lauantai 6. joulukuuta 2014

Esimakua tulevasta

Mainitsinkin aiemmin pienestä projektistamme Mian kanssa, joka alotettiin torstaina. En millään malttaisi oottaa että saadaan tää homma valmiiksi pian, tästä tulee jotain ihan superhienoa! Voitte varmaan jo kuvitella että jotain videoihin ja hevosiin liittyvää on tulossa, mutta enemmän saatte tietää lisää myöhemmin! Tänään kuitenkin saatte pientä sneakpeekia mitä on luvassa, nää on siis kaikki torstain ekalta kuvauspätkältä :)


Aiettä, on mun poni ihana <3 Meidän tuotosta ootellessa kannattaa kattoo Mian uusin video, joka on julkastu tällä viikolla. Video on siis täällä blogissakin pariin otteeseen esiintyneen Laten muistovideo, joka on kuvattu kesällä muutamaa päivää ennen Laten nukahtamista ikiuneen. Pakko myöntää, että tuli ihan itsellekin kyynel silmään. Oli hienoa saada tuntea Late, se oli niin omalaatuinen ja erikoinen hevonen.

4 kommenttia

 1. Rakas Late <3 kova ikävä

  VastaaPoista
 2. Tuli ihan itku kun katoin videon. :'(

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno video <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana video 😓 Ratsastan samalla tallilla missä Late oli ja aina haaveilin, että pääsisin ratsastamaan Latella, mutta en tule koskaan pääsemään😭...tuli itku silmään😚

  VastaaPoista