sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Eka estevalmennus ja muuta kivaa

Enpä muista ihan hetkeen ollut näin kiireinen, saatikka väsynyt. Mun elämä on suunnilleen mennyt niin, että oon töissä puolet päivästä, käyn tallilla ja meen kotiin nukkumaan. Ja arvaatte varmaan ettei blogille jää paljoa aikaa kun nukkuminenkin meinaa vähän unohtua. Tämän pitäs jossain vaiheessa vähän helpottua ja elämän tasaantua. Nyt kuitenkin uhmaan vähän mun uniaikaa ja oli ihan pakko päästä kirjoittelemaan viime viikon kuulumisia!

c Minna Multanen

Viime maanantaina meillä koitti ekat hypyt Laaran kanssa sitten vuoden 2012. Olin ilmottautunut mukaan meidän omaan pieneen tätiryhmään Kimmon estevalmennukseen ja odotin kyllä tosi innolla, mutta jännitin ihan kauheasti. Koko alkuverkka ja oikeastaan koko valkun ajan mua jännitti jotenkin erikoisen paljon ja sydän hakkasi ihan miljoonaa koko ajan.. Niin että tekee tämmöselle "estekammoiselle" hyvää tollanen reilu kahden kuukauden täyshyppytauko! Jännityksestä huolimatta tamma hoiti tapansa mukaan homman kotiin ja selvittiin tosi hyvin. Saatiin Kimmolta tosi paljon positiivista kommenttia ja oli kyllä tällä tytöllä hymy herkässä koko loppuillan :)

Hieno heppa pelastaa kuskia koko ajan eikä suutu yhtään! <3Pari kertaa viikon aikana tehtiin kunnon sileetyöskentelyä kentällä yksin sekä Elinan valvomana ja keskiviikkona tamma pääsi kunnon töihin kun Elina ratsasti sen pitkästä aikaa. Ja woooow miten mageesti poni liikkui! Se oli pätkittäin ihan kouluhepannäkönen ja ehdottomasti aion tunkea Elinan sen kyytiin niin usein kuin vaan mahdollista.

Muutaman kerran viikon kuluessa käytiin maastossa joko hiittiksellä vähän päästelemässä tai sitten vaan pidemmällä kävelylenkillä. Esimerkiksi tiistaina käytiin muistelemassa miltä ne "kotiseudun" maastot näyttivätkään ja Larppa oli niin onnellinen kun pääsi hiittiksellä vähän kiihdyttelemään. Perjantaina mun Helsinginreissun jälkeen olin tallilla yöttömän yön kisojen aikaan ja napsin muutamat hassut kuvat metrin alkupäästä. Kameran akku oli harmillisen vähissä ja kuvaaminen jäi suht lyhyeen sen takia.. Lähdettiin sit kymmeneltä Laran kanssa maastoon iltakävelylle ja palattiin sieltä vaille yksitoista.


Tänäähän meillä piti olla ensimmäisten koulukisojen vuoro, mutta ne yllättäen peruuntuivatkin mun osalta, kun jouduin olemaan töissä jo siihen aikaan kun mun lähtövuoro olisi ollut. No, ahkeraa treeniä nyt vaan ja kokeillaan sit seuraavissa kisoissa. Tänään sit kävinkin maastoilemassa Bellalla ja Jemppa ahkerana tyttönä käveli Laran mun rientäessä duuniin. Kiitos Jömppis ! Ensi viikon ohjelmassa on kevyempää hömppää muutamalle päivälle, kävelymaastoja ja sileetreeniä. Laran lisäksi ohjelmistossa on ratsastaa Bella parina päivänä sekä ekaa kertaa hypätä Elinan uusimman hevon, Venlan kyytiin. Ja tämän kaiken lisäksi tehdä 51 tunnin työviikko, käydä koulussa ja juhlia juhannus! 


Mutta eipä tällä kertaa sit varmaan muuta. Olis hauska kuulla mistä haluaisitte lukea, meinaa ehkä olla vähän puuduttavaa vaan tämmöset sekasotku kuulumispostaukset, joten kaikenlaisia ehdotuksia otetaan vastaan. Larasta tosiaan teen tarkempaa esittelyä ensi viikolla, jotta koko porukka pääsisi jyvälle mikä eläin oikein on kyseessä. Mä painun nyt nukkumaan joten palaillaan asiaan taas ensi viikolla! 


10 kommenttia

 1. Ostitko Laran siis itsellesi vai onko se niinkun ylläpidossa?

  VastaaPoista
 2. Lara ei ilmeisesti ole samalla tallilla missä Kalle oli ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo, ollaan kesä täyshoitotallissa ja syksyllä palataan "omalle" tallille eli sinne missä Kallekin oli :)

   Poista
 3. Musta tälläisetkin postaukset on kivoja! Mutta juurikin jotain Larasta olisi kiva tietää ja vaikka sellaisen laran kanssa suunnitelmat -postaus kiinnostaisi tai summer bucket list:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva et tykkäät! Joo Larasta aion kirjotella enemmänkin heti kun ehdin ja jotain tulevaisuuden suunnitelmia myös! :)

   Poista
 4. Onko Lara koulu- vai estepuolen hevonen? :) Tuossa yhdessä kuvassa missä hyppäätte tuon pikku esteen, tulee mieleen että herrajestas mikä hevonen, varmaan ainakin kaksi metrinen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin estehevonen on, 120-130 kansallista tasoo hypännyt :) ja joo, se on 178cm korkee :D

   Poista
 5. Ihana Lara! Onneks oot nyt ilonen mut Mä haluaisin videopostauksen tallipäivästä ku niitä on nii kiva kattoo ainaki niitä sun vanhoja jossa se Kalle poika on niitä on kiva katella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) pitää katsella jos kerkeisi jotain kuvailla!

   Poista