perjantai 20. marraskuuta 2015

Syksyn puhelinkuvia

Pitkästä aikaa jaksoin laitella puhelimesta kuvia koneelle ja tässäpä oliskin "parhaat palat" syyskuusta asti, jolloin ostin tän uuden puhelimen entisen sipatessa kokonaan. Pidemmittä puheitta, pääsette taas kurkkaamaan mitä kaikkea järkevää ja järjetöntä sinne puhelimen muistiin aina tallentuukaan... :)

1. Bellan kanssa maastoilemassa joskus syyskuun alkupuolella. 2. Suomen kovin kerjäläinen, mistä lie oikeesti oppinut tuon kerjäläisilmeen :D 3. Melko mielenkiintonen sää, ihan sumuista muuten mut aurinko paistoi tosi kirkkaasti ton sumun läpi. 4. Uus hiustyyli! Mitä tykkäätte?

1 & 2. Team Finland 2015 viettämäs vikan maajoukkueleirin jatkoja. Ihan huippuporukka, hirmu ikävä kaikkia!! :( 3. Zipetin kanssa iltamaastoilua niissä maastoissa, missä joskus 15-vuotiaana tuli tallattua ja rallitettua lähes joka päivä.

Niiiiin ihana kisapäivä Joensuussa aluemestaruuksissa! Venla niin hieno poninen :*

1. Tuntiratsastusta harrastamassa pitkästä aikaa, ratsuna ihana nuori Pertti! Rakastuin tohon heppaan ihan täysin sen tunnin aikana.. 2. Larppi reippaana valmiina liinatyöskentelyyn.

1. Laran kaa hirveilemässä, tuolla on kyllä niin mahtavat metsäpolut kulkea kun vaan viittii kävellä vähän pidemmän matkan ensin! 2. Perustallilook. 3. Kummitytön ja serkunpojan kanssa leikkihommissa. 

1. Maastossa jälleen, oispa noin hyvät kelit vieläkin, tai sit ees lunta.. 2. Hieman jännittävissä fiiliksissä koneessa lähdössä kohti Lontoota! 3. Käytiin tosiaan Lontoossa kattoo mun lemppariartistia ja vietiin vähän tulijaisii Suomesta.

1. Nättiii 2. Eka päivä Lontoossa, ihana keli! Joo tiedä, näytän ihan kiinalaiselta. 3. Lelurahoja. 4. Ja sit niitä nähtävyyksiä! Vitsi et tulee hirvee kaipuu taas reissuun kun kattoo näitä kuvia... Tahtootahtootahtoo!!

1. Ja siis aivan törkyhyvää burgeria!! Noi ranskalaiset oli jotain aivan ihanaa, tollasia ohuita ja pieniä ja sit toi purilainen oli jotin täydellistä. Jos joskus vielä eksyn Lontooseen niin tuonne on päästävä! 2. Keikkatunnelmissa reissun tokana iltana. 

1. Tällasia on meiän illanvietot aina oikeesti. 2. Hieno hepotti ja rohkea äiti!! 3. Larppa <3 Se on kyllä ihan kouluheppa, en malttas oottaa millään et päästään kisaamaan koulua aluetasolla. 

1. HIHS tunnelmissa ekan päivän ja leffan jälkeen menossa hotellille nukkumaaan. 2. Lauantaina esteratsastus alkamassa! 3. Huippureissuseura <3

1. Kallea moikkaamassa. Musta on ihana tällein pimeen aikaan pitää Kallella kynttilä palamassa, tosin nyt kun sataa koko ajan, ei kynttilä mitenkään pysy tulilla ja se ei kerkee koskaan palaa loppuun kun kastuu.. :( 2. Pitihän munkin ostaa värityskirja, ihan hurjanhyvin saa ajan kulumaan.

1. Yövuoron jälkeen tallihommissa 6:30. Reipas apulainen mulla! 2. Bellaliini<3 Viimenen kuvatus tammasta ennen muuttoa uuteen kotiin. 

1. Katso äitin kans leffaa ja ... 2. Larpan kans gramaanitreeniä. 3. Hannan kissen kans nukkumassa pitkään kun Hanna lähti reippaasti kouluun. 

1. Tällasta kaikkee mun snapchatti pitää sisällään.. (feel free to follow ainohuupponen) 2 & 3. Hilmaa kiinnostaa ja mä oon kyl melkonen kissakuiskaaja.

1. Päiväunien parhautta. 2. Saikkusunnuntai kun ääni petti ja jätti tulematta kokonaan.. 3. Zipetti lähdössä maanantaitreeniin, kauhee kerjäläinen tämäkin herranjestas!

Vur 25-vee juhlassa yköset päällä. Kertoo vissiin paljon mun laittautumisesta, olin ennen tätä viimeks käyttänyt suoristusrautaa Lontoossa ja meikkipussi oli lojunut kaapin perällä varmaan kuukauden :)

1. Tännekin tuli lunta! Tosin aika hetkellisesti ja ne suli melkein samantien pois.. 2. Larppa ei tykkää lumisateesta, hyi. 3. Joku aamuselfie, vois harjata tuccaaki joskus ehkä. 

1. Yövuorojen parhautta!! 2. Laran kans tänään kävelylenkkeiltiin Kimmolle, jossa kokeiltiin vähän satuloita. Nyt onkin hyvä jatkaa treenejä ens kuussa kun satulakalusto on kunnossa. Näistä jutuista postausta tulossa myöhemmin!

Sellasta syksyä täällä vietetty, ei mitään kummempaa siis. Tänään tosiaan saatiin satula-asiat jonkinlaiseen kuosiin, mutta kirjottelen myöhemmin siitä lisää. Lisäksi joulukuulle tulossa vaikka mitä kivaa juttua, mutta sitä joudutaan odottelemaan vielä jonkin aikaa! Kivaakivaakivaa! 

4 kommenttia

  1. Olen varmaan ihan out, mutta missä maajoukkueessa olet siis ollut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin Brasiliassa ammattitaidon MM-kisoissa elokuussa :)

      Poista
  2. Voisitko tehdä varustepostauksen laran kamoista? :) vai oletko tehnyt sellaisen jo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voisin tehä! Heti kun vaan saan aikaan niin voisin kuvailla :)

      Poista