sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Valmiina kisakaudelle: Kisavarustuksen päivitys

Heippa! Meillä on kisakausi käynnistymässä ihan todenteolla toukokuun aikana ja kisoja on suunnitteilla vaikka kuinka monet tälle alkukesälle. Nyt kun ihan todenteolla aloitetaan kisaaminen ja siirrytään koulukisoissakin jo 2-tasolle, oli aika hommata oikea edustusvarustus kisakesää varten. Niimpä viimeisin Siirin järjestämä Wahlstenin blogitapaaminen tuli sopivaan saumaan ja kisakamojen päivitys sujui paremmin kuin hyvin Veljekset Wahlstenin sponsoroimana!

Eilen oltiin Leppävirralla koulurataharjotuksissa ja se oli oiva tilaisuus pukea uudet varusteet hepalle testiin. Aiemmin meillä on ollut käytössä paksu Isabell Werthin kouluhuopa kultaisilla kanteilla, mutta se on tosi paksu ja tukahduttavan kuuma kesäkäyttöön. Wahlstenilla iskin silmäni tuollaiseen ihanaan ?? huopaan, jossa on toisella reunalla musta ja valkoinen kanttinauha sekä blingirivistö. Tällainen löytyi ensin vain yleishuopana ja olin jo aika maani myynyt kun huopa olis ollut niiiin hyvä meille.. Hetken ihmettelyn jälkeen huopaa tuotiin varaston puolelta koulumallisena ja sillon päätin että tämä me otetaan, ehdottomasti!


Tuollainen kevyt blingi sopisi juuri sopivasti mun koulusaappaisiin, joissa on bling-koristelu varressa. Koska mun koulusuitsissa oli vain helmiostapanta, oli ehdottomasti hankittava myös teemaan sopiva panta. Tämä Swarovskin yksinkertaisen nätti kristallipanta löytyi alekorista reunimmaisten kristallien repsottaessa, mutta se oli vaan niin nätti että pakko oli ottaa mukaan!

Ja tottakai ture-kouluratsukon vakiovarusteisiin kuuluu valkoiset pintelit, eikö vaan? Lami-cellin valkoiset pintelit houkuttelivat jo alusta asti melkein huutaen "Osta minuuut!" Mietin moneen otteeseen tarvitaanko me näitä nyt oikeasti ja onko tää vaan heräteostos, mutta tulin kuitenkin siihen tulokseen että sitten harmittaa jos olisin jättänyt ne hyllylle. Kuitenkin niille olisi tullut käyttöä, joten pintelit lähtivät myös mukaan täydentämään ihanaa varustusta.


Miltä näyttää? Mun mielestä nää sopii Laralle niin kivasti ja omaan silmään blingiä on just sopivasti, eikä mene mauttomuuden puolelle. On kyllä ihanaa kun on oikeasti kesää varten varusteet hepalle kunnossa, oma kisapukeutuminen vaatii seuraavaksi hieman uusimista, mutta sen ehtii myöhemmin.. :D


Wahlstenilta lähti mukaan myös nivelaineeksi kokeiluun MSM+inkivääri sekoitus sekä C-vitamiini. Olen nyt päätynyt kokeilemaan muutamaa erilaista nivelvalmistetta ja näiden perusteella sitten päätän, mitä aletaan jatkossa käyttämään. MSM on meillä ollut aiemminkin käytössä, mutta halusin testata miten tuo inkivääri vaikuttaa asiaan, sillä kun on tulehdusta ja kiputiloja parantavia vaikutuksia. Tuolla yhdistelmällä ollaan menty nyt tämä kuukausi, enkä huomaa juurikaan eroa entiseen. Larppa liikkuu yhtä hyvin kuin aiemmin, mutta oon kiinnittänyt huomiota enemmän naksuviin niveliin. Nivelaineiden lisäksi mukaan tuli monivitamiiniseos Feed-Xcell joka on keväisin mahtava vitamiiniannos hevoselle kuin hevoselle. Karvanlähtöaikaan etenkin on hyvä taata hevosen B-vitamiinin saanti ja nimenomaan sitä on tässäkin ravinteessa. Feed-Xcell näkyi maistuvan hyvin ja koko pullo menikin tässä reilussa kuukaudessa loppuun. 


Mitäs mielipiteitä meidän uudesta lookista? Näillä suunnataan taas parin viikon päästä kisaradoille :)


4 kommenttia

  1. Tiesitkö sitten, että MSM on doping varoaika:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa empä ole kuullut, jännä ettei kyllä missään moista mainita.. ;) sulla varmaan on näyttää FEI:n kiellettyjen aineiden listasta missä se MSM lukee?

      Poista