keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Ulkoasu valmis & kesävideo.


Tänään ja eilen ei ole mitään ihmeellistä tapahtunut, joten mitään kummoisempaa kerrottavaakaan. Tulin silti jotain postausta tänne kuitenkin väsäämään ja ajattelin samalla kysyä, mitä mieltä lukijat ovat uudesta, valmiista ulkoasusta? Bannerin on tehnyt Voitto kotiin-blogin kirjoittaja Tiia, kiitokset siis hänelle! :) Itse tykkään paljon tuosta bannerista, ja myös muutamat muut sähköpostiini saadut bannerit olivat mieleisiä, ja niitä saattekin tässä syksyn mittaan nähdäkin. Kertokaas tekin mietä mieltä olette ulkasta, pitäisikö jotain muuttaa ja mikä miellyttää? Sivupalkissa on myös kysely, johon toivoisin kaikilta vastausta!


Sitten. Kiitoksia hurjasti teille kaikille lukijoille, olette aktivoituneet ihan superisti! On todella kiva huomata, että yhä useampi uskaltaa/viitsii jättää jotain palautetta kommenttiboksiin ja siksipä oma bloggausintoni pysyy ja nousee yhä korkeammalle. Olen oikeasti todella kiitollinen teille kaikille, jotka olette matkaani mukana seurailemassa! Nyt haluankin kysäistä teiltä, millaista erikoispostausta haluaisitte lähipäivinä ilmestyvän? Olen ajatellut jossain välissä järkätä kysymyspostaustakin, olisiko sille kannatusta/kysymyksiä? Sana on vapaa ja ideoita otetaan enemmän kuin mielellääb vastaan! Loppuun vielä äsken pikaisesti tekemäni kesävideo puolukkareissulta ja sen myötä toivottelen kaikille hyvät kesän loput!

5 kommenttia

 1. Kiva ulkoasu, mutta tuo vihreä ei oikien sovi taustan kanssa. Sulonen toi Winski noissa ekoissa kuvissa ja oot säki tietty nätti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, onhan se Winski sellainen söpöläinen:)

   Poista
 2. Voi miten suloisia kuvia teistä onkaan!
  + Ihana uusi ulkoasu. ;)

  VastaaPoista
 3. ihana ulkoasu!:) Mutta mielestäni ainakin banneri+tausta eivät sovi kovin hyvin yhteen --> banneri kesäinen ja tausta hieman syksyisempi.

  VastaaPoista