tiistai 3. marraskuuta 2015

Heipat Bellalle ja uutta harrastusta

Heivaan! Pitkästä aikaa iski inspiraatio kirjotella hieman viikon kuulumisia joten otetaan vähän takapakkia viime viikkoon. Tiistai olikin hieman surullinen päivä, sillä jouduttiin sanomaan Bellalle heipat sen muuttaessa uuteen kotiin. Menin tallille kuudelta aamulla suoraan yövuoron jälkeen ja tein siinä Elinan apuna tallihommia sekä pakkailtiin Bellan kamoja. Elinan ja Bellan lähtiessä matkaan, mä painuin kotiin nukkumaan univelkoja pois.

Bellaan oli ihana saada tutustua tässä puolentoista vuoden aikana. Se on niin kiva, tasainen ja miellyttävä ratsastaa ja kaikenlisäksi niin mahtavalla luonteella varustettu, ettei muita olekaan. Sen kanssa työskentely oli aina kivaa ja tuntuu, ettei sillä huonoja päiviä ollut ollenkaan. Tuota hassua pinetä tammaa tulee kyllä ikävä, mutta oli ihana kuulla että se löysi todella mukavan kodin ja uuden kivan omistajan :)


Laran kanssa ollaan treenailtu aika kevytkenkäisesti, ei oteta mitään painetta mistään ja tehdään mitä hyvältä tuntuu. Esteitä ei olla hypätty varmaan pariin kuukauteen, mutta Elina on tehnyt tammalla muutaman estetreenin tässä välissä. Tekee kyllä hyvää Larpalle päästä hyppäämään ihan esteenkokoisia esteitä osaavan kuskin kanssa, se tykkää niin hirveesti tuosta puuhasta! Tossa alla joku video viime loikista, se on niin hieno <3 Kun vielä ite uskaltais alkaa taas treenata.. Ens viikolla kyllä sovittiin et Elina pitää meille estevalmennuksen, jospa se siitä lähtis taas!
Viime viikolla sovittiin myös yhdestä kivasta pikkujutusta, nimittäin jatkossa tulen ratsastamaan Zipellä aina kerran viikkoon. Tosi kivaa päästä enemmän ratsastamaan, vieläpä maneesitallille jossa ei tarvitse kantaa huolta keleistä sun muusta, koska aina on maneesi jos ulkoilma tökkii. Sipuhan on ihan tuttu kaveri täältä blogista, se tuskin sen kummempia esittelyitä kaipaa. Torstaina kävin Elinan mukana kattelemassa ponin kamat ja eilen kävin sit treenailemassa sen kanssa. Tehtiin maneesissa koulureeni ja harjoteltiin heB:3 kouluohjelmaa.


Tänään sitten käytiin maastoilemassa reipas 12km lenkki ja siinä vierähtikin mukavasti tunti ja 45 minuuttia. Elina oli Venlalla mukana ja oli niin ihana kun sai vaan rauhassa mennä, ilman mitään kiirettä minnekään! Lara oli jotenkin tosi hyväntuulinen, se taisi nauttia kun sai mennä kovaa ja vaan kävellä pitkin ohjin eikä joutunutkaan yhtään töihin. Sen sijaan mulle tuli kuuma pidätellessä tuota höyryveturia...


Talleilun jälkeen vapaapäivän vietto jatkui pakollisilla tylsillä asioiden hoitamisilla jonka jälkeen kerkesin huilailla hetken kotosalla. Illaksi oli sovittu Elinan kanssa treffit salilla, josta koitetaan saada mun uus harrastus tukemaan ratsastusta. Elina on harrastanut salia jo pidemmän aikaa ja nyt kun mullakin vihdoin on hieman ylimääräistä aikaa, sain aikaiseksi kysyä jos hän viitsisi jelppiä mut alkuun. Niimpä sit Elina toimii mun valmentajana sekä hevosen kanssa että salilla personal trainerina, en tuu pääsee helpolla.. Mutta oon kuulemma lupaavampi salillakävijä kuin ratsastaja joten ei tää eka kerta sit ihan hukkaan mennyt ! :D


Ei muuta sen kummempaa tällä erää! Tällä viikolla koitan keretä kirjottamaan vastausta yhteen blogihaasteeseen, yhden kuvapostauksen sekä vähän muita juttuja. Palaamisiin siis!

6 kommenttia

 1. Hienosti Lara hyppää! Tämä nyt ei varsinaisesti tänne blogiin kuulu ja ymmärrän jos et halua vastata. Mutta miksi Elina möi Zipen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Larppa on taitava :) Ja no sanottakoon tähän vaan sen verran et Zipe on edelleen Elinan omistuksessa.

   Poista
 2. Ihana tuo sun hevonen :) <3

  VastaaPoista
 3. Voiko tuota vielä edes sanoo hyppäämiseks! 😃
  Kuinkahan isoja noitten kapuloitten pitäs olla enneku Larppa oikeesti hyppäis. Niin helposti se kyllä loikkii tuommosiaki kerrostaloja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei :'D Se ei ihan arvosta tollasia pikkuesteitä... Noihin kun laittais vielä puol metrii lisää nii saattais alkaa jo pomppaa!

   Poista