tiistai 19. huhtikuuta 2016

Viikonloppu TurussaVarmasti ainakin ne, jotka seuraavat mua Instagramissa tai Snapchatissa huomasivatkin, että vietin viime viikonloppua Turussa ihanien ystävieni kanssa. Pariin päivään mahtui paljon kaikkea ihanaa tapahtumaa heppailua unohtamatta ja oli kyllä niin virkistynyt (vaikkakin uupunut..) olo kotiin tullessa, että ilmeisen hyvää teki olla reissussa!


Lähdin reissuun torstaina työpäivän ja talleilun jälkeen. Kävin hoitamassa ja liikuttamassa Larpan Hannan avustuksella ennen kun hyppäsin linja-autoon neljältä. Bussimatka kesti täältä Turkuun reilun 6h ja Turun päässä Siiri olikin mua jo oottamassa bussiasemalla. Mentiin Siirille yöksi ja kaikkien kuulumisten vaihdon jälkeen päästiin nukkumaan. 

Perjantain ohjelmana oli pitkään nukkumista, Siirin heppojen Beedan ja Unelman kanssa touhuamista sekä illanvietto Henrietan luona muiden tovereiden kanssa. Aamu aloitettiin aamupalan jälkeen talleilemalla ja lopulta päädyttiin Beedan kanssa pellolle hölkkäilemään. Siiri laittoi mut tamman kyytiin ilman satulaa ja tarttui itse kameraan meidän hölkötellessä. 


Käveltiin, ravailtiin ja vähän laukkailtiin isoilla ympyröillä. Beeda oli vallan hauska tapaus, niin älyttömän hyväntuulinen koko ajan ja aivan ihana luonteeltaan. Ratsastelin varmaan puolisen tuntia ja Beedassa oli hyvin paljon samaa kuin Larassa, joten ei varmaan liene yhtään ihme että ihastuin tammaan aikalailla! Vaikka ei mitään ihmeitä tehtykään ja kuski oli uuden hepan puikoissa vähän hukassa, niin heppa kyllä antoi kaikkensa ja teki tosi kiltisti töitä. 


Siirille kiitos, hän otti meistä niin kivoja kuvia, että nyt niitä piisaa ihan reippaasti! 

Ponien rapsuttelu jatkui Beedan liikunnan jälkeen ja Unelman vauvamaha on niin söpö! Ei siinä, onhan Unelmakin ihan syötävän suloinen ja mä ainakaan en millään malttais oottaa että vauva pyörähtää maailmaan ja pääsee Siirin blogista seuraamaan iki-ihanaa vauva-aikaa! ♥ 


Iltapäivän puolella valmistauduttiin lähtöön ja syönnin, tukanlaiton ja kaupassakäynnin jälkeen suunnistettiin Henun luokse. Eve nappasi minut ja Siirit Annikan luota kyytiin ja ajeltiin suoriltaan Henulle, jonne Susannakin oli saapunut hetkeä aiemmin. Iltaa vietettiin tortilloja syöden, herkutellen ja kuulumisia vaihdellen. Oli niin kivaa päästä kunnolla viettämään aikaa tyttöjen kanssa kaikessa rauhassa ja höpötellä yön pikkutunneille saakka. 


Aamulla myöhään valvominen kostautui sillä herätyskello taisi herättää ekan kerran seiskalta. Minkäs teet kun koko viikonloppu on tungettu täyteen ohjelmaa, eikä nukkumiseen juuri jää aikaa! Nopean pukeutumisen jälkeen pakkauduttiin kaikki autoon ja me Siirin kanssa lähdettiin aamupalan kanssa jälleen talleilemaan.


Liikuteltiin taas Beeduli pellolla ja jälleen mä pääsin hepan puikkoihin. Tänään Beeda oli sitä mieltä, että hän haluaisi seisoskella Unelman ja Siirin kanssa keskellä peltoa syömässä, eikä tehdä hommia. Päädyttiin siis ravailemaan ja laukkailemaan pitkin ohjin edestakaisin. Hölkän jälkeen ehdittiin pieni hetki huilata ennenkun lähdettiin perjantaina keksityn extempore-reissun pariin. 


Me nimittäin mentiin issikkavaellukselle! Vaellus alkoi klo 11 ja sitä ennen jaettiin ratsut ja ohjeet vaellukselle. Mä sain ratsukseni Rak-nimisen hepan (en edes tiedä kirjotetaanko noin ja että oliko kyseessä tamma vai ruuna...) ja kyseessä oli varsin energinen poni! Kun kaikki oli päässeet kyytiin tallinpihassa, lähdettiin kahden tunnin retkelle maastoihin. Siiri meni ratsullaan mun edessä ja ei vitsi miten olikin hauskaa! Oon käynyt joskus varmaan 5 vuotta sitten vaelluksella viimeksi joten oli kyllä tosi kivaa pitkästä aikaa päästä issikan kyytiin. 


Siirillä oli myös kypäräkamera mukana, joten muutaman minuutin ajalta vaellusta voi seurata alta:


Vaelluksen jälkeen mun reissu olikin jo loppusuoralla ja syönnin sekä pakkaamisen jälkeen suuntana oli taas linja-autoasema. Kotimatkalle lähdettiin Börjesin kautta, josta mukaan tarttui Larpalle Likit-nuolukivi (jota ei kelvannut maistaa), satulansuojus sekä seuraavia kisoja varten hiusverkko. Lauantai-ilta sujuikin mukavasti Onnibussin tasaisessa kyydissä ja kotona olin illalla vaille 11. Pitkä päivä takana, joten painelin suoraan suihkun kautta nukkumaan. Kokonaisuudessaan aivan ihana reissu takana, kiitos kaikille oli ihana nähdä!


6 kommenttia