keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Harmaita hiuksia

Syvä huokaus....

Mun piti tänään postailla viime lauantaina olleista ja tosi hyvin menneistä rataharkoista Leppävirralla, jossa harjoteltiin ensi viikon tulevia todennäköisesti meidän osalta peruuntuneita kisoja varten A-merkin rataa. Larppa oli oikein kiva, käyttäytyi tapansa mukaan erinomaisen fiksusti ja meillä oli oikein kiva päivä. Saatiin paljon pohdittavaa taas treeneihin ja jatkoon ja parannettiin viime rataa prosentilla. 

No tänään kuitenkin palauduttiin ruusuisilta pilvilinnoilta takaisin karuun maailmaan kun Larppa olisi päässyt kaverini, ihan oikean kouluratsastajan ratsastamaksi maneesilla. Mentiin maneesille ja alkuraveissa tamma liikkui jäykästi takaa, aika normaalia. Liike ei suinkaan normaaliin tapaan parantunut vaan vasen takanen liikkui entistä huonommin ja näytti ettei heppa saa sitä ollenkaan mukaan. Treeni loppuikin sitten siihen ja nyt taas mietitään, että mitä tehdään. Jalassa ei näy mitään normaalista poikkeavaa mutta jos liike ei perjantaihin mennessä parane tai muutoksia huonompaan suuntaan tapahtuu, vaihdetaan sitten ensi viikon kisat klinikkareissuun.. 

Mä aina niin stressaan näistä ihan hirveästi ja yleensä ollaankin saatu tulla hyvien uutisten kanssa klinikalta kotiin. Nytkin toivon vaan koko ajan, että tää olis taas turhaa pelkoa ja panikointia ja että kyseessä olis vaikka jokin pieni revähdys tai vaikka edes kinnerpatin aiheuttama jäykkyys. Pakko pitää peukut pystyssä ja toivoa että selvittäisiin tästäkin vaan pienellä levolla. 

♥♥

6 kommenttia

  1. Toivottavasti kyseessä on vain pieni ja väliaikainen jumi/revähdys! Monesti myös selkäongelmat heijastuvat jalkoihin (ja päinvastoin), meillä tamma sai juuri tulehduskipulääkekuurin epäiltyyn selkäongelmaan, ilmeni outoa (vaikkakin puhtaana) laukkana.

    VastaaPoista
  2. Ei oo helppoa, ei... :( Voimaa ♥

    VastaaPoista
  3. Onko SI-niveltä tutkittu?

    VastaaPoista