maanantai 3. syyskuuta 2012

Savonlinna alue-este, 2.9

Heipäheii, sori paljon että venyi tämän kirjoittaminen näin paljon, mutta olin aamu kahdeksasta ilta kuuteen asti menossa ja sitten piti kotona tehdä hommia ja vaikka mitä ja nyt kello onkin jo noin paljon.. Arvonnan voittajaa siis en ole vieläkäänn ehtinyt arpoa, joten sen mahdollisesti huomenna hypärillä arvon, toivottavasti. Huomenna tulossa yhtä kiireinen päivä kuin tänäänkin, eli 08.15 kouluun, 11.30-13.00 hypäri, 13.00-15.15 lukio ja siitä suoriltaan 16.00-18.00 autokouluun josta ajellaan Vurrille... Huhhuh, olen varmasti huomisiltana ihan poikki!

Kisapäivä siis oli ja meni. Aamulla käytiin äitin kanssa heittämässä hepat ulos ja äiti jopa uskalsi antaa Pestolle ja Winskille ruuat sekä vei Sissi ja Hilutellan ulos! Noinkin pienistä hommista oli paljon apua ja aikaa kului paljon vähemmän. Kun aamutalli oli tsek, menin kotiin ja puolen päivän aikaa lähdin takaisin tekemään tallihommat. Elina tulikin sitten tallille ja päästiin joskus ennen kahta starttaamaan kohti Savonlinnaa.


Perillä Elina meni ilmoittautumaan ja tutustumaan rataan. Minä hain Winskille vettä, avasin sille traikun oven ja kattelin että sillä on kaikki ok sekä otin kuljetussuojat pois. Kohta Elina tulikin, otettiin ratsu ulos kopista ja laitettiin kisakamat päälle. Elina oli metrikympin viimenen joten aikaa oli oikein kivasti. Kun Elina lähti katselemaan ratoja, me mentiin Winskin kanssa kävelemään tallialueelle. Hevosia ja ratsastajia oli aika paljon huonosta säästä huolimatta. Joka paikka oli ihan märkänä ja vähän väliä hipsi vettä. Onneksi kuitenkin niin vähän, ettei ihan kokonaan kastuttu.


Jonkin ajan kuluttua Elina tuli ottamaan Winskin ja lähti verkkaan. Itse meninkin kuvaamaan 110cm loppuja ratsukoita ja kuvista tuli vähän mitä tuli.. Vettä ripeksi, mutta olin ison  puun alla jonne ei onneksi satanut. Kuvissa näkyy inhottavasti tuo sade yhtenä mössönä ja laatukin kärsii ihan suunnattomasti.. Ei itku auttanut, ja sain sentään muutaman "ihanjees" räpsyn.


Elina tulikin kohta radalle ja meno oli tosi hyvännäköistä. Loppupäässä Winski ei halunnut kääntyä ja Elina joutui tekemään yhden ekstravoltin. Rata oli kuitenkin ihan hyvä, Winski oli ollut kuskin mielestä hieman villinä muttei pöllöillyt tällä kertaa yhtään. Radan jälkeen kävelemään maneesiin, fleece päälle ja seisoskeltiin siellä sitten seuraavan luokan alkuun asti. Kun 120 alkoi, Elina meni heti verkkaan ja minä suunnistin kuvaamaan. Kohta he tulivatkin radalle ja nyt Winski näyttikin jo paljon rauhallisemmalta. Rata oli tasainen, siisti ja Winski ihan lensi esteiden yli! Rata selviytyi yhdellä aikavirheellä ja sijoituskin jäi vain yhden ratsukon päähän. Kisapäivä oli kuitenkin oikein onnistunut ja hyvillä mielin päästiin lähtemään kotiin!

3 kommenttia

 1. Minulla on huomenna tunti Vurrilla (18-19 B) ja iha hyviähän nuo kuvat ovat, vaikka vettä satoikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, meidän tunti on klo 19-20.30 :)

   Poista
  2. Varmaan nähdään sitte siellä vilauksella :D

   Poista