maanantai 29. kesäkuuta 2015

Perjantain kuvasatoa

Perjantaina oltiin sovittu Iinan kanssa, että hän tulee kuvailemaan mua ja Laraa. Suunnitelmissa oli sän salliessa mennä hiittikselle ja meidän muihin maastoihin kuvaamaan ja kerrankin kävi hyvä tuuri ja säät tosiaan suosi niin, ettei tarvinnut siirtää suunnitelmia maneesiin.


Tavattiin Iinan kanssa hiittiksen lähellä ja oltiin tamman kanssa ehditty jo vähän verkkailla. Tehtiin aika normi treeni ratsastamalla edestakasin ja otettiin pari reipasta laukkapätkää. Arvatkaa oliko mammutti vähän liekeissä! Se paineli ihan tuhatta ja sataa ja mulla vaan vesi lensi silmistä kun koitin kestää mukana. Laukkaamisen jälkeen sitä oltiin niin kuumaa niin kuumaa hevosta että ei millään oltais voitu seisoa paikallaan.


Siirryttiin vielä ottamaan muutama kuva meidän metsikköön ja käytiin moikkaamassa Kallea sen hautapaikalla. Mulle tuli yhtenä päivänä idea päähäni sellasesta kuvasta, jossa ollaan Laran ja Kallen kanssa kaikki yhdessä. Nyt kysyinkin Iinalta olisko mahdollista koittaa toteuttaa sitä ja sehän sopi. Koitin selventää hieman millaista kuvaa oon mielessäni pyöritellyt ja Laran pienestä vastarinnasta ja edestakasin heilumisesta huolimatta Iina sai aika kivan kuvan musta ja mun rakkaista poneista <3


Kallen moikkaamisen jälkeen otettiin vielä muutamat kuvat metsässä muuten ja alettiin olla valmiita. Oli tosi kivaa kun Iina lähti meitä kuvailemaan ja sen verran hyvää jälkeä teki, että on tervetullut mukaan koska vain uudestaan! Näillä näkymin saadaankin tätä samaa kuvausjälkeä jo tällä viikola estevalmennuksesta, innolla odotan! 


Mitä mieltä olette kuvista? Jos täällä lähiympäristössä joku on vailla kuvaajaa niin kannattaa olla Iinaan yhteydessä! Yhteystideot löytyy hänen blogista, linkki ylempänä.

6 kommenttia

 1. Ihania kuvia <3 Tosi kiva postaus muutenkii!

  VastaaPoista
 2. Jesta mä alkasin rääkymään tuosta hautakuvasta :O

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Neljäs on mun suosikki. Mistä muuten toi sun takki on? Näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on ostettu Kuopion Satulavyöstä ja on kyllä ihan mun lempparitakki!

   Poista