perjantai 1. huhtikuuta 2016

Puhelinkuvia keväältä

Hauskaa aprillipäivää kaikille, toivottavasti ootte keksineet hauskoja piloja ja saaneet osaksenne niitä! :D Mua ei onnistunut kukaan huijaamaan (ainakaan tietääkseni) kun heti aamulla ensimmäinen wa-viesti muistutti, ettei ketään kannata uskoa tänään. Mä oon niin huono huijaamaan, etten ees yrittänyt jekuttaa ketään..

Tänään sain vihdoin ja viimein toteutettua puhelimentyhjennyspostauksen tästä kevään kuvista. Kuvia kertyy ihan hirveitä määriä puhelimeen mutta vaan murto-osa päätyy niistäkin julkisuuteen. Tässä nyt muutama puhelinräpsy Whatsappin, Snapchatin, Instagramin tai puhelimen muistista kerättynä!


1. Larppi otti melkoisen rennosti kun sai tujumman määrän rauhoittavaa, jalan ultraaminen ei sinänsä ollut mikään ongelma mutta karvojen ajelu on tamman mielestä maailman kamalinta. 2. Se on vaan niin kaunis. Eipä se oikeasti haitannut, kun mitään ei löytynyt! 3. Otettiin Hannan kanssa "sivistyneesti lasilliset"..... jep. 


Oltiin helmikuun loppupuolella Siirin luona Unelman Babyshowereilla tällä ihanalla porukalla ♥ Minun lempitytyt! 


1. Onnistunut maneesitreeni hienolla kouluponilla! 2. Jep, ei oo kauheen kiva ajaa 80km kun näkyvyys on tämä eikä lasinpesunestettä ole mukana.. 3. Joskus saatan näyttää jopa ihmiseltä kun lähden töihin, yleensä en. 


1. Niin inhottava tunne! Kun olis kerrankin vapaata tai herätys joskus vasta kahdeksan jälkeen niin tottakai sitä on jo seittämältä niin virkeänä ettei enää saa nukuttua. 2. Varma kesänmerkki!!  

1. Kun oli vielä lunta ja aurinkoo ja kaikkee ihanaa! <3 2. Jälleen onnistunutta treeniä kouluratsun kanssa, siitä tulee aivan superi. 3. Pakko ottaa selfie kun on meikkiä naamassa sen kerran vuodessa!

1. Ainakin evästys kunnossa. 3. Pieni reipas sievä tallikoira Unski! 3. Yövuorot... En vaan tajuu miten pitkällä kevät jo on, kun pääsee yöstä kotiin ja on ihan valosaa! 

1. Äitin ratsastusta Lara-hepalla, tosin vähän pienempi ja rauhallisempi versio meidän Larasta. Äiti on jo ihan innoissaan ratsastuksista ja osaa jo laukata!! :D 2. Melkosen mukava herätys aamutalliin ja siitä autonrattiin vajaaksi kolmeksi tunniksi.. 3. Mutta meillä oli ihana päivä! Oltiin siis bloggaajatapaamisessa Wahlstenilla ja päivän päätteeksi käytiin syömässä lähes koko porukan voimin. 

1. Että näin. Päivittäin. 2. Larppa pääsi hetkeksi Kimmolla oottamaan karsinaan, että Kimmo tuli laittaa kengän paikalleen ja päästiin jatkaa treenejä.

1. Mun supersupersuper hieno tamma!! 2. Kun työnteko alkaa väsyttää, voi kahvitauon käyttää näin. 3. Onnellinen hirvieläin nauttii keväästä ja heinästä. Nuo kaksi asiaa saa sen hyvin onnelliseksi :)

1. Leikkasin tukan lyhyeks!!! 2. Käytiin maastossa. 3. Oli kivaa, kun oli lämmintä ja heppa oli hyvällä tuulella. 

1. Okei en leikannut tukkaa lyhyeks. Mutta oltiin pitkästä aikaa näitten rakkaitten kanssa viihtymässä ja kyllähän myö viihdyttiin! Oli ihan sikahauskaa. 2. Ja aamulla oli niiin ihanaa herätä hitaasti ja tuijotella lastenleffaa pizzaa syöden. Nam. 3. Aamuvuorot.. 

1. Larpin kanssa mäkitreeniä maastossa keskiviikkona. 2. Wiivi tänään lenkin jälkeen, vitsi heppa oli kiva! Päästeltiin vähän höyryjä ja heppa sai päättää vauhdista. 3. Koska kenttä on valtameri, maneesille ei ehdi mutta pakko on alkaa päihittää rimakauhua, pitää soveltaa puomit näin! Ja hyvin toimi, heppakin tykkäs. 

Osan varmasti jotkut ovat nähneetkin joko mun Instassa tai Snapissa. Ne jotka haluaa useammin kurkkia mun puhelinelämääni, kantsii käydä tsekkaa mun ig tili: aiino_ sekä lisäillä mut Snapchatissa: ainohuupponen. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti