perjantai 29. huhtikuuta 2016

Torstain vapaapäivä

Mulla oli eilen ihan täysin vapaapäivä töistä ja se tulikin tosi tarpeeseen. Sain hoidettua asioita eikä päivä mennyt yhtään hukkaan kun aloitin sen heräämällä jo puoli yhdeksältä. En muista millon viimeksi oon tehnyt mitään postauksia muusta kuin tallielämästä, joten nyt ajattelin kirjotella mun torstaista myday-tyyppisesti. 


08:40 Heräsin tallikaverin soittoon ja ennen kuin jaksoin nousta ylös, selailin puolisen tuntia blogeja, facebookkia, instaa ja snäppiä.
09:15 Nousin ylös syömään aamupalaa. Puin päälle ja harjasin hiukset ja olinkin valmis lähtöön. 
09:35 Istuin autoon ja lähdin ajelemaan kohti kaupunkia.
09:45 Katsastuskonttorilla. Olin saanut edellisenä päivänä varattua ajan heti tälle päivälle pikku-E teoriakokeeseen. Olin hieman ajoissa sillä aika oli vasta kympiltä, mutta koska ruuhkaa ei ollut niin pääsin heti sisään koekoppiin. 
10:05 Teoriakoe tehty ja yhdellä virheellä läpi. Ajokoeajan sain vasta ensi viikolle, joten ehtii vielä vähän tehdä peruutusharjotuksia ennen inssiä. 


10:30 Kävin paikallisessa ison ketjun elektroniikkaliikkeessä, josta ostin puhelimen ja tietokoneen syyskuussa. Mulle silloin kerrottiin, että mikäli ostaisin nämä osamaksulla, saisin yhden ilmaisen näytön vaihdon puhelimeen siinä ajassa kun maksuja olisi vielä jäljellä. Tämän tarjouksen houkuttelemana valitsin sitten tuon pidemmän maksuajan, vaikka olin suunnitellut ostavani tuotteet ihan kertamaksulla.

Eilen menin sitten kysymään näytönvaihtoa puhelimeen, josta näyttö naarmuuntui helmikuussa. No, kuinka ollakaan ei homma mennyt ihan niinkuin mulle oltiin luvattu. Tuo tarjous olisi kuulemma koskenut uudempaa Huawein mallia ja näinollen ei ollutkaan voimassa mun puhelimessa. Sitten myyjä vielä tajusi kertoa, että mulla olis ollut puolen vuoden takuu, kun otin tuolla maksuajalla. Siis voitteko uskoa miten paljon v*tutti kuulla, että myyjän p*skapuheiden takia näytön vaihto jäi tekemättä kun en ollut tajunnut mennä kuukautta aiemmin käymään. Kerroin kyllä myyjälle melko suoran palautteeni kyseisestä puljusta ja kehotin jatkossa miettimään kaksi kertaa, ennen kun kusettaa asiakkaita näin. Tein myös harvinaisen selväksi että oli kyllä viimeinen kerta, kun asioin tämän ketjun myymälöissä, sen verran mua asiakaspalvelijana keitti tuon myyjän asenne mua ja "mun" ongelmaa kohtaan. 


10:45 Kaupassa käynnin jälkeen ajoin tallille, jossa mieli vähän parani Larpan tullessa niin iloisena vastan tarhassa. Se on kyllä niin ihana ja rakas, se saa aina paremmalle mielelle ♥
11:20 Olin siivonnut Laran tarhan ja aloittelin siivoamaan karsinaa. Just kun olin siivoamassa, ell tuli rokottamaan yhden tallimme hepan ja samalla juteltiin tuosta Laran jalasta. Ell kävi kintun läpi ja tuli siihen tulokseen, että odotellaan vklp yli ja soitellaan sit klinikalle jos jalan tilanne ei muutu mihinkään. 
12:00 Olin kotona ja sain hetken huilata. Söin pari palaa pizzaa ja lösähdin sohvalle kattomaan Viaplaysta jotain leffaa. 
14:30 Parin tunnin perästä kiskoin itteni ylös sohvasta, vaihdoin tallivaatteet päälle ja ajelin jälleen tallille. 


15:00 Satutin talleilun sopivasti samaan aikaan Elinan kanssa ja harjailin Laran kunnolla kumisualla, sillä karvaa irtoaa edelleen ihan valtavasti. Mentiin Larppa käsiheppana kävelemään kentälle ja auttelin samalla Elinaa sen puomitreenissä. Pyöräytin Laraa muutaman kierroksen ravia liinassa eikä liike ollut vieläkään puhdas, tosi ei niin paha enää kuin keskiviikkona. 
16:45 Olin Wiivin selässä ja kävelin maastossa kävelemässä ja vähän ravaamassa. Mentiin sit kentälle jonne Elina laittoi meille puomit treeniä varten. Tultiin ensin laukkapuomeja ja sitten ravipuomit sekä loppuun tehtiin ravissa sileätyöskentelyä. Wiivi oli hauskan kuuma, ihan fiilareissa noista puomeista :D Oli tosi kiva päästä Elinan silmän alle ratsastamaan ja tammakin tuntui rauhoittuvan kun saatiin ideasta kiinni. 


18:00 Olin Kimmolla. Menin vuorostani keksimään Elinalle ja Venlalle puomi-/estetehtäviä ja siinä ilta vierähtikin. Hoidettiin Vempula yhdessä ja väänsin vielä hokit pois ennen kun poninen pääsi ilta-aterialle ja nukkumaan. 
19:10 Lähdin ajamaan Kimmolta jälleen kohti kaupunkia ja suunnattiin vielä Hannan ja Lauran kanssa mäkkiin iltapalalle. Siellä vierähtikin reipas puolitoistatuntinen istuskellessa ja höpötellessä. 4
20:50 Lähdettiin ajamaan kotiin että ehdittiin ysiksi kattoo Temptation Island. Olin kotona just sopivasti telsun ääressä kun kello tuli ysiin. 
22:00 Siirryin TI:n kattomisen jälkeen koneelle samalla silmäillen Taken 2:sta. Kulutin reilun tunnin selaamalla Nettiautoa. Kyllä voikin olla auton ettiminen hankalaa! Niin paljon valinnan varaa mutta kuitenkin niiin vähän. 
23:15 Hammaspesulle ja vaatteiden vaihdon jälkeen unille. 

Kuvituksena viime viikon ratatreeneistä kuvamateriaalia. Se vaan on niin ♥

Sellainen oli mun vapaatorstai. Mitä teidän torstai piti sisällään?

2 kommenttia

 1. Mun torstai oli aika mukava illan kaatosateesta huolimatta, vauvaheppa oli mainio yllätys aamuun ja kun päivään kuului vielä kaksi kivaa ratsuakin, niin ei oikein voi valittaa. ;)

  Toivottavasti noi teidän "jalkaongelmat" jäis unholaan ja pääsisitte treenaamaan tasaiseen tahtiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei varmasti oo valittamista jos saa heppailla kolmen kivan hepan kanssa! Ja ainakin tällä hetkellä tilanne näyttäisi helpottavan hyvältä ja ontuminen on loppunut <3

   Poista