lauantai 28. syyskuuta 2013

Kiireisen viikon heppailut

Heiy yah! Mun piti tulla postaamaan jo monta päivää sitten, mutta tällä kertaa en yksinkertaisesti vaan saanut aikaiseksti. Nyt siis saattekin ihan vähän parilla sanalla kuulumisia kuluneelta viikolta ja jopa yhden videonkin! Mitenkään erikoinen ei oo kulunut viikko ollut, ainut mainittava asia taitaa olla se, että Elina lähti torstaina reissaamaan ja nyt oon sitten ensi perjantaihin asti hepoista vastuussa. Jennin kanssa käydään yhdessä talleilemassa lähes joka päivä ja hommaa riittää! :) 


Tiistaina kuitenkin nappasin Roosan matkaan ja mentiin suoraan koulusta talleilemaan. Mulla oli Winnien kanssa koulutreeni omalla kentällä ja Roosan oli tarkotus toimia kuvaajana. Mutta kuinka ollakaan, olin fiksuna tyttönä unohtanut akun kotiin.. Noo ei ollut hätä suuri kun kaivettiin Samsung taskusta ja sillä vaan kuvaamaan. Oli kyllä perin mielenkiintoista materiaalia puhelin täynnä, kun sen sain takaisin.. Vai mitä mieltä olette? :)


Ratsastus meni vähän niin ja näin, mulla oli keskittyminen vähän hukassa ja näin sitten annoin W:n päästä vähän helpommalla. En tehnyt mitään kummoista, vaan keskityin lähinnä siihen että poni kulkee niinkuin sen pitää ja itse istun mahdollisimman hyvin. Tehtiin vastalaukkoja, voltteja, temmonmuutoksia ja kulmia, ja W oli oikeestaan tosi kiva. Vähän meinasin itse jäädä löysäilemään, mutta kun muistin ratsastaa tehokkaasti, tuli tosi hyviä pätkiä.


Sitten tommonen tosi upea pikkuvideon pätkä, jossa jotain todella hazardia materiaalia, mutta älkää antako häiritä vaan ottakaa vähän huumorilla.. Vähän väsynyt meininki tuohon aikaan päivästä.... :) Oli ihan sairaan kylmä ilma joten Roosan oli ihan pakko pakkautua tolleen järkyttävään määrään vaatteita, että kykeni seisoskelemaan siellä ulkona :DKeskiviikoltakin löytyy pari kuvaa, kun aloitettiin virallisesti maneesikausi. Ah tervetuloa surkealaatuiset, pimeät maneesikuvat!! Nojoo, eli siis käytiin järkyttävässä säässä Roosan kanssa ensin Hannuilemassa ja pidin Roosalle jonkunnäköistä tuntia siinä lumi-/vesi-/räntäsateessa ja kaikki vaatteet märkinä suunnattiin vielä Lekolle. Dandylle varusteet nopsaan päälle ja eikun maneesiin.


Oli ihanaa ratsastaa yksin koko maneesissa! Kukaan ei ollut tiellä eikä tarvinnut väistellä ketään. Mitään erikoista ei tehty, kunhan vaan koitin saada hepsulta nenän kunnolla ylös ja takaosan alle. Paljon siirtymisiä, väistöjä, avoja ja voltteja ja lopuksi D liikkuikin jo ihan kivasti pitkiäkin pätkiä. Mulla on toi homma vielä niiiin totaalisen hakusessa, ettei voi sanoa muuta kuin huhhuh! Onneksi Dandy on aina niin hurjan kiva.


Torstaina sitten mentiin Jennin kanssa maastoilemaan Z & W ja kuinka ollakaan, Zipeltä lähtenyt toinen etukekenkä puoliksi irti..... Miten on mahdollista että just samana päivänä kun Elina lähtee?? Onneksi Elinalla on niin ihana kengittäjä, että ehti samantien tulla laittamaan kenkulin kiinni, ihan huippua! En olisi voinut enää iloisempi olla, kun poni sai töppösen jalkaan ja me päästiin maastoilemaan.

Eilen käytiin Winskin kanssa maneesilla puomitreenissä ja se meni kaikinpuolin hyvin. Jenni sai mennä ensin ja pidin heille tuntia ja oli kerrassaan tosi kiva maneesireissu, W oli hyvä ja oli hauskaa. Tallihommien jälkeen menin suoraan Lekolle ajatuksena liikuttaa D nopsasti ilman satulaa. Tehtiin kentällä samoja juttuja kuin maneesissa keskiviikkona, eli avoja, väistöjä ja suoria linjoja. Dandy liikkui verryttyään ihan kivasti, vaikkakin hakeutui aika alas. Mentiin ihan kevyesti ja käveltiin vielä tallinpihalla loppukäynnit.


Joo, eiköhän nää kuulumiset ollut taas tässä. Kohta lähdetään taas tallillepäin ja siellä meneekin varmaan koko päivä. Palaillaan taas, varmasti kuvapostauksen merkeissä seuraavalla kerralla! :)

6 kommenttia