maanantai 23. helmikuuta 2015

Kunnianloukkaus?

Ihan kun mulla ei olis ollut hieman vaikea päivä eilen muutenkin. No eihän se riittänyt, juuri eilisen postauksen julkaistuani satuin selailemaan blogini tilastoja, minkä linkkien kautta tänne on löydetty. Löysin sieltä erään blogin ja kävin katsomassa miksi mun blogi on sinne linkattu. Enpä olisi ihan heti uskonut, että mun sunnuntai-ilta saisi niinkin mukavan päätöksen. 


Tosiaankin, joku on mennyt kommentoimaan erääseen blogiin nimimerkillä "Aiiino" tuollasen kommentin ja kaikenlisäksi laittanut mun blogin osoitteen tuohon linkiksi. Tästähän väkisinkin saa kuvan, että mä olen tuon kommentin takana ja voitte vaan kaikki uskoa että olenko. En todellakaan. 

Mä en vaan voi tajuta miten kukaan voi tehdä tuolleen. Tuossahan ihan selkeästi yritetään mustamaalata mua ja tehdä musta kuva, että oon kaikkitietävä asiantuntija joka voi sanoa ihan mitä huvittaa kelle vaan. Mua ihan oksettaa, miten huonosti asiat voi olla tuolla ihmisellä joka on oikeasti tuon kommentin kirjoittanut? Miksi pitää aiheuttaa TAHALLAAN pahaa mieltä niin mulle, kuin kyseessä olevan blogin pitäjällekin? Oikeasti, eikö toi oo todella sairasta?

Mä olin niin raivoissani eilen kun huomasin tuon, etten tiennyt mitenpäin olla. Ei nukuttanut enää yhtään, kun päässä vaan pyöri mitä kaikkea tuosta voi seurata ja miten kauhealta ihmiseltä mut on saatu kuulostamaan. Kyseisen sivun kautta on tullut mun blogiin yli 20 sivunkatselua eli kaikki ne ihmiset luulee mun olevan tuon kommentin takana. Kaikki ne luulevat, että mä oikeasti kommentoisin ihan vieraalle ihmiselle tuollaiseen sävyyn ja noin törkeästi. Eikö tuon kommentin kirjoittaja oo todellakaan miettinyt miten paska olo mulle tulee tästä vai onko juuri se ollutkin tarkotus?

Mä en keksi mitään hyväksyttävää syytä tuollaseen toimintaan. Ei kukaan voi olla noin sairas, että tahallaan aiheuttaa pahaa mieltä tuntemattomille ihmisille. Miten tuon kommentin kirjoittaja on valinnut juuri minut? Juuri tuohon blogiin kommentoimaan? Onko kyseessä joku mun tuttu jolla on jotain hampaankolossa ja haluaa asettaa mut huonoon valoon? Kukapas sen tietää. 

Halusin kirjottaa tästä ihan oman postauksen tänne vähän niinkuin varoitukseksi teille kaikille. Jos joku törmää tämmöiseen samanlaiseen tapaukseen, olisin enemmän kuin kiitollinen jos saisin kuulla siitä. Mä kommentoin ainoastaan omalla nimelläni, omasta profiilistani ja omalla kuvallani. Mä toivon sydämestäni ettei tämmöinen toistu enää koskaan, mullon sen verran kamala olo tästä tapauksesta. Jos tämmönen toiminta jatkuu, mun on puututtava siihen sitten vähän eri keinoin.

Sanotaanko nyt niin, että parempaa viikonalkua kaikille teille muille. 

38 kommenttia

 1. Tee rikosilmotus!!!! Törkeetä :o

  VastaaPoista
 2. ei helvetti... toi on kyllä oikeesti törkeetä, ei tosiaan riitä ymmärrys sellasta ihmistä kohtaan joka (ilman omantunnontuskia?) voi tehdä tollasta. tollanenkin kuitenkin on valitettavasti uskottavaa, vaikkei kuvaa ja google-profiilia olekaan niin liian moni menee lankaan siitä kun blogi on linkitetty :( sairasta, ei riitä sanat kuvaamaan. toivottavasti tekijä lukee tämän ja miettii edes vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano. Mulla oli ihan samat fiilikset kun sain tästä tietää ja mä oikeasti kans toivon että ton kommentin kirjottaja lukis tän postauksen ja kommentit.

   Poista
 3. Aivan uskomatonta :o ja vielä kaikenlisäks kun sä vaikutat niin empaattiselta tyypiltä, etkä ikinä sanois noin kellekään niin miks sut on valittu?! Tiedän monta bloggaajaa jotka voisivat oikeasti sanoa noin, mutta en pysty mitenkään päin kuvittelemaan että sä oisit sanonu jotain noin törkeetä.

  Sanattomaksi vetää. Jos alkaa toistumaan niin tee ehdottomasti rikosilmoitus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anniina, ihana kuulla että oot tuota mieltä <3 Mutta joo, pistää ihan väkisin miettimään että miks just mut on valitt tuohon. Ei kukaan tosellakaan ansaitse tollasta..

   Jep, heti jos tämmönen toistuu niin varmasti lähtee poliisille tää asia.

   Poista
 4. Kirjoita sille bloggaajalle tuosta viesti ja ehkä hänkin ottaa aiheen esiin blogissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentoin tietenkin heti hänen blogiinsa ja pahoittelin tapahtunutta. En osaa sanoa aikooko ottaa asiaa esille blogissaan.

   Poista
 5. Siis mitä nyt taas? Eihän siitä ole kauaakaan aikaa kun Tiia joutui tekemään rikosilmoituksen oman bloginsa kommentoinnista - tosin asia oli erilainen kuin tämä.

  Tää on jo todella törkeä temppu. Kannattaa todellakin tehdä niin rikosilmoitus kuin ilmoittaa kyseisen blogin kirjoittajalle asiasta. Mun ymmärrys ei riitä käsittelemään sitä kateuden - joka todennäköisesti tässäkin on syynä - määrää varsinkin hevospiireissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei ookkaan.

   Ja kyllä, on ihan sikamaista touhua. Kommentoinkin heti huomattuani kyseiseen blogiin pahoitteluni ja etten ole kirjottanut tuota kommenttia. Ja toi kateus saa kyllä ihmiset tekemään mitä vaan, voisin hyvin kuvitella että liittyy tässäkin tilanteessa jotenkin tuohon toimintaan.

   Poista
 6. kirjota ihmeessä sille bloggaajalle itelleenkin! mikä se blogi oli mihin noin oli kommentoitu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai kommentoin heti hänelle kun asian huomasin. En halua kertoa mikä blogi kun ei niin oleellisesti asiaan kuulu.

   Poista
 7. Raivostuttaa sun puolesta. >:( uskomattoman törkeetä!

  VastaaPoista
 8. Ei saa...tana millasia ihmisiä on. En oikeesti ymmärrä miten joku voi edes miettiä tekevänsä noin, mulle tulis itselleni niin paha fiilis ja omatunto tommoisesta. Jaksamisia Aino!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. Siis ihan oikeasti kuka ihminen voi tehdä mitään tollasta. Varmasti jokaiselle normaalille ihmiselle tulisikin, toihan on suorastaan jo sairasta. Kiitti Sanni, toivottavasti tää olis tällä yhellä kerralla taputeltu.

   Poista
 9. Voi hyvänen aika nyt sentään... Raivostuttaa itseänikin! Kannattaa pistää kommenttia blogin kirjoittajalle, jotta tämäkin voisi ottaa asian esille blogissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin heti asian huomattuani kommenttia - siitä en tiedä aikooko asiaa ottaa esille sen kummemmin. Ja et muuten ole ainut jota raivostuttaa..

   Poista
 10. No jopas! Minä laittaisin viestiä toiselle bloggaajalle, joka voisi ottaa asian esille blogissaan.

  Joskus joku sanoi, että kateus on hevosharrastuksen pahin piirre ja se saa ihmiset tekemään asioita ajattelematta kuin tahallisestikin. Tosin ei tuollaista voi tehdä ajattelematta (ainakaan mä en sellaiseen jaksa uskoa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin kommenttia.

   Ja oon täysin samaa mieltä tosta kateushommasta, on vaan niin uskomatonta miten jotkut ihmiset pystyy aiheuttamaan noin paljon paskaa muille henkilöille.

   Poista
 11. Huhhuh, eikö riitä että sanoo toiselle pahasti vaan pitää vielä koittaa jotain toistakin loukata siinä samalla...

  VastaaPoista
 12. Toi on tosi törkeetä! Ihmiset on joskus ihan tajuttoman inhottavia ja ilkeitä. Ymmärtäisin ehkä vielä sellasen, jos joku tulis oikeesti nimellä sanomaan tolleen ja vitsillään, mutta se että yrittää mustamaalata toisii, nii se on tosi raukkamaista. :/ Blogin perusteella en vois kuvitellakaan sun tekevän tollasta. Sulla on muuten tosi ihana blogi! :)

  VastaaPoista
 13. Kyllä oon itsekin rikosilmoituksen kannalla! Olihan se kommentti tosiaankin melko uskottava, sillä sun blogi oli siihen linkattuna. Toivottavasti nyt selviäisi, kuka on oikeasti sen kommentin takana. Olisi itsekin mielenkiintoista saada selville se ihminen, jolla on tarve kommentoida mun blogiin tuollaista toisen nimellä. ;)

  Tsemppiä! Laitoin sulle sitä säpöä, kun pyysit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli, ja varsinkin kun ollaan ihan vieraita toisillemme niin helposti tulee uskottua vaikka mitä ihan vieraista ihmisistä. Toivotaan todellakin, olisi jollaintapaa helpottavaa saada kyseinen tyyppi vastuuseen.

   Kiitoksia, ei oo helppoa sullekaan. Vastailin just sun säpöön :)

   Poista
 14. Törkeä juttu. Sinuna ottaisin ehkäpä yhteyttä nettipoliisiin ja kysyisin, josko hänellä olisi neuvoja tämmöisen tilanteen hoitamiseen ns. virallisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin tänään poliisin yhteydessä laitoksella ja sanoivat, että kannattanee tehdä rikosilmotus netissä. Sitä kautta lähden huomenna jatkamaan ja olen varmasti nettipoliisiinkin yhteydessä.

   Poista
 15. No kylläpä jollain on otsaa!!! :O Löysin tänne Hippolan kautta ja oli pakko lukea sekä hieroa silmiä pari kertaa. Mulla kyllä menis kuppi nurin totaalisesti jos joku mun nimellä puhuis paskaa ympäri nettiä. Tämä tosin tuskin on poliisiasia, mutta kuitenkin todella törkeä temppu. Kannattaa kyllä pitää silmät auki, jos homma jatkuu niin sitten saattaakin jo olla riittävästi aihetta rikosilmoitukselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkyy olevan. Et arvaakaan miten raivon partaalla oon ollut tän asian takia, on vaan niin uskomatonta että joku viittii tehä tämmöstä. Ja tänäänhän tää juttu oli jatkunutkin vielä niin, että kyseessä oleva bloggaaja oli saanut anonyymiltä kommentin, jossa sitten parjattiin jo mua kaksnaamseksi.. Jospa tää kohta alkas olla ohi tää show.

   Poista
 16. Voi kamala! :O Kyllä onkin sairaita ihmisiä :/

  VastaaPoista
 17. Huhhu, onpa törkeetä. Ihan käsittämätöntä miten joidenkin ihmisten käytöstavat katoaa heti kun on mahdollista esiintyä anonyyminä, kuvitellaan, että sillon voi tehä ja sanoa mitä huvittaa. Just tästä syystä näitä röyhkimyksiä ois hyvä saada ilmi ja vastuuseen - ihan näistä "pienistäkin" vahingonteoista. Ehkä ne sit ymmärtäis, että herranen aika joku roti siinä nettikirjottelussakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Mä kyllä koitan tehdä kaikkeni että saan selville kuka tämmöstä paskaa kylvää.. Joo toivoa sopii, eihän kukaan opi mitään jos tämmönen saa jatkua ja voivat tehdä tollasta miten huvittaa.

   Poista
 18. Mitä helvettiä!?? Siis ihan sairasta porukkaa!! Miten on ees mahollista tuo tollanen, että voi valehdella nimensä ja linkittää vaikka just toisen blogin osoitteen. Toivottavasti kukaan ilkee anonyymi ei taas saanut uutta kikkaa ja kohta tällasia tapauksia on blogit pullollaan.. Huhhu, vois Bloggerkin poistaa tuon ominaisuuden kokonaan, että nimi ja URL osoite.

  Siis aivan jäätävää! Toivottavasti tuo p***an kylväjä saadaan nalkkiin, aivan hirveetä! Tsemii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, aivan sairasta. Mä oon iha samaa mieltä tosta että ehottomasti toi vaihtoehto pois, ei mitään järkeä. Kiitti tsemeistä ja toivotaan!

   Poista
 19. Olen vastaavaan törmännyt muissakin blogeissa tässä hiljattain. Liekö sitten yksi ja sama kirjoittaja, jonka mielestä tämä on "hauskaa" vai onko näitä järjenjättiläisiä useampikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just.. en vaan voi tajuta miten sairasta porukkaa maa päällään kantaa.

   Poista