torstai 25. lokakuuta 2012

Ekat pakkaset!


Tämä viikko on mennyt tosi nopeasti, ja kohta on aika jo lähteä työssäoppimiseen. Heppaillut olen joka päivä (paitsi ma) ja tämä kuukauden pituinen vuokrauskin loppuu ensi viikolla :( Varmaan menee taas jonkun aikaa, että pystyn tottumaan vanhaan, tavalliseen vuokrausrytmiin ja siihen että käynkin tallilla vain n. 3 kertaa viikossa enkä joka päivä. Sissi on päässyt jo liikkumaan enemmän ja oltiin eilen sen kanssa maastossa. Pääasiassa käveltiin, mutta otettiin pari ravipätkääkin. Winskin kanssa menin maastossa tiistaina ja poni oli aivan supermakee! Laukattiin kentällä hetki eteenalas, kun muualla ei nähnyt mitään koska oli niin pimeää. Kohta lähdetään porukoitten kanssa käymään Kuopiossa ja illalla olisi vielä iltatalli, Sissin ratsastus sekä tallihommia. Koulussa menee tällä hetkellä huonoiten mitä on koskaan mennyt, enkä jaksais keskittyä ollenkaan. Tuon TOPin jälkeen on kyllä pakko ottaa itteeni niskasta kiinni ja alkaa opiskelemaan! Tämän enempää ei oikeastaan olekaan mitään tapahtunut, joten saattekin kuvia tältä päivältä kun kävin vähän ulkona kuvailemassa!

PS, mitä mieltä ootte tämmösistä postauksista, missä on vaan vähän asiaa ja enemmän kuvia? Jätänkö pois vai haluutteko katsella silloin tällöin vaan kuvia?

22 kommenttia

 1. tää postaustyyli on hyvä ! ja ihania kuvia:)

  VastaaPoista
 2. Välillä on hyvä olla tämmösiä kuvapainotteisia postauksia, itse ainakin tykkään (: Lemppari kuva näistä on ehdottomasti tuo ketjukuva!

  - Riina
  http://kevaanpolku.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Tämmöiset postaukset missä on kuvia enemmän on mielestäni tosi kivoja! Olet tosi hyvä valokuvaaja, kuvat ovat upeita! :)

  VastaaPoista
 4. Välillä tälläset vois olla kivoja, mä kans tykkään. :D Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 5. WAU ihan sika hienoja nuo kuvat!! varsinkii tuo ketjukuva, jos laittasit sen johonkii valokuvauskilpailuun nii varmasti pärjäis :D

  VastaaPoista
 6. Tykkäsin tästäkin postaustyylistä. :)

  VastaaPoista
 7. Toi ketjukuva on todella hieno!

  VastaaPoista
 8. on kiva kun on useampia kuvia! :)

  VastaaPoista
 9. Paljon parempi näin päin! :)

  VastaaPoista
 10. oli ihan sika mukava postaus:) Välillä ihan jees tämmönen erilainen ja selkeä lyhyt. Elä kuitenkaa vaiha kokonaan tämmösiin tynkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit ja ei kovin usein tälläisiä lyhyitä tule jatkossakaan :)

   Poista