sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Mun vapaapäivä

Eilen sain viettää ihan täysin kokonaan vapaapäivälauantaita. Päätin kirjoittaa vähän erilaisen kuulumispostauksen päivästä aikataulujen ja muutamien kuvien kera. Muutama muukin postausidea mulla on jemmassa Brasilian matkapostauksen lisäksi, vaikkakaan Laran kuulumisia ei edelleenkään ole kerrottavana.. Torstaina päästään sit klinikalle ja siihen asti vielä sit vaan kävellään.

09:56 Herään tunteeseen, että taidetaan olla myöhässä. Jenni kuorsaa vieressä ja ollaan nukuttu puoli tuntia pommiin. Jemppa pakkasi kamat ja lähti mun autolla ajelemaan tallille mun jäädessä vielä hetkeksi selaamaan puhlua.

10:15 Kampesin itteni sängystä ylös ja söin pikaisen aamupalan sekä puin tallikamat niskaan. Sovittiin serkkuni kanssa aika millon hän tulee mua hakemaan ja olin minuutilleen valmiina - kerrankin.

10:45 Nousen serkkuni autoon ja lähdetään ajamaan kohti Lekotallia. Siellä alkaa yhdeltätoista syyssäpinät, jossa Elina hyppäsi Zipen kanssa estenäytöksessä. Mä olin tottakai kattomassa kamera kädessä, mutta kuvia mulla valitettavasti ei oo kun muistikortti on Elinalla tällä hetkellä.


11:10 Alkoi Elina hyppäämään ja oltiin varattu hyvät paikat aidan takaa kuvaamiselle ja kattomiselle. Tapansa mukaan Zippe hyppäsi hienosti, isoja esteitä pudottamatta ainuttakaan ja selvästi nautti esiintymisestä isolle yleisölle. 

11:30 Käytiin Jempan kaverina hoitamassa Sipu pois ja palailtiin maneesiin katsomaan seuraavia ohjelmanumeroita. Luvassa oli mm. hevosten rotuesittelyä sekä ritariratsastusta. 

13:20 Muutaman tunnin paikallaolon jälkeen hyppäsin Elinan auton kyytiin ja lähdettiin ajamaan omalle tallille. 

14:05 Tallihommat tehty, tarhavedet vaihdettu ja lähdettiin hakemaan tammoja laitumelta. Bella pääsi pesariin syömään päiväheiniä ja Venla ja Lara pääsivät käytävälle varustettaviksi.

14:25 Ollaan valmiita lähtemään ja suunnattiin tammojen kanssa käyntimaastoon. Oli mukava kävellä pitkän kaavan mukainen lenkki auringonpaisteessa kaikessa rauhassa vieläpä sellaista lenkkiä, missä yleensä käydään aina vaan talvella melko reipastahtisella meiningillä.


16:05 Tallilla takaisin. Jemppa tulossa jo mua hakemaan, joten Lara saa pikaisen harjauksen, jalkojen kylmäämisen linimentillä sekä loimen päälle ulosvientiä varten. Tarhassa sitä odottaa päiväheinät, joita se jää tyytyväisenä syömään mun lähtiessä taas kohti seuraavaa tallia.

16:20 Jennin kanssa pyörähdettiin Kimmolla pikaisesti ja reissu ei yllättävää kyllä venähtänyt ollenkaan pitkäksi. Päästiin pian jatkaa matkaa, haettiin porukoiden auto, heitin Jempan kotiin ja ajoin Siwan kautta itsekin vihdoin kotiin.

17:00 Olin kotona ja työntämässä makaroonilaatikkoa mikroon. Syödessäni kattelin samalla How I met your motherin kutostuottaria ja keräsin voimia siivousurakkaa varten.

Venlan "en se minä ollut" -ilme

17:50 Kaksi jaksoa katottuna, massu täynnä ja siivoomaan. Vaikka olin ihan puhkipoikki, sain jostain jotain todella outoa virtaa ja päätin tehdä ihan totaalisen suursiivouksen. Inhoon siivoomista, mutta joskus sekin on tehtävä.

19:10 Kauhia urakka tehtynä ja virtaa vaan piisaa! Siispä lenkkivaatteet niskaan ja lenkkarit jalkaan ja eikun lenkille. 

20:15 Lenkiltä tultu, suihkussa käyty ja vaatteetkin vaihdettu. Seuraavaks auton rattiin ja hakemaan likat ympäri kyliä kyytiin mäkkitreffeille. Vaihdettiin kuulumisia ja käytiin kattomassa Hannan uutta kissanpentua!


22:45 Kotona taas ja päätän parkkeerata suoraan sänkyyn kattomaan jälleen himymiä. Pesen naaman, hampaat ja vedän yökkärin päälle ja painun peiton alle. Taidan keretä kattoo kaks jaksoo kokonaan ja kolmannen puoliks, ennenkun silmät painuu väkisin kiinni ja painuin untenmaille. 

2 kommenttia

  1. Onko siinä Laran jalassa turvotusta vai onko se vaan lämmin?

    VastaaPoista