maanantai 2. huhtikuuta 2012

Pikaiset kuulumiset

Koitan kirjoittaa nyt lyhyesti eilesen ja tämän päivän tapahtumat jottei tule kamalaa romaania. Ensinnäkin kiitos teille ihanille lukijoille, jotka olette jaksaneet kommentoida, vastata kyselyyn sekä painella nappeja! Todella tarkoitan tätä.

Eilen siis oli Vurrilla koulukisat, joissa olin kuvaamassa. Oli tosi kiva ilma ja sain paljon kivoja kuvia! :) Muutaman laittelin tonne alle ja loput latailen heti kun ehdin niin omalle kuvasivulleni. Käytiin myös tallilla ratsastamassa Lauran kanssa Pesto ja tekemässä tallihommat ja köpsyttelemässä Blondilla.

Menin Blondilla ihan vaan maneesissa ja alkuun neiti oli taas vähän jännittynyt kun maneesin seinät paukkui pakkasen johdosta. Koko ajan Blondi vaan vähitellen rentoutui ja alkoi kulkemaan rennosti eteenpäin. Ratsastin taas noin puoli tuntia ja Blondi oli lopussa todella hyvä!
Tänään olin koko päivän Unton kanssa Elinan luona ja kun lähdin sieltä, menin käymään Hannun kanssa reippaalla puolen tunnin maastolenkillä. Hannuli oli aluksi vähän höpsö, mutta kuitenkin tosi kiltti. Tallilta meninkin suoraan Kuvansiin ratsastamaan Peston.

Menin Peston kanssa kentällä ja alkuun herra oli tosi jäykkis ja jännittynytkin, mutta laukassa sitten rentoutui ja sain parikin tosi hyvää ravipätkää. Menin myös vähän puomitehtäviä ja kun Pesto ymmärsi mistä on kyse, tehtävät onnistui hienosti. Loppuravit eteen alas ja loppukäynnit maastossa.Anteeksi paljon tämmönen sekava ja tylsä postaus, mutta nyt olen menossa jo pian nukkumaan ja halusin vielä käydä nopeasti kirjoittelemassa tänne ettei postauksien välillä olisi kamalia taukoja. Mutta toivottavasti ehdin huomenna postaamaan ajan kanssa kunnolla!

10 kommenttia

 1. saat Blondin kulkemaan tosi kivannäkösesti! :)

  VastaaPoista
 2. Tiedätkö yhtään löytyykö täältä Varkauden lähistöltä vuokrahevosta? Olen etsiskellyt, mutta ei tunnu löytyvän tästä lähistöltä mitään. Tai sitten olen kysynyt ja siihen mailiin vastattu, mutta sitten ei enää kuulu mitään. Tai jotain muuta vastaavaa. Mutta kiva postaus ja ei yhtään sekava tai tylsä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä itseasiassa tule ainakaan tällä hetkellä mieleen.. Lekolla oli ainakin jokunen aika sitten ilm. taululla ilmoitus että etsitään suokkiruunalle vuokraajaa mutten tiedä sitten enempää. Kiitos :)

   Poista
  2. Okei, sille on tainnut löytyä jo. Koska yhellä sivullakin oli täällä netissä ilmoitus, mutta kun kysyin niin oli kuulemma löytynyt. No jospa sitten joskus tärppäis, jos edes täältä löytyy vai pitääkö koko asia unohtaa sikseen.. Mutta kiitos avusta kuitenkin! :)

   Poista
  3. Jeps, jatka vaan etsimistä, ei ne aina heti löydykkään :)

   Poista
 3. Onpa Pesto kivan näkönen! Onko se samalla tallilla kuin Blondi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä oikein kiva :) Ei ole, se on samalla kuin Sissi ja Lara.

   Poista
 4. Vilma on mun yks lemppareista ;)

  VastaaPoista