maanantai 1. lokakuuta 2012

170+ lukijaa & viikonlopusta kuvien kanssa.

Vautsi, heti kun tänään iltapäivällä kirjauduin bloggerin olikin vastassa pyöreät 170 lukijaa! Iso kiitos kaikille ja tervetuloa kaikki uudetkin lukijat. Mukava saada aina uusia lukijoita tänne blogiin ja vielä mukavampaa on saada kivoja kommentteja ja noita alareunan napin painalluksia. Viikonloppu oli ja meni, hirveän nopeasti ja silti siinä ehti tapahtua vaikka mitä. Perjantai menikin aamupäivällä estetreenissä ja illalla sitten vietettiin iltaa hyvässä seurassa täällä meillä. Illan aikana ehti tapahtua vaikka mitä hauskaa ja jotain ei-niin-hauskaakin, mutta huippuilta oli silti, kiitos siitä ja joskus uudestaan! :)Lauantai menikin vaan jumiessa kotona ja kävin Lauran mukana Vurrilla. Sunnuntaina sitten oli Kimmon tallilla kauden ekat hallikisat, joita olin tällä kertaa kuvaamassa. Muutenhan ne olisivat olleet minun ja Winskin ekat yhteiset kisat, mutta Elinan reissu sattui juuri samaan aikaan, joten mennään sitten marraskuun kisoihin sinne. Lokakuun kisatkin jäävät väliin, koska kys. aluekisoissa on myös 120cm luokka (jota ei ole aiemmin ollutkaan) ja Elina menee sitten Winskillä itse kympin ja kahenkympin. Mutta alla muutama kuva kisoista, koitan saada kaikki kuvat latailtua mahd. pian nettiinkin!Kisojen jälkeen kävin kotona pyörähtämässä ja melkein heti lähdinkin ajelemaan tallille päin. En jaksa sen kummemmin selitellä, mutta tehtiin Winskin kanssa noin tunnin mittainen koulutreeni ja meni ihan ok. Heppa oli hieno, mutta kuski ei osannut.. Treenattiin kisoihin ja kuvat ehkä kertookin enemmän. Videota en jaksanut alkaa tekemään, koska omalla koneellani elokuvatyökalu on ihan liian hidas ja isommalla koneella se tilttasi kahteen kertaan.. Ehkä joskus myöhemmin.

Mitäs tykkäsitte vähän enemmistä kuvista & vähemmästä tekstistä? Lisää tälläisiä vai normaalisti enemmän tekstiä ja kuvia siinä sivussa? Jos teillä uusilla (miksei vanhoillakin) lukijoilla on jotain postausehdotuksia, otann ilomielin niitä vastaan! :)

10 kommenttia

 1. Mun mielestä tämäkin oli tosi kiva, kun kuvia on enemmän! Ne videopostaukset on aina niin kivoja :D Mutta esim. kuvapostauskin olis kiva :)
  Luen sun kaikki postaukset, joten kaikki käy! :D

  VastaaPoista
 2. Itse ainakin tykkäsin kauheasti tästä postauksesta, joten näitä
  Kos saisi lisää nii se olis kiva. En vain jaksa lukee postauksia jossa kerrotaan tarkkaan kaikki tapahtumat esim kisoista tai muuten vaan. Eli ei tälläista: "Polle meni niin hyvin muodossa, että takajalat kulki alla melkein koulukirjan mukaisesti ja kaula oli kaarella, mutta ei sentäs liikaa eikä liian vähän. Plää plää pläää pläplä plää..." ja vaikka blogiarvostelu olisi kiva, mutta siihen menee kyllä aika paljon aikaa mutta se olikin vain mielipide! :D ps. Mun blogiin pääsee ronskinkanssa.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. miten pitkä matka sulla on tallille?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noin 15km, mopolla ajaa sellaisen 20 minuuttia :)

   Poista
 4. Onko tuossa ensimmäisessä kuvassa oleva tyttö ja poika seurustelevia?:3 Ovat niin söpön näkösiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seurustelivat ennen, eivät enää :)

   Poista
  2. Eikä :( olisivat niin unelmapari!!:3 toivon että heistä tulisi uudelleen pari :) ellei tietenkään heillä ole uusia kumppaneita :/

   Poista
  3. Oikeesti roosa!!!! Unelmapari kuulutte yhteen!:3

   Poista