maanantai 29. lokakuuta 2012

One day

Huhhuh, viikonloppu hieman taukoa bloggaamisesta ja heti on paljon enemmän intoa kirjoitteluun! Viikonloppu meni ihan kivoissa merkeissä, sairasteltua tuli ihan urakalla, mutta pikkuhiljaa alan olla jo voiton puolella tämän nuhan kanssa. Perjantaina minulle iski hirmuisen huono ja heikko olo ja tanssitreenien jälkeen kotiin mennessä olin ihan kuollut. Iltatallin ja tallihommat kävin kuitenkin urheasti vielä tekemässä ja sitten takaisin kotiin peiton alle lämpimään.

Lauantaiaamuna olo olikin pahentunut jo entisestään ja en päässytkään pitkästä aikaa Hannuilemaan kuten oli sovittu :( Olin odottanut lauantaita koko viikon, että pääsisin pojun kanssa viettämään aikaa ja sitten tuollainen tyhmä tauti tulee ja pilaa kaikki suunnitelmat.. No, ei auta kuin toivoa että pääsisin pian ratsastamaan Hannulla, sitä on vaan niin hirmuinen ikävä! Illalla kuitenkin lähdin käymään Jennin ja Lauran kanssa tallilla, kun en enää kestänyt olla pidempään neljän seinän sisällä. Laura teki Peston tallihommat ja minä putsasin parit suitset ja kävelin Sissin kanssa kentällä. Meinattiin tehdä videopostaus, mutta jostain syystä kuvaaminen vähän jäi, mutta tein sitten kaikista pätkistä tuommoisen sekametelisopan, mistä voitte ehkä päätellä millaista meillä yleensä on :DSunnuntaina (eli eilen) olikin Kimmolla alue-estekisat. Lähdettiin joskus kahdeksan maissa ajelemaan Vurrille, jossa lastattiin Lauran kisaheppa Viivi rekkaan ja ajeltiin sieltä Kimmolle. Jenni jäi hevosenhoitohommiin ja minä menin kuvailemaan kisoja. Kuvia laittelen heti nettiin kun jaksan ja ehdin ja voin ne sitten linkkailla tänne (jos haluatte?). Laura meni siis 90cm luokan viimeisenä ja niinhän se on että parhaat ovat vikoja ja Laurapa voitti ylivoimaisesti luokan! Hieno tyty ;) Metri katsottiinkin yhdessä ja 110cm alussa Elina tuli ja pääsin taluttelemaan Winskiä. Kympin rata ei mennyt ihan putkeen ja tuloksena olikin hylsy. Winski ei vaan toiminut miten olisi pitänyt. 120cm luokkaa en ehtinyt jäädä katsomaan, ja nyt harmittaa! Poni oli kokenut muutoksen ja varmistellen monelle esteelle Elina ja Winski olivat napanneet kakkossijan!

Tänään alkoikin työssäoppiminen, mikä tarkoittaa sitä, että vasta ensi vuoden puolella nähdään kopiksella! WOOHOO, niin innoissani. Lukiossa tulee kuitenkin käytyä kolmesti viikossa kaksoistunneilla, eli ei juuri mitään. Ollaan Roosan kanssa toppeilemassa Varkauden Tokmannilla ja ekan päivän perusteella tosi hyvä valinta. Työaikojen kanssa saa sumplia miten tahtoo, kunhan tulee tunnit täyteen, joita siis omalla kohdalla täytyy tulla huimat 18 ja vähän päälle.. Tämä siitä syystä, että hyväksi luen kesäisin tehtyjä mansikanmyyntihommia ja nyt vaan treenailen näyttöjä varten!

Lopuksi vielä vähän loppuviikon suunnitelmia. Huomenna olisi luvassa talleilua, eli Sissin kävely ja iltatalli. Keskiviikkona joko Sissin tai Winskin ratsastus, torstaina W:n kanssa maneesilla koulutreeni ja sunnuntaina yhdessä Elinan kanssa pitkästä aikaa maastoilemaan! Perjantaina olisi täällä Varkaudessa kolmen lukion yhteiset "lukiobileet" ja saa nähdä selvitäänkö Roosan kanssa sinne asti polkupyörillä varsinkin jos kovakin pakkanen yllättää.. Mutta tällä kertaa Aino kiittää ja kuittaa, toivottavasti kelpasi tämmöinen sekalainen pläjäys!


8 kommenttia

 1. hei mikähän lauralla mahtaa olla ku ei lähetä arvonnast voitettui pinteleitä miulle? ja ei vastaa sähköpostii eikä mitää... jos oisit ystävälline ja kysäisisit siltä ?

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia:) Teillä taisi olla hauskaa ainakin videon perusteella :D
  Minuakin ärsyttää kaiken maailman taudit!

  VastaaPoista
 3. ihana toi video !!! :) <3 jajaja varmasti se pakkane meijän matkaa vaikeuttaaki....... :D:D

  VastaaPoista
 4. Teetkö bannereita viel?

  choicesofmylife.blogspot.com / Never Say Never

  VastaaPoista