tiistai 30. lokakuuta 2012

Ehdota!

Pienenpieni pyyntö teille lukijoille. Aloittelen tekemään pientä yllätystä teille tänne blogiin ja siksipä kyselisinkin teiltä kaikilta mahdollisimman paljon erikoispostausideoita. Voit ehdottaa ihan mitä vaan maan ja taivaan väliltä, mutta mieluiten jotain hevosiin liittyvää. Kuka vain voi ehdottaa ja mitä vain. Nyt siis aivonystyrät liikkelle ja laittelemaan paljon kivoja ideoita, mistä juuri sinä tykkäisit lukea!9 kommenttia

 1. Oisko vaikka teijän varustepostaus (vai eikö sul ollu joku video sun varusteista joskus?) tai vaikka normipäiväsi videoina/kuvina.
  Tai joku sun ratsastus/hoitoheppa/vuokris historia jne. :)

  VastaaPoista
 2. Olisi kiva lukea kuinka tarkka olet oikeaoppisesta ratsastamisesta, hevosen hoidosta ja muutenkin mielipiteitäsi hevosten ratsastukseen ja hoitoon liittyen. Mukana voisi olla esimerkkikuvia ja muuta(:
  Tiiän, tosi huonosti selitetty mutta yritä ymmärtää:D

  VastaaPoista
 3. säki teet joulukalenteria?! höh :( en jaksaisi lukea samaa joka blogissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joulukalenterin tapainen kyllä, joulukalenteri ei kuitenkaan :)

   Poista
 4. joku esteisiin liittyvä juttu !:--D

  VastaaPoista
 5. ois kiva tietää jos saisit päättää millainen unelmahevosesi ois ja millasii varusteit sil ois ja mikä värikoodi ymym? :)

  VastaaPoista
 6. kysymyspostaus!! tai sitten ns. hevoseton elämä :)

  VastaaPoista
 7. Pidän mielipidekirjoituksista esim. Hevosen ruokinta tai vaikka liikutus tai jtn.
  Pidän myös blogiarvonnoista, joissa esim. Voi voittaa sen että teet bannerin

  VastaaPoista
 8. Sullahan on tapana kirjoittaa kaikki heppailut ylös johonkin vihkoon? Ehkä joku semmonen postaus mihin oot ottanu kuvia ihan ensimmäisistä kirjotuksista ja sitte sieltä keskivaiheilta ja nyt viimeisimpiä myös. Silleesti että me nähdään millaisia tekstejä kirjotit ennen ja millaisia nyt. :D

  VastaaPoista