sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Viikonlopusta.

Moikka! Tämä viikonloppu onkin mennyt mukavasti talleillessa, vaikka ensin luulin että viikonlopusta on tulossa tylsimmistä tylsin.

Eilen siis käytiin Elinan kanssa maneesilla. Elina ratsasti Sissillä sinne edeltä ja minä jäin hetkeksi leikkimään tallille Unton kanssa. Pian lähdin itsekkin maneesille Laralla ja oli tarkoitus, että Elina hyppää Laran selkään ja minä kävelen Sissillä takaisin tallille. Maneesilla Elina sai sitten ajatuksen, että voisin hypätä Laralla kun viime kerrasta on niiiin pitkä aika. Eipä muuta kun alkuverkat ja hyppäämään. Alkuun oli paikat ja rytmi ihan hukassa. Mikään ei ollut ihan kohdallaan ja sitten kaikki meni pieleen. Lara kyllä hienosti pelasti minun tyhmiä virheitä..


Muutaman hypyn jälkeen, sain kuitenkin hyppäämisestä otteen, ja hypyt paranivat koko ajan. Loppuun menin vielä viiden esteen rataa ja ette voi uskoa sitä tunnetta, kun pitkän hyppytauon jälkeen kaikki paikat osuivat aivan kohdalleen! Olimme Elinan kanssa ihan mielettömän tyytyväisiä ja siihen olikin sitten hyvä lopettaa. Sitten vaihdettiin heppoja ja minä kävelin takaisin tallille hoitamaan Sissin Elinan jäädessä vielä ratsastamaan Laralla.


Illalla menin sitten kaverini Hannan kanssa käymään kaupungissa ja sieltä mentiin Hannan luokse pelailemaan Wiillä. Huomattinkin sitten puoli yhdeltätoista miten nopeasti aika on kulunut ja saimme idean tilata pizzaa. Eikun soittamaan lähimpään pizzeriaan, josta sanottiin että meillä on 10 minuuttia aikaa tulla hakemaan :D Eikun takit niskaan ja lähimmät kengät (=ylisuuret crocsit) jalkaan ja mopoauto tulille. Ehdittiin juuri kymmenessä minuutissa pizzerialle ja haettuamme pizzat suunnistimme Hannan luokse jatkamaan Wiillä pelailua, jota sitten jatkoimmekin kolmeen asti.. Hauskaa ainakin oli ja juttu lensi!


Tänään sitten äiti tuli hakemaan minut puoli yhdeltä ja heitti Päiviönsaareen jossa hyppäsin Elinan kyytiin ja ajoimme tallille. Varustettiinkin heti hepat ja lähdimme käymään maastoilemassa. Oli aivan mahtava sää maastoiluun ja hepatkin oli ihan innoissaan! Tunnin kuluttua mentiin takaisin tallille ja tehtiin tallihommia ennen kuin äiti tuli ratsastamaan taas Laralla :D Hyvinhän se sujui, tamma oli ehkä kiltein ♥


Eipä muuta, huomenissa sitten kouluun.. Ei huvita.

Niin , ja osallistuin myös arvontaan joka löytyy täältä. :)

2 kommenttia