sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kyllä siitä vielä esteponi tulee!

Tänään pääsi Kalle taas hyppimään! Käytiin Emmin kanssa kuvaamassa ja kattelemassa Kimmolla aluekisoissa eka luokka 80cm, minkä jälkeen lähdettiin tallille. Elina oli vielä ratsastamassa Zipellä, joten laitettiin ensin Empan kanssa esteet kentälle valmiiksi ja haettiin sitten Kalle sisälle. Laitoin Kalevin kuntoon ja suunnattiin kentälle alkuverkkailemaan. 


Juoksuttelin ponin ravissa molempiin suuntiin ensin liinassa ja kun Elina oli saanut Zipen valmiiksi, päästiin aloittamaan hyppääminen. Jenni oli jälleen mukana avustamassa ja Emppa kuvaamassa, kiitos kummallekin! :) Aloteltiin taas ihan pienillä ristikoilla ja tehtiin siis jälleen tommonen kahden esteen kuja.

Pikkuhiljaa nostettiin puomeja ja vaihdettiin suuntaa. Tehtiin molempiin suuntiin samat tehtävät ja pidettiin taas hyppääminen ponille kivana ja helppona. Muutaman kerran tultiin vähän isompaa okseria ja lisättiin myös portti hommaan mukaan. Portti menee jo kivan helposti eikä Kalle kyttää sitä yhtään, jes! Muutenkin tän päivän pomput meni parhaiten mitä tähän asti on mennyt ja ekan kerran ponikin vaikutti edes vähän tykkäävän tosta puuhasta! Se meni reippaasti kujaan sisään ja näytti ihan innokkaalta kun pääsi hyppäämään.


Mulla ei nyt runosuoni oikein syki, miksi saattekin tyytyä tänään tämmöseen vähän lyhykäisempään postaukseen. Oon tätäkin postausta tuhrannut jo monta tuntia ja silti tuntuu ettei nyt ajatus juokse ja koko ajan meinaa lauseet katketa ihan kesken kaiken. No, joskus näinkin mutta onneksi tosiaan kuvat pelastaa surkeeta tekstiä! Niin, ja viime kerralla jäitte kaipailemaan videota joten tässäpä olisi! Nyt näkee vähän paremmin tuota ponin hyppyä muutaman videon perusteella.


Nyt mä taidan mennä peiton alle ja nukkumaan. Huomenna taas aamutalliin ja Kalevin kanssa voitaisiin kokeilla ehkä paremmalla onnella sitä ilman satulaa ratsastelua tällä kertaa, kun viimeksi se ei ihan niin hyvin sujunut.. :D Tiistaille kaavailin kävelypäivää, ellei ole ihan megahieno sää ja lähdetä Empan ja ponien kanssa kuvailemaan. Keskiviikkona sitten hypätään!! Jihuu en malta odottaa, ettekä tekään jää ilman todistusaineistoa kun Roosa pääsee mukaan kuvailemaan. Loppuviikon saa Kalle olla himpun kevyemmällä ja viettää pari vapaapäivää.

Mutta, varmaan mitään kirjoitettavaa ei ole ennen sitä keskiviikon estetreeniä, joten onko teillä postausehdotuksia? Ylläpitohevosiin liittyvään postaukseen en vielä ehdi panostaa niin paljoa, että voisin sitä vieläkään julkaista, mutta mitään muita ideoita? Ihan mitä vaan haluaisitte lukea tai tietää, kertokaa! :)

2 kommenttia

  1. Kalle taitas tarvita vatsapanssarivyön :) Kaunis hevonen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tuleekin joskus tarvitsemaan, kun aletaan joskus piiiitkän ajan päästä isompia hyppäämään :) ja jep, niin se on!

      Poista