keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Here again.

Heh, taisipa taukoilu bloggaamisesta jäädä aika lyhyeksi, kun jo nyt tuli mieli tulla tänne kirjoittelemaan.. :D Vaikkei mitään kovin erikoista asiaa nyt ole, niin silti haluan muutaman sanasen (ihan itsenikin takia) tänne raapustella.

Oltiin tänään Elinan kanssa yhdessä tallilla ja Elina oli ennen tallille tuloaan käynyt Agrissa "shoppailemassa". Hepat saivat monta säkkiä ruokaa, B- ja E-vitamiinia sekä pari uutta harjaa ja Winskille uuden päitset & narun. Tehtiin ensin tallihommia ja sitten hain Sissin ja laittelin sen kuntoon. Oli tosi kiva sää, kun koko ajan satoi vettä kun saavista kaatamalla ja oltiin kaikki sitten ihan märkiä.. Käytiin Sissin kanssa siinä lähimetsissä kävelemässä, kunnes vaihdettiin Elinan kanssa ja menin Winskillä. Kentälle menemistä ei voinut ajatellakaan, oli ihan kuin joku lampi olisi kasvanut siihen. Menin siis tallin ympärillä sekä pihatiellä kevyesti ravaillen & laukkaillen.


Vasempaan kierrokseen poni oli jotenkin tosi jäykän tuntuinen ja sain ihan kunnolla sitä taivuttaa molempiin suuntiin mennessä. Pikkuhiljaa se siitä vertyi ja oli tosi komee kun vähän pörheänä meni tosi upeesti! Winski on hieno <3 Ratsastelujen jälkeen kuivattiin hevoset & kaikki varusteet ja päästettiin molemmat karsinoihin. Onneksi en ollut mopolla, olisin ollut ihan kuollut kotiin päästessäni.. Äkkiä vaan kotona lämpimät vaatteet päälle ja peiton alle istumaan.

Loppuviikosta onkin luvassa paljon koulujuttuja ja jonkin verran talleiluakin. Huomenna mennään Sissin kanssa kävelemään, perjantaina tallivapaa, lauantaina maneesitreeni Winskin kanssa ja sunnuntaina sitten kisat.. Nyt sitten pitää vaan henkisesti itteäni tsempata koko loppuviikko, muuten voi jännitys ottaa yliotteen.. :D Onko lukijoilla muuten joitain erikoispostausehdotuksia? Loppuviikosta ainakin yksi tulossa, ja alan sitä juuri nyt työstämään!


10 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Onko tuossa ekassa kuvassa ne uudet päitset & naru? :) Minulle ei tule ainakaan mieleen mitään erikoispostausehdotuksia nyt, mutta jos tulee mieleen, niin kommentoin uusimpaan postaukseen :D

  VastaaPoista
 2. Joku elämäni ratsastajana ois kiva tai sit elämäni ilman hevosia :)

  VastaaPoista
 3. Uutena lukijana en tiedä ootko jotain erikoispostauksia jo toteuttanut kun en oo kovin pitkälle vielä ehtinyt lukemaan :D Muttaa... joku sun elämäs hevoset ois mun mielestä mielenkiintoinen ! :)

  Kivan olonen blogi kyllä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku tuollainen voisi olla kiva! :)

   Ja kiitos, sulla kans tosi kiva blogi!

   Poista
 4. Toivepostausideoita: kaveripostaus, "enemmän minusta" -postaus ja lempi youtube heppavideot postaus. :)

  VastaaPoista
 5. Tämä ei liity nyt tähän postaukseen mitenkään, mutta katselin postaustasi, jossa kerrot, miten meikkaat. Mukavaa, että nuori nainen ymmärtää, että meikkiä ei tarvitse olla paljoa näyttääkseen hyvältä. Itse en ymmärrä ihmisiä, jotka meikkaavat silmät aina mustiksi ja kauheat tällingit muutenkin päällä. Onko sinulla ikinä ollut sellaista vaihetta, että meikkasit todella paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon konmentistasi, ja tosiaan tykkään näyttää mahdollisimman luonnolliselta ja aina olen vähällä meikillä pärjännyt :)

   Poista
  2. Ylläolevan anonyymin kanssa samaa mieltä minäkin :)

   Poista