maanantai 15. lokakuuta 2012

Hiljaisuutta.

Huhhuh, ei ole mitään innostusta mihinkään. Mikään ei jaksaisi innostaa, varsinkaan blogin päivittely. Mitään kummoista ei ole viime päivinä tapahtunut, enkä kuviakaan ole jaksanut räpsiä. Tekisi mieli vaan aamuisin jäädä peiton alle nukkumaan ja herätä vasta kun lunta on maassa. Inhoan tätä syksyä, kun pimeä tulee jo ihan liian ajoissa ja ei ehdi tekemään mitään, kun huomaakin jo ulkona olevan ihan pilkkopimeää. 

En keksi nytkään mitään mistä kirjoittaisin. Ollaan käyty maastoilemassa niin Elinan kanssa kuin yksinäänkin. Winski on ollut mitä hienoin ja Sissin kävelyttäminen jatkuu. Ensi sunnuntaina mennään ekoihin estekisoihin Winskin kanssa, kun Vurrilla on seuramestaruudet. Mennään 80 ja 90cm ja osallistutaan junnujen mestaruuteen. Toivottavasti kuski pysyisi tällä kertaa selässäkin ja maaliin asti päästäisiin!

Blogiin on varmaan tulossa joku hiljaisempi aikakausi, kun tuntuu etten jaksaisi yhtään tänne panostaa.Tuntuu, ettei lukijatkaan edes lue postauksia, kun "Luin"-napin painalluksiakin tulee postauksiin vain  n. 25 vaikka rekattuja lukijoita on reilu 190 ja anonyymit päälle. Blogia on oikeasti vaikea parantaa ja pitää yllä, jos lukijoilta ei tule minkäänlaista vastakaikua. 

Toivottavasti tämä on jokin ohimenevä vaihe, koska oikeasti haluiasin panostaa blogiin ja kirjoitella vaikka mitä kuulumisia tänne. Nyt siihen ei vaan tunnu aikaa ja innostusta riittävän, joten blogi saattaa olla nyt jonkin aikaa ihan hiljakseen. Joku päivä toki saattaa tulla sellaisia hetkiä, että jaksaa kirjoitella, mutta lupaan viimeistään kisojen jälkeen päivitellä :)


10 kommenttia

 1. Itse olen yksi niistä lukijoista, joiden on hirmu nihkeä kommentoida, kun ei oikeastaan osaa sanoa mitään :D Mutta tähän kyllä osaan samaistua(vaikka omistankin blogeissani vain 30 lukijaa), kun sitä 'luin'-nappiakaan ei voi painaa ?

  Mutta tässä asiassa olen kyllä ihan sitä mieltä, että jos bloggaaminen ei tunnu kivalta, niin ei kannata blogata 'pakolla' sillä silloin jälki ei aika varmasti ole kivaa luettavaakaan enää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ei kukaan tykkää lukea postauksia, jotka on vaan pakolla pitänyt kirjoittaa, ihan ilman mitään asiaa. Ehkä vielä joku päivä intoa saan sen verran, että bloggaaminen tuntuu taas mukavalta.

   Poista
 2. Minulla on sama tunne joskus. Joten kun tuntuu että blogiani ei lueta, niin voin ihan hyvin odottaa sutä postaus intoa. Tepsii minuun ainakin. Enkä sitä 'luin' nappia voi painaa, koska lueskelen näitä postauksia puhelimella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, että muillakin on samaa välillä :)

   Poista
 3. Itselläni on sama juttu juuri nyt, etten jaksaisi kirjoittaa. Itsellänikin on yli 30 lukijaa, mutta tuntuu, että moni ei kyllä lue postauksiani, kun ei voi painaa luin nappia. Tykkään niiiiin kauheasti lukea postauksia, että luen ne varmaa kolmesti päivässä yhteensä :D

  VastaaPoista
 4. Minä painaisin sitä nappia mutta, luen yleensä puhelimella ja mulla ei oo sitä nappia tossa :/ ..

  VastaaPoista
 5. kirjoita nyt vaan! Kyllä me niitä luetaan, Hyvin kirjoitettuja, kuvaten kivasti heppaelämää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittelen heti kun tulee kirjoitettavaa ja innostusta :)

   Poista
 6. hehe täälläkin yksi laiska kommentoija (; luen kyllä, mutta en yleensä kommentoi ja saatan unohtaa painaa luin nappia:D

  VastaaPoista