmana C-merkki, eli aivan helppo meille molemmille. Sissi ei ole siis koskaan koulua kisannut, ja minäkin vain muutaman kerran. Jännitettävää siis riitti!

Verkassa Sissi oli aika laiska, eikä liikkunut mitenkään eteenpäin, vaikka kaikkeni yritin. Muuten tamma oli oikein kiva ja kuuliainen, sekä mukavan rento. Radalle päästiin jo toisina, ja kouluaitojen sisälle päästessä jännitys hävisi kokonaan. Sain keskittyä siis vaan ratsastamiseen eikä tarvinnut miettiä vaan sitä jännittämistä :D

Rata meni kaikinpuolin hyvin. Sissi oli koko radan ajan kivan rento, mutta ihan liian pohkeen takana, eikä millään halunnut liikkua eteen. Ajattelin koko radan vain ja ainoastaan sitä, että on pakko vaan liikkua reippaasti eikä muodolla ollut väliä. Laukat onnistuivat radalta parhaiten ja niistä saatiin 7 ja 7,5. Huonoin numero oli 5,5 toisesta laukannostosta, koska nosto olisi pitänyt tulla käynnistä, mutta nostimme sen ravista. Kaikinpuolin rata meni siis paremmin kuin odotin ja prosentteja napsahti 62,778! Hyvin ylpeä Sissistä ja itsestäni, kahden viikon harjoittelun tuloksena ei olisi paremmin voinut mennä. Tästä meidän kouluratsastusura lähtee ja suunta on vaan ylöspäin ;)


Nyt sitten nukkumaan, jotta jaksaa huomenna herätä aikaisin pakkailemaan loput kampsut ja reissu voi alkaa!

Ps, käykääs osallistumassa arvontaan!

5 kommenttia

 1. Hei tiiätkö!? Tää nyt tulee vähän puuntakaa, mut tiiätkö sen mainoksen missä on nainen semmosessa beessin värisessä lyhyessä hameessa + valkonen paita ja se miettii niitä kenkiä ja kahvia "tumma vai vaalea? ei vaan tumma ja vaalea!" Nii sä näytät ihan siltä naiselta, paitsi että se on paljon vanhempi, joten sä voisit näyttää ihan siltä sitten kunhan oot sen ikänen. :D Joo..

  Kivan näköstä ratsastusta. :)

  VastaaPoista
 2. Haastoin sinut :) http://vvalokuvaus.blogspot.fi/2012/06/sain-haasteen.html

  VastaaPoista
 3. Haastoin sinut :) http://vvalokuvaus.blogspot.fi/2012/06/sain-haasteen.html

  VastaaPoista
 4. haaste sulle!
  http://lolanelamaa.blogspot.fi/2012/06/kysymyshaaste.html

  VastaaPoista