sunnuntai 21. lokakuuta 2012

VUR seuraeste 21.10

Jeeee! Ihan superhyvät fiilikset tämän päiväisten kisojen ansiosta! Kotiuduttu kisoista hetki sitten ja kaikki meni tosi hyvin ja Winski oli maailman hienoin!


Aamulla menin jo aikaisin tallille ja tein aamutallin, jonka jälkeen pakkailin kaikki tavarat. Kun kamat olivat kasassa, hain Winskin sisälle ja laittelin sen kuljetuskuntoon. Elina tulikin juuri sopivasti kun sain Winskin valmiiksi ja päästiin heti lähtemään. Perille päästiin sopivasti rataantutustumiseen ja käytiin Elinan ja Lauran kanssa se kävelemässä. Sillä aikaa Roosa talutteli Winskiä ulkona. Rata oli aika helpon oloinen, muutama "pelottava" erikoisempi este, muttei mitään sen kummempaa. Katseltiin sitten eka verkka ja pari rataa, kunnes meninkin Winskin kanssa omaan 80cm verkkaamme.

Verkka meni tosi kivasti ja W oli hirmu hyvä ratsastaa! Verkkahypyt meni oikein kivasti, paitsi eka, joka hypättiin ravissa ja heppa tuli  tosi löysästi siihen. Muuten hypyt menikin ihan nappiin ja Winski ei ollut onneksi liian villi, mutta kuitenkin oli menossa eteenpäin.


Radalle lähdettiin luokan viimeisinä ja ihme kyllä, etten jännittänyt juuri yhtään! Ekana oli aika pieni, sininen okseri ja sen jälkeen käännettiin vasemmalle ja noin keskihalkaisijalla pelottava muuri. Varmistelin sille vähän, ja yli mentiin helposti. Muurilta sitten käännettiin oikealle ja kaarteen kautta tultiin värikkäälle portille. Portilta sitten toiseen päätyyn, jossa okseri-okseri linja, johon 4 askelta. Linja oli tosi sujuva, ja askeleet osuivat juuri oikein. Kuutosena olikin yhden askeleen sarja, josta selvittiin myöskin kevyesti ja sen jälkeen pysty-okseri linjalle. Linjan jälkeen alkoikin uusinta jonne mekin jopa päästiin! Siinä vaiheessa alkoi minuakin hiukan jännittää, mutta matka jatkui. Uusinnan eka oli sama kuin radan eka este jonka jälkeen vasemmalle okseri. Okserin jälkeen sarja, johon tultiin aika tyylikkäästi pienen välikohtauksen vuoksi.. :D Sarja kuitenkin nollilla ja viimeisenä vielä pysty-okseri linja. Ja puhdashan sieltä tuli!Rataan oltiin kaikki ihan supertyytyväisiä ja Winski ei olisi upeempi voinut olla. Yksi tallilainen hyppäsi tässä välissä saman radan hieman korkeampana ja Elinalle tuli sitten myös hinku hevosen selkään ja kävi W:n kanssa hyppimässä saman radan n. 110-130cm kokoisena. Hienosti meni ja sitten Roosa menikin kävelyttämään Winskiä ja me lähdettiin rataantutustumiseen. Rata oli sama kuin kasikympissäkin, mutta radalle tuotiin vesimatto ja vihreä portti lisää. Vesimattoa vähän kauhistelin, mutta ajattelin että kyllä me siitä helposti selvitään. Sitten katsottiin muutama rata, jonka jälkeen hyppäsin taas Winskin selkään ja verkkaamaan.


Verkassa sitten varmistelin ja käytiin monet erikoisemmat esteet useaan kertaan läpi. Tehtiin aika kevyt ja nopea verkka, kun Winski oli jo sen verran paljon liikkunut. Verkka meni hyvin, ei mitään kummallista. Radalle lähdettiin 7:ntenä ja alusta asti olin itsekin enemmän skarppina ja ratsastin kunnolla. Uusintaan päästiin taas (!) ja sarjalle hieman oikaisten, jonka johdosta b-osa tuli alas. Loppurata sitten nollilla ja W oli niin upee! Radalta tulin ihan hymyssä suin ja oltiin kaikki tositosi tyytyväisiä Wiiperoon.


Kotimatka sitten alkoi, mutta junnupronssimitali jäi ihan hilkun päähän! Laura sai nimittäin saman tuloksen kuin minä, mutta oli hieman nopeammalla ajalla sitten mitalissa kiinni. No, olit sinä Laura sen ennemmin ansainnut kun mä, mulla on vielä ens vuonna mahdollisuus saada se ;) Kisapäivä siis meni kaikinpuolin nappiin ja oltiin molemmat Elinan kanssa hirmuisen tyytyväisiä. Tästä on hyvä jatkaa ja seuraavat kisat ovatkin 18.11 jolloin on Vurrilla harkkarikoulukisat.


12 kommenttia

 1. ahahhaha kukaa varmaa kärsi ees kattoo tota 80 rataa ku tärisee iha hirveesti ! :D ysikympis mä sentää jo luotin et pysyt kyyvis ni ei tärissy........ainakaa kovi pahasti. :) hienot mötökät!♥

  VastaaPoista
 2. Mitkä oli siis teidän tulokset Winskin kanssa kummastakin luokasta? :) Aika siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.vur.fi/@Bin/9182116/tulokset%20seuraestemestaruudet%2021.10.2012.html

   tuolta löytyy kaikki tulokset :D

   Poista
 3. Onnea hyvistä suorituksista! Teillä meni mahtavasti! :D

  VastaaPoista
 4. Näytti esteet kyllä tuossa kasikympis niin pieniltä. Itse oli tuossa viitisen vuotta taukoa ratsastuksessa ja nyt en uskalla hypätä enää noin "isoja". Hyvä suoritus teillä!

  VastaaPoista
 5. kuka nois videois maiskutti koko ajan vaik oliks se sä? sori jäi häiritsee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse maiskutin aika paljon ja Elina vähän lisää :D:D

   Poista