tiistai 7. tammikuuta 2014

Muutoksia

Ohhoh, mistähän sitä aloittaisi. Olisi paaaljon juttuja kerrottavana, mutta kaikki suunnitelmat ovat sen verran avoinna, etten viitsi vielä niistä tänne paljastaakaan. Kuitenkin on yksi asia varmaa, nimittäin se, että Vippi lähtee takaisin omistajalleen tän kuun loppuun mennessä.

Oon tässä viimesten muutaman viikon ollut sitä mieltä, ettei Vippi sovi mitenkään mun käyttöön tällä hetkellä. Ei olla päästy treenaamaan kunnolla oikeastaan marraskuun jälkeen ollenkaan, koska en halua ottaa riskiä, että sen kinttu onkin kipeä tai kipeytyy mun käytön takia. Edelleen vasen etunen on turvotellut ja lämpöillyt jonkin verran, joten sovittiin omistajan kanssa parhaaksi näin. 


Mua hieman harmittaa, että jäätiin ihan puolitiehen sen kanssa. Ehdittiin kuitenkin edistyä jo aika kivasti, mutta elämä välillä menee näinkin. Oli kiva kokemus saada harrastaa Vipin kanssa ja tutustua siihen enemmän, vaikkakin vain reilun kolmen kuukauden ajan. Sain tässä ajassa tietää miltä tuntuu olla täysin vastuussa hevosen liikunnasta, ruokinnasta, kengityksistä, karsinan siisteydestä ja oikeastaan kaikesta, mitä hevosen omistajan tulee tietää. Sain huomata olevani oikeasti valmis huolehtimaan täysipäiväisesti "omasta" hevosesta ja huomasin, että kyllä mulla intoakin siihen hommaan riittää. 


Nyt tammikuun ajan Vippi saa siis olla ihan kevyellä liikunnalla, kunnes palailee kotiinsa Suonenjoelle. Vielä ei olla lyöty tarkkaa päivää lukkoon, miten kauan poninen täällä viihtyy, mutta ilmoittelen sitten toki tännekin kun tiedän. Mulla olisi todella kova hinku päästä hevosen selkään useammin kuin muutaman kerran viikossa ja olo onkin ihan outo, kun en oo päässyt treenailemaan kunnolla ja säännöllisesti. Tältäkään alueelta ei taida löytyä mitään liikutettavia hevoja, tai ainakaan ihan virallisesti liikuttajaa kaipaavia. No, näillä mennään vielä hetki!

Vaikka Vippi multa pois lähteekin, on tilalle jo hieman suunniteltu uutta ja mukavaa. Niistä suunnitelmista kuulette vasta myöhemmin asioiden enemmän varmistuttua :)


27 kommenttia

 1. Harmi, että Vippi lähtee, mutta ymmärrän sua kyllä todella hyvin tossa päätöksessä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, olihan se vaikea, mutta uskoisin että ihan oikea päätös :)

   Poista
 2. Tää teksti jotenki niin enteilee, että oisit vihdoin ja viimein saamassa sen oman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, ei taida ihan vielä niin hyvä onni käydä :)

   Poista
 3. Teksti enteilee, että oisit vihdoin ja viimein saamassa sen iki oman!

  VastaaPoista
 4. Mäkin oon etsinyt Varkauden lähistöltä vuokraheppaa/liikuteltavaa/hoidettavaa heppaa jo pitemmän hetken, mutta ei vaan meinaa löytyä MILLÄÄN. :(

  Ihana Vippikin lähtee, mä vaan ihmettelen sen söpöyttä! :) Mutta etköhän sinä sitäkin pääse moikkaamaan lähtönsäkin jälkeen jos ikävä iskee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei täällä kyllä ihan kamalasti tarjontaa ole.. :/

   Jeps, se on tommonen söpöläinen!! :)

   Poista
 5. Harmi että Vippi lähtee :( Mutta sulla on tosi kiva blogi ja tsemppiä sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin se on vähän harmi :( mutta kiitoksia! :)

   Poista
 6. Tuleeko mahdollisesti Winski sulle? :))

  VastaaPoista
 7. Voiko sulle Aino laittaa sähköpostia johonkin osoitteeseen? =)
  Mulla olisi suokki jonka kanssa tartteisin jelppiä (tietty palkkaa vastaan)

  VastaaPoista
 8. Vippi on kyllä komea, mutta ehdottomasti oikea päätös sinulta. Et sen kanssa kehity, kun kerran ei oikein ratsastamaan pysty. Mutta ole onnellinen kun kuitenkin edistyitte niin mukavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin se on! Ja toi on just niitä pääpointteja, etten millään pääse edistymään yhtään sen kanssa vaan mun ratsastustaso tippuu koko ajan. Ja kyllä, oon tosi onnellinen ihan noista meidän pienistäkin onnistumisista! :)

   Poista
 9. Vaikka Vippi nyt lähteekin takaisin kotiin niin olisiko sulla silti intoa tehdä se postaus millaista on ylläpitää hevosta ja mitä vastuuseen kuuluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä! Oonkin sitä jo vähän alotellut, koitan sen saada vähän ajan päästä valmiiksi :)

   Poista
 10. Harmi, ettei Vipin kanssa mennyt ihan putkeen, mutta välillä niin. Mukavaa kuitenkin, että tiedossa on uusia, kivoja juttuja !! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aina ei vaan mee kaikki niinkun on suunniteltu.. :( Ja joo, ootan kyllä tosi innolla uusia suunnitelmia, vaikka ponin kotiutuminen vähän harmittaakin :)

   Poista
 11. Tuleeko Dandy sulle siksi aikaa, että Mia saa sen myytyä? Näin ainakin Mian blogista sain käsityksen?

  VastaaPoista
 12. Tuleeko Dandy sulle siksi aikaa että se saadaan myytyä? Ja käyt sillä estevalmennuksista? Tai luulisin näin, koska käyt sen luona, ja se oli mennyt ylläpitoon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo mulla, on yhdellä toisella tallilla ylläpidossa eräällä muulla ihmisellä, joka valmentautuu sillä ja liikuttaa sen ennen kun Mia saa sen myytyä :) Ja en käy enää ratsastamassa sitä.

   Poista
  2. Mikä on tämän mian blogin osoite en löydä sitä enää :(

   Poista
  3. http://golden-frames.blogspot.fi/

   Poista
 13. toivottavasti seuuus ponski on sitte kiva ! jos se ei oo sitte Winski :D

  VastaaPoista