torstai 10. syyskuuta 2015

Back in business

... tai ainakin bloggaamisen osilta. Kalusto on konetta ja puhelinta myöden laitettu uusiksi ja on jotenkin luksusta kun ei tarvitse aloittaa postauksen kirjoittamista odottelemalla varttia että kone avautuu ja toista varttia että se yhdistää nettiin ja avaa selaimen. Ikävämpi juttu onkin sitten siinä, ettei kuulumisia ole juurikaan kerrottavana. 


Syy siihen löytyy hepasta, joka on ollut ihan huisin kiva ratsastaa valmennusten jälkeen. Viime viikon se sai liikkua hyvin kevyesti pääosin vaan maastoillen, mutta loppuviikosta huomasin toisen etusen olevan ihan aavistuksen lämpimämpi kuin toinen. En kiinnittänyt asiaan sen kummemmin huomiota, sillä seuraana päivänä tammalla oli viikottainen vapaa ja päätin katsoa tilanteen sitten uudestaan.

Lämpö ei hävinnyt mihinkään vaan edelleen toisessa kintussa tuntuu hieman enemmän lämpöä jänteiden yläosassa, kuin toisessa jalassa. Viikonloppuna Lara siis jäi pelkälle kävelylle, jotta tilanne ei mene ainakaan pahempaan suuntaan. Jalassa ei siis ole mitään muita oireita kuin tuo pienoinen lämpöero - ei turvotusta, nestettä eikä epäpuhtautta. Nyt otetaan vaan rauhassa tehden kävelylenkkejä ja vietellen vapaapäiviä pari viikkoa ja 24. päivä käydään ultraamassa kinttu kaiken varalta. 


Harmittaa kyllä tosi paljon että tulee tämmönen nyt just kun on päästy kivasti valmennuksiin ja treenaamaan ja sujuu hyvin, mutta näitä käy. Uskon myös ettei tee Larpalle ollenkaan huonoa saada välillä vähän huilia ja kevyempää jaksoa, kun ollaan nyt aika intensiivisesti treenattu koko kesä. Nyt vaan pidetään peukut pystyssä ja sormet ristissä, että lämpöily menisi levolla ohi ja selvittäisiin säikähdyksellä.

Tänään kuvasin tallilla mydayn kuvina ja koitan saada sitä mahdollisimman pian tänne valmiiksi. Sen lisäksi mulla on pari postausideaa takataskussa jemmassa, mutta koska ratsastuskuulumisia en hetkeen voi kirjoitella, niin olisko teillä ideoita mitä haluatte lukea? :)


2 kommenttia