maanantai 23. tammikuuta 2012

Synttärit! :)

Tänään on siis se päivä kun meitsi täyttää 17 vuotta! Synttäripäivää aionkin viettää pitkästä aikaa Miian, Moonan ja Maanin kanssa lähtemällä pitkästä aikaa heidän kanssa tallille. Nyt voisin vähän kertoilla eilisistä koulukisoista Vurrilla ja tästäkin päivästä.

Aamulla lähdettiin aikasiin tallille ja hoideltiin vähän Suloa jolla Laura siis kisaa. Sitten käytiin katsomassa muutama rata ja mentiin laittamaan Sulo valmiiksi. Laura starttasi ensimmäisessä luokassa viidentenä ja meni siis A-merkin kouluohjelmaa. Olin itse mukana kuvailemassa ja kuvista tulikin yllättävän hyviä vaikka maneesissa kisat olivatkin. 


Kun Laura sai radan mentyä ja ponin takaisin karsinaan, aloimme yhdessä kuvailemaan kisoja. Kuvattiinkin koko toinen luokka ja kuviani voitte katsella täältä.

Kun menin kotiin, kävin koneella ja löhösin loppuillan enkä jaksanut tehdä _mitään_. Tänään sitten ahkerasti menin kouluun ja ensin meillä oli TOP-info, eli käytiin tärkeitä asioita läpi mitä tarvitaan työssä oppimisessa. Eli koko maaliskuussa en käy koulussa ollenkaan (paitsi lukiolla..) vaan ensimmäisen viikon olen TOPissa ja sitten on hiihtoloma, jonka jälkeen vielä kolme viikkoa TOPpia.

Mutta nytpä lähdenkin sinne tallille, heidåå.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti