sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Sekalaista höpöttelyä

Johan on viikko hurahtanut vauhdilla. Talvikin on ehtinyt tänne meille tulla ja lunta on jokapaikassa, ainakin vielä. Saa nähdä sitten huomenna mikä on tilanne, mutta toivottavasti nää nyt jäis maahan ihan vaikka lopputalveksi!

Meille kuuluu Kallen kanssa oikeen hyvää. Tosin, mulla ei kyllä olo oo ollut kovin kehuttava viime päivinä torstaina poistetun viisaudenhampaan johdosta, mutta muuten on sujunut kivasti. Mulla tosiaan vähän aikaa sit todettiin että molemmat alhaalla olevat viisurit pitää poistaa mahdollisimman pian, sillä toinen oli ehtinyt jo tulehdukseen asti. Se saatiinkin jo pois, kovalla tuskalla ja jännityksellä, mutta toisen poisto on vielä edessä ensi vuoden alkupuolella. 

Käytiin keskiviikkona kavereitten kera Helsingissä kattomassa Enrique Iglesiasta Hartwallilla ja voi apua miten ihana ilta oli. Tohon oli laskettu päiviä ja öitä jo kesästä asti ja nyt se vihdoin koitti. En olis ikinä osannut oottaa noin ihanaa ja mahtavaa showta, meno oli ihan huikea!! Tirauttelin kyyneliä koko parin tunnin ajan ja en millään pystynyt pidättelemään itkua. Aw. 


Keskiviikkona sain kuulla myös tosi, tosi isoja uutisia liittyen mun tulevaisuuteen ja ensi vuoteen. En millään malttaisi oottaa että tuo varmistuu täysin ja että pääsen kertomaan tästä iisosta jutusta, joka ei kylläkään oo hevosiin liittyvä. Ja hevosista puheen ollen, Kalle on päässyt tosi helpolla kuluneen viikon, syistä että ensin ennen hampaanpoistoa olin joka päivä niin poikki, etten jaksanut treenata kunnolla ja nyt torstain operaation jälkeen en oo saanut kunnolla urheilla. Kevyesti ollaan tehty hommia ja poni on kyllä toiminut oikein passelisti ja ollut fiksu! :)

Ilmoitin ponisen tammikuun alussa järjestettävään irtohypytyspäivään maneesilla, jossa Kimmo itse arvioi hevosen hyppykyvyt. Ihana kun Kalevi pääsee pitkästä aikaa irtohyppäämään ja vieläpä saan kuulla siitä palautteen! Ootan niiiin innolla, en millään jaksaisi oottaa tota päivää! 

Huomenna meillä oliskin tarkotuksena kuvailla vähän talvisissa maisemissa uusia kuvatuksia, joten kovasti peukut pystyyn että on lunta vielä sinne asti. Tiistaina mennään sit maneesitreeniin ja on kyllä kiva päästä hyppäämään! Oon hypännyt Kallen kanssa viimeks lokakuussa estevalkussa, joten vähän on kyllä hyppytaukoa meille kerääntynyt. Saa nähdä miten selvitään, tän kuun lopussa nimittäin ollaan menossa kaksipäiväselle estekurssille, joten pitää nyt saada muutama hyvä treeni alle ettei siellä olla ihan tumpeloita. 


Mitäs muuta. Tuntuu että olis vaikka mitä kerrottavaa ja kirjotettavaa, mutta ajatus ei juokse sitä tahtia kun pitäs saada tekstiä ulos. Tälläkään postauksella ei ollut kyllä päätä eikä häntää, mutta tiiättepä ainakin että elossa ollaan ja (melkein) hyvissä sielun ja ruumiin voimissa. Ensi viikolle lupaan petrata ja postailla useammin, ja vähän fiksumpaakin asiaa kun tämä ;)

4 kommenttia

 1. Mulla poistettiin myös torstaina viisaudenhampaita! Toinen leikattiin ja toinen revittiin, molemmat siis vasemmalta puolelta. Nyt alkaa tuntua hyvältä kun saa syötyä jo vähän kiinteämpää ruokaa:D
  teidän estereenejä innolla odottaen! Ja talvisia kuvia:) ihanaa kun Täälläkin tuli kunnolla lunta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauska sattuma! Hui mä en ois varmaan kestänyt jos olis otettu kaks kerralla.. :D Mutta toi on totta, on niin ihana kun saa taas vähän ees pureskeltua ja saa syötyä!

   Poista
 2. Mistä tonne irtohypytykseen voi ilmottautua? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli Facebookissa, mutta tuli täyteen joten ei oteta enempää tuohon erään :)

   Poista