tiistai 16. joulukuuta 2014

Hassujen heppakuvien parhaimmistoa

Eilisen sekavan höpöttelypäivityksen vastapainoksi tänään on luvassa erikoisempaa kuvapostausta, nimittäin hauskoista heppakuvista. Kaivelin tuossa kovalevyt, muistikortit ja koneen kuvavaraston ja koitin tsekkailla mahdollisimman paljon matskua jota ei oo täällä blogissa näkynyt. Aika hyvin sain kuvia kerättyä ja mietin jo tulikohan niitä jopa liikaa - yli sadan kuvan joukosta sain karsittua tähän postaukseen 46 jollain tapaa hauskaa / epäonnistunutta heppakuvaa. Harvemmin tulee näitä pilalle menneitä otoksia laitettua postauksiin, joten tässä nyt sitten kaikki samaan syssyyn koottuna kerralla! 


Näitä epäonnistuneita kuvia on Hannun kanssa vaikka muille jakaa. Huomaatte sen kyllä alaspäin selatessa.. :) Tää kuva on ekalta talvelta kun alotin touhuamaan Hannun kanssa 2012. Mentiin Roosan kanssa kakspäällä ja pariin otteeseen tupsahdettiin hankeenkin, mutta tässä taidetaan tsiikailla löytyskö maasta vaikka jotainn kiinnostavaa?


Ja tältä näytti meidän ratsastuskerrat noihin aikoihin yleisesti ottaen joka kerta :D 


Kalle osaa selkeesti ton pukittamisen jalon taidon? En sanoisi että se on kauhean tärkeä taito mun kannalta, mutta onneksi tekee noita vaan irtona juostessaan..


Zipe toivotteli selkeesti Kaleville hauskat treenit sen jäädessä tarhailemaan. 


"HANNU!! Nyt ei syödä kun reenataan!!!"


Jaa niin mikä eläin? Laama?


On tää harrastus kerrassaan mukava ja rentouttava harrastus! Huomatkaa ekassa kuvassa kuskin "hieman" kauhistunut ilme ja tokassa miten upeesti Kallella joka jalka ilmassa yhtä aikaa!!


"Oujee, nyt lähtee"


Jees, näin kivaa meillä on pellolla! Nää on huhtikuulta kun mä laitoin meille ykköset päälle idealla: "Nyt Emmi otetaan superhienoja kuvia kun mennään nättiä kouluratsastusta" ja Kallen mielipide oli tämä.. No, katotaan millon uskallan seuraavan kerran laittaa sille valkosta päälle. 


"No heeeei, mikset sä yhtää leiki mun kaa!??! Ooksä joku tylsä vanhus vai??" Kalle näyttää oikeesti murhanhimoselta tässä...


Otetaan söpöjä kuvia Kääkän ja Saulin kanssa, kunnes toinen alkaa nuolemaan mu päätä? Ok, miten vaan, onhan se ihan söpöö silleenkin. 


Kalle ja sen kieli = jotain ihan mahdotonta.


Tälle kuvalle saatiin oikeesti niin hyvät naurut!! :DDD Miten noi jalat on ees mahdollista saada tolleen?


Kun vauhdista ollaan joskus vähän erimieltä. 

Toukokuussa 2012 tehtiin Hannun kanssa ihan superhyvät treenit kerran. En tiiä kummalla oli hauskempaa, mulla vai Hannulla. 

Oikeesti. Miten tuollaseen ollaan päädytty :DD


Huomaatte varmaan ilmeestä miten hauskaa meillä oli :) Pääpaino oli tuossa treenissä laukannostot ja -vaihdot, joista H selvästi nautti enemmän kun mistään muusta. Saatoin parit kyyneleet tirauttaa tuon ratsastuksen aikana, muistatko Roosa? :D


Oli kiva reeni? 


Apuaaa, muistan tuon treenin niin selvästi vieläkin! :D Tehtiin vähän ilmavampia laukanvaihtoja ála Winski :) 


Saatoin tipahtaa heinäpeltoon. Ei siinä muuta, mutta mullahan on heinänuha ja arvatkaa olinko juuri tuona päivänä unohtanut lääkkeet ottamatta? Oi kyllä, oli kiva loppupäivä!


Apua nää on ihania nää kuvat! XD Käytiin Empan kanssa ottamassa yhteiskuvia pellolla itselaukasimen kanssa ja suurinosa on tännäkösiä. Kallella niin mahtava ilme, Emmistä ja minusta puhumattakaan :D En oikeen tiiä kuka on eniten pihalla tilanteesta?


Askellaji oli mikä? Monet on sanonu että Kallessa on suomenhevosen näköä, mutta mä voin väittää sen olevankin issikka!!


Viikko takaperin harrastettiin ekaa kertaa pulkkailua Hannun kanssa tänä vuonna ja Roosan poikaystävä pääsi ekaa kertaa ponin kyytiin pulkkaan. Hyvinhän se sujui, ainakin välillä...


Näin me tehdään laukannosto! 


Ohhoh. Käviköhän joku laskelmointivirhe? Taidettiin mennä vähän reunasta? No ei haittaa, onhan Vipillä sentään tukka kauniisti letillä. 


Voiko tätä ees kommentoida mitenkään. 


Wincentti vähän säikähti kun ravailtiin alkuraveja pitkin ohjin ja poniini painelikin kamalaa kyytiä kentän toisesta päästä toiseen. Hassu..


Kalle elementissään lempipuuhassaan: irtojuoksemassa ja riekumassa pättömästi.


Ei se yhteiskuvien ottaminen oo aina ihan niin helppoo ja yksinkertasta kun voisi kuvitella..


Yeah, oon truuesteratsastaja kyllä. 


Yeah, oon truuesteratsastaja kyllä part #2. 


No tuota Kalle oli sitä mieltä että jos ei haluu niin ei tarvii vaan voi poistua kentältä omin keinoin.. Tää on ihan uskomaton juttu, ei millekkään terveelle elukalle tuu mieleen poistua tota kautta :D Ja uskokaa tai älkää, ponin selkä ei oireillu mitenkään tuon jälkeen, ei mitään missään, ei naarmuja, turvotusta, kipua tai lämpöilyä ei mitään. Luojalle kiitos päästiin helpolla vaikka olis voinut sattua. Tuolloin itketti juosta kopukan perässä kaurasanko kädessä pitkin tallinpihoja, nykysin vaan naurattaa tuon urpoilut.. :D


Jos ei haluu niin onko ihan pakko?


Uuupsista, taas käynyt jokin laskelmointivirhe ilmeisesti.. :o


Aijjaiks, ei tuonne! 


Mä niin kaipaan Winskin kanssa selfie-hetkiä. Ei tätä voi sanoin kuvailla, se pitää vaan tuntee että tietää miltä se tuntuu. W oli aina kameran eessä kovin edustava, se aina halus pilata kaikki kuvat tai vaihtoehtoisesti syödä mut..


"When you see it.... O__o"

Siinäpä kuvia kerrakseen taas! Kiitokset kovasti kaikille kuvia ottaneille, arvostan suuresti kun ootte olleet juuri oikeaan aikaan kameran kanssa liikenteessä ja juuri oikeella sekunnilla ottaneet kuvia! Ihania hetkiä kaikki nuo, muistan kaikki kuvat millon ne on otettu ja miten paljon on kaikille naurettu, jos ei sillä hetkellä niin ainakin jälkeenpäin! Kiva jos jaksoitte kattoa kaikki kuvat, toivottavasti ette saaneet traumoja tai kamalan suuria järkytyksiä! :D

22 kommenttia

 1. XDDDDDDDDDD hahahahahahahahaaa mä en kestääääää!!

  VastaaPoista
 2. Haha ihan mahtavia kuvia (tavallaan)! :D

  VastaaPoista
 3. toi viimenen on ehkä legendaarisin ikinä XDDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan sairaan mahtava XDDDDD muistan ton ikuisesti

   Poista
 4. Voi tsiisus miten hyviä tilannekuvia joku osaakaan ottaa!! :-DHahhaha!

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo älä muuta sano!! :D On ajotettu just eikä melkein kohalleen!

   Poista
 5. siis XDDDDDDD mitä XDDDDDD toi ihme estekuva missä noi violetit pintelit ym saa mut epäilemään onko kalle ees hevonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDDDDDDDDDDD apua XD joo siis mulla ei oo mitään hajua miten tohon tilanteeseen ollaan päädytty....

   Poista
 6. hah, tosi kiva postaus! eniten kuitenkin nauratti toi viimeinen kuva XDD

  VastaaPoista
 7. Eikää mite ihania XDD💕

  VastaaPoista
 8. Näitä oli oikein mukava katella :-D

  VastaaPoista
 9. Kello 1.00 yöllä (muut nukkuu) ja minä nauran yksikseni pimeessä kämpässä vedet silmissä :D Tää oli huippu :))

  VastaaPoista
 10. Hahaha ihan mahtava!! :'DDDD

  VastaaPoista