tiistai 24. tammikuuta 2012

Pakkasta.

Hyi kun on kamalan kylmä tuolla ulkona. :o Eipä ole taaskaan mitään erikoista tapahtunut, mutta kuitenkin pari sanaa tästä ja eilisestä päivästä.

Illalla mentiin siis Miian kanssa tallille ja Miia oli saanut uuden hevosen perjantaina. Menin siis mukaan ja kuvailemaan Miiaa ja sitä hepsua. Mentiin ensin maneesiin ja kun seitsämältä alkoi siellä tunti, jouduttiin puoleksi tunniksi kentälle. Kun Miia oli ratsastanut, minä pääsin käymään selässä. Menin käyntiä ja pari kierrosta ravia ja heppa oli hirrrmu kiva! Miia saa olla iloinen kun löysi noin mukavan 8-vuotiaan. :) Ja kiitos Miialle kun sain kokeilla ja onnea uudesta hepasta!

Tänään päästiinkin koulusta jo kahdeltatoista kun oltiin Roosan kanssa reippaita ja kysyttiin tarvitseeko meidän tulla matikan tunnille kun olisi ollut muuten kahden tunnin hypäri ja onneksi opettaja suostui! 8) Mentiin siis bussilla suoraan meille ja koska ulkona oli ihan mielettömän hyvä sää, otettiin kamera matkaan ja suunnattiin pihalle kuvailemaan. Otin sitten Roosasta kuvia ja ihan hyviähän niistä tuli. SItten tehtiin vielä mokkapaloja ja juotiin mun synttärimehut. :D Viikonloppuna pääsenkin Larailemaan ♥ Siitä toivottavasti kuvien kanssa enemmän sitten. 4 kommenttia