lauantai 13. lokakuuta 2012

Maneesin pohjaan tarkemmin tutustuttu...

... ja erittäin hyväksi todettu! Eilen oltiin siis maneesilla Winskin kanssa estetreeneissä ja suunnitelmissa oli ihan kevyt treeni hepan ollessa aavistuksen tukkoisen oloinen. Menomatkalla maneesille Winski oli ihan täpinöissään ja poukkoili ihan minne sattui. Kaikkea mahdollista vaan kyttäili ja olin ihan epätoivon partaalla, ettei päästä edes maneesille asti.. Perille onneksi juuri ja juuri päästiin ja heti alkuverkoissa Winski oli tosi reippaana. Ei tarvinnut ratsastaa ollenkaan eteen kun heppa oli ihan meno päällä. Elinan tullessa hypättiin parit verkkahypyt ja tuntui ettei onnistunut ei sitten millään.


Otettiin sitten pari kertaa lähestymisiä sellaiselle vesimatolle, ensin vaan että puomit oli alhaalla maton päällä ja kunhan päästiin yli. Ekan kerran jälkeen laitettiin este pystyksi ja tultiin sitä ravissa. Lähestymiset meni vähän niin ja näin, muutama ihan jees ja pari sitten ihan katastrofia.. Seuraavaksi tultiin sarjaa, johon Elina laittoi ekaksi minipystyn, yksi askel väliin, puomi, innari, puomi, askel, pysty. Välit oli aika lyhyet, mutta Winski olisi kyllä sopinut ihan rauhallisestikin. Täysiähän me sitten siihen tultiiin, minä roikun ohjissa ja koitan kaikin voimin hidastaa - ei vaikutusta. Eka kerta selvittiin ja pysyin selässä, mutta toisella kerralla pompattiin kaikki puomit ja esteet kovaa ja korkealta, Elina huutaa että hidasta, minä yritän hidastaa ja vikalle esteelle olin varmana menossa askeleen ennen hevosta. Niin, alashan sieltä sitten tultiin ja tyylillä vasta tultiinkin! Jenni sai kivasti koko homman videolle, katsokaa ja naurakaa :DElina meni sitten hyppäämään Winskillä ja antamaan ponille hieman kurinpalautusta. Winski oli ihan kuumana myös Elinalla ja ratsastin itse vasta lopuksi hieman koulua. Winski oli kyllä ihan super siinä lopussa ja taas muistui erittäin hyvin mieleen miksi se kouluratsastus on mun juttu. No, ensi viikolla treenaillaan sitten hieman lisää ja sunnuntaina koittaa meidän ekat estekisat. Vurrille siis mennään seuraestemestaruuksiin ja hypätään siellä 80 & 90cm. Toivottavasti silloin kuski kestää kyydissä..


Eilen sitten vietettiin Lauran, Roosan ja Jensyn kanssa tyttöjen loman aloittajaisia ja kaikkea sitä yhteen iltaan mahtuikin. Neljältä päästiin nukkumaan ja tulipa sitä kaupungissakin pyörähdettyä. Hauska ilta oli, ja tänään voinkin parannella noita tippumisen aiheuttamia mustelmia..


8 kommenttia

 1. Kiva ku kuuluu vaan et "HYVÄ!" ja sit tiput :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vähän nauratti noi äänet jälkeenpäin :D

   Poista
 2. Sul on hieno blogi! Teetkö muuten bannereita? Näin sen sun tekemän hienon bannerin siellä Pinjan blogissa! Ehtisitkö tehdä mullekkin jonkun kivan, koska ite en oikeen osaa...? :P Olisin tooosi kiitollinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tällä hetkellä aika ei riitä bannerien tekoon, mutta kerron kyllä täällä jos bannerien tekoon aikaa riittää :)

   Poista
 3. Toivottavasti ei sattunut tuo tippuminen, mutta hyvä, jos loppu meni hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kamalasti sattunut, hieman oikeanpuolen lihakset jumittui :D

   Poista