maanantai 21. syyskuuta 2015

Viime viikon Veera

Viime viikolla treffattiin Lauran ja hänen heppansa Veeran kanssa syksyisten kuvausten merkeissä. Oltiin kahden vaiheilla mennäänkö tiistaina iltapäivästä vai keskiviikkona ja kerrankin kävi hyvä tuuri valitessamme tiistain! Keskiviikkona tuli nimittäin vettä koko päivän joten olis jääneet kuvat ottamatta. Iltapäivästä siis suunnattiin Kimmolle syksyisiin maisemiin kameran kanssa ja mä aattelin nyt jakaa täällä mun mielestä onnistuneimmat otokset tuolta reissulta! Kyllä huomaa, ettei oo taas aikoihin paneutunut tuohon kameran kanssa heilumiseen, ei meinannut tulla yhtään mitään....


Kuvaamisen jälkeen oli tamman liikutuksen vuoro ja oltiin sovittu että mä pääsen ponin kyytiin pitkästä aikaa. En oo pitkään aikaan taas ratsastanutkaan kunnolla joten meinasi olla palikat aivan totaalisen hukassa.. Veeran selässä oon aiemmin tainnut jopa kahteen kertaan pyörähtää, joten mitään suuria odotuksia ei ratsastukselle ollut - eikä tarkoitus ollutkaan sillä edellisen vapaapäivän jälkeen suunnitelmissa oli vaan kevyesti hölkkäillä askellajit läpi.


Toinen pääty osoittautui hurjan pelottavaksi, mutta muuten Veera oli aika kivasti kuulolla koko ratsastuksen. Mä en vaan meinannut millään saada heppaan otetta, tuntui että pompin ja heilun koko ajan satulassa kuin perunasäkki ja meinasin jo itkua tihrustaa valitellessani Lauralle, että miks tää tuntuu näin hirvittävän vaikealta....


En todellakaan kommentoi tätä istuntaa..

Jossain vaiheessa aloin saamaan ideasta kiinni ja vähän päästä taas jyvälle ratsastamisesta. Veera on kyllä oikein kiva poniini, jonka kanssa on mukava työskennellä. Se ei oo mikään automaatti, vaan sopivan haastava olematta kuitenkaan mikään mahdoton. Sanoisin että juuri sopivan opettavainen! Harmi vaan, ainut miinus siinä on auttamatta aivan liian pieni koko XD Laura tosin onkin mua puol metriä lyhyempi, joten Veera on kyllä oikeesti aivan mainion kokoinen. (eipä sillä, Kalle oli vielä 10cm matalampi kuin Veeruli, hhehh..)


Mä tahdon niin treenaamaan! Torstaina saadaan kuulla tuomio ja sen mukaan aion kyllä miettiä alanko käymään säännöllisesti ratsastuskoulun tunneilla vaiko ettimään vuokraheppaa.. Ratsastamaan on pakko päästä, ei tästä elämästä muuten tuu mitään!

2 kommenttia

  1. Ei liity tähän postaukseen, mut oonko ymmärtäny oikein ett se sun kaveri (Jenni) on ostanut Zipen? :D Ja miks Bella on myynnissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ostanut joo ja Bella on ollut jo pidemmän aikaa hiljasessa myynnissä :)

      Poista