maanantai 11. huhtikuuta 2016

Keväinen ulkoasu


Vihdoin täälläkin saatiin päivitettyä ulkoasua talvisesta keväiseen! Siirin tekemä edellinen ulkoasu oli niin ihana, että oli aika vaikea luopua siitä ja koitinkin venyttää ulkoasun muutosta sen vuoksi. Kuitenkin sain niin kivan tarjouksen uudesta ulkoasusta, etten voinut olla käyttämättä sitä!

Graphiques GW:n Ida otti minuun pari kuukautta takaperin yhteyttä yhteistyön merkeissä ja sovittiin, että Ida taiteilee mulle uuden ulkoasun. Ja nyt se on valmis ja täällä teidän nähtävillä! Halusin saada tietysti Laran näkymään bannerissa, mutta koska Kallella on aina erityinen paikka mun sydämessä ja tässä blogissakin, oli hienoa saada myös ruunapoika ulkoasuun mukaan. Ida sai kyllä tehtyä tästä kovasti mun silmää miellyttävän, kauniin kokonaisuuden. 


Käykääs kattomassa Graphiques GW:n nettisivuilta Idan muita upeita ulkoasuja! En ollut ennen tätä kuullut vielä näistä Idan tekemistä grafiikoista, mutta iloisesti sain yllättyä miten hyvää jälkeä häneltä tulee. Ida tekee ulkoasujen lisäksi myös pelkkiä bannereita ja hyvinkin edulliseen hintaan. Kauankaan ei tarvitse odotella, minunkin ulkoasu taisi olla muutamassa päivässä valmis :)

Suuret kiitokset vielä Ida! Mitäs te lukijat pidätte uudesta ilmeestä? 


8 kommenttia