maanantai 2. tammikuuta 2012

Hyvillä mielin kohti vuotta 2012!

Moi! Mitään kummoisia kuulumisia ei nyt olekkaan, mutta muutaman sanasen voisin sanoa. Uusi vuosi on nyt siis vaihtunut, HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKKI! :) Vuosi vaihtuikin mukavissa merkeissä, ja vuoden 2011 viimeinen päivä tulee olemaan aina muistoissa! 

Torstaina menenkin pitkästä aikaa ratsastamaan Larpulla. Mennään Roosan kanssa maneesille, joten pitkästä aikaa on luvassa kuvia ja/tai videoita! Varailtiin myös Roosan kanssa ensi tiistaiksi tunti VURrille ja on tosi mukava päästä pitkästä aikaa tunnille tallille, jolla olen ratsastajaksi oppinut. Tässä samaisessa postauksessa ajattelin esitellä vähäsen kameroitani.


Eli ylemmässä kuvassa vasemmassa reunassa on entinen kamerani, Sonyn vaaleanpunainen pikkupokkari. Nykyisin en kuvaile sillä, koska se hajosi. Sen vieressä on sitten toiseksi uusin hankinta, Olympus SP 600-UZ. Ihan hyvä kamera ulkona kuvailuun, mutta sisäkuvista tulee helposti todella rakeisia kun ISO-arvoa ei voi säätää.. Sitten viimeisin ostos; Canon EOS 1000d ♥ Aivan mahtava kamera ensimmäiseksi kameraksi. Sen mukana tuli tuo keskimmäinen kittiputki ja kameran tilattuani, tilasin samalla Rajalalta tuon Sigman 70-300mm macroputken. Tosi tyytyväinen olen ollut tähän kuvauspakettiin! :)


Tässä muutama kuva otettu tuolla Canonin kameralla ja Sigman putkella.


Niin, ja muutama kysymys oli tullut, vastailen nyt tähän. :)

- Millainen mopo / skootteri sulla on?
= Mustaharmaa Kymco Agility.

- Miten paljon ajat sillä ja ajatko talvella?
= Kahdessa vuodessa olen ajanut sillä 15 000 km.. :D Kilometrit kertyy kun kesäisin tallille tulee ajettua lähes joka päivä ja kouluun myös syksyisin ja keväisin. Matkat eivät ole lyhyitä täältä perämetsästä lähtiessä.. Talvisin en aja usein, muutamia reissuja saatan ajella talvirenkailla ja jos on pakko päästä.

- Milloin viimeksi olet ollut tunnilla ja missä?
= Viime torstaina olin Vanhamäen tallilla Suonenjoella. Tiistaina menen VURrille. :) 

- Menetkö kesällä leirille? Jos menet, minne ja milloin?
= Todennäköisesti menen. Suunnitteilla on mennä Roosan kanssa Vanhamäelle kenttäleirille.

Kysymyksiä saa laittaa, mutta loppuun vähän vanhempia ja uudempia kuvia!
joo'o, on ollut pitkät hiukset..Koittakaa kestää, osa kuvista sika vanhoja ja laatukin huimaa, mutta elämä on! 

4 kommenttia