sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Leppävirran kisat

Hyvää alkanutta marraskuuta vaan kaikille! Jälleen täällä ollaan kisapostauksen merkeissä, mutta nyt järjettömän väsymyksen takia en aio sen enempää turinoida vaan saatte aika tiiviin selostuksen eilisistä kisoista Leppävirralla. Kisat tuli mullekin vähän yllätyksenä, sillä huomasin kisat vasta maanantaina jolloin päätin ilmoittautua mukaan, siitä huolimatta että kisat alkaisivat klo 11 ja mun työpäivä yhdeltä..


Onneksi mulle lähti kolme reipasta hoitajaa ja apulaista mukaan, sekä ihanat vanhemmat kuskiksi! Kiitos siis Lauralle, Roosalle ja Jennille mukana olosta :) Mä alotin aamun aamutallilla jo seiskalta joten kerkesin hyvin hoitaa kaikki tallihommat ennen lähtöä. Aikaa jäi sopivasti hepan letitykseen, kamojen putsaukseen sekä pakkaamiseen eikä mulle tullut edes kiire! Kun iskä ajoi traikun pihaan olin juuri saanut ponin pintelöintiä vaille kuljetusvalmiiksi joten aika pian saatiin heppa kyytiin ja päästiin matkaan.

Olin saanut lähtöpaikan luokassani ekaksi jotta ehdin vielä töihinkin. Mentiin siis Larpan kanssa ekan kerran tuo HeB K.N. Special jota olin harjotellut ehkä ihan himpan liian vähän.. No mutta, harjotustahan tämä vaan meille vielä on ja haetaan sitä ratarutiinia. Roosa kävelytti Laraa sen aikaa kun mä kasailin tavaroita ja hoidin muita juttuja ja hyppäsin kyytiin noin 20minuuttia ennen verkkaan pääsyä. Käytiin ottaa alkuhumpat kentällä jossa vähän käveltiin ja ravailtiin ennen virallista verkkaa maneesissa. 


Maneesiverkka ei sujunut kovin luontevasti, tuntui että koko ajan joku on edessä tai perässä ja ei mahduttu oikein tekemään mitään. Onneksi Lara oli aika kivasti avuilla ja keskityin taas vaan jarruttelemaan sitä, muuten se tuntui aika hyvältä. Pian verkka olikin ohi ja päästiin radalle.

Radan alkuosa jäi jostain syystä kuvaamatta, mutta näettepä edes jotain :D Ei siinä sen kummempaa, Lara toimi kivasti, teki hienosti töitä mut kuski taas sekoilee.. Unohdin siis radan kerran ja alkutervehdykseen tultiin aika mielenkiintoisesti. Ravilisäyksessä en uskaltanut ratsastaa niin rohkeasti kuin olisin voinut mutta muuten oon aika tyytyväinen rataan. Tein ite sen verran mokia, ettei ollut edes erityisen hyvä fiilis radan jälkeen vaikka heppa olikin toiminut tosi hyvin.Laitettiin poni sit kävelytyksen jälkeen heti koppiin ja hetken perästä lähdettiinkin kotimatkalle. Tulokseen olin kyllä oikein tyytyväinen, saatiin siis prosentteja 64,1% ja paperissa yksi ainut 5,5 muut ollen 6-7,5 ! Hieno heppa. Sijoituksen sain tietää vasta illalla töissä joka kyllä yllätti mut melkoisesti: tuolla tuloksella ja kuskin unohduksella oltiin luokassa ykkösiä! Hieno tammuska, kolmannet koulukisat sillä ikinä ja noin hienosti voittoon :') Ihan mahtava fiilis jälleen, mun motivaatio nousee koko ajan ja haluaisin vaan suunnitella kisakalenteria pitkälle eteenpäin.


Tällä erää ei muuta, huomenna taidan kertoilla vähän lisää tän viikon muista kuulumisista, on ollut aika monivaiheinen viikko. Seuraavan kerran kisaillaan kuun lopussa Suonenjoella koulukisojen merkeissä tottakai, ellen sitten innostu hyppäämisestä niin että mennään Kimmolla 70cm.. Jää nähtäväksi!4 kommenttia

 1. katsoin yhden videopostauksistasi ja pakko kysyä, että eikö teidän tallin juoma-automaateista tule hirveän kova ääni? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah aijjaa :DD emmä tiiä, mun mielestä ne kuulostaa ihan normaaleilta..

   Poista
 2. Sinut on haastettu :)
  http://riinajarulle.blogspot.fi/2015/11/mita-hevosen-omistajuus-on.html

  VastaaPoista